Nyheder

Ny iPhone 6s har ikke nyhedsapp

Ny iPhone 6s har ikke nyhedsapp
  1. Hvorfor har jeg ikke nyhedsappen på min iPhone?
  2. Hvordan får jeg nyhedsappen tilbage på min iPhone?
  3. Hvor gik min Apple-nyhedsapp hen?
  4. Er Apple News gratis på iPhone?
  5. Hvad er den nyeste i-telefon?
  6. Når du får en ny telefon, kan du overføre apps?
  7. Hvorfor er mit nyhedsfeed forsvundet?
  8. Hvordan får jeg mine apps fra iCloud til min nye iPhone?

Hvorfor har jeg ikke nyhedsappen på min iPhone?

Først skal du sørge for, at du har en Apple-udviklerkonto, og derefter opdatere din iPhone eller iPad til den nyeste iOS 9.0 beta 3 version. Du kan finde den i din Indstillinger-app under Generelt, Softwareopdateringer. Når det hele er sorteret, kan du rette det ret nemt, hvis du ikke ser Nyheds-appen på din startskærm.

Hvordan får jeg nyhedsappen tilbage på min iPhone?

Følg nedenstående trin for at gendanne nyhedsappen:

  1. Gå til App Store.
  2. Søg efter nyheder.
  3. Tryk for at gendanne appen.
  4. Vent på, at appen er gendannet, og åbn den derefter fra din startskærm.

Hvor gik min Apple-nyhedsapp hen?

Gå til startskærmen på din iPhone, og stryg nedad for at åbne Spotlight-søgning, og skriv derefter Nyheder. Hvis appen findes på din enhed, skal du være i stand til at åbne den direkte, ellers rul ned til resultaterne fra App Store og tryk på linket Søg i app for at finde Apple News-appen, så du kan downloade den igen.

Er Apple News gratis på iPhone?

Apple News Today er gratis for alle og er også tilgængelig i Apple Podcasts.

Hvad er den nyeste i-telefon?

Apples seneste mobile lancering er iPhone 12 Pro. Mobilen blev lanceret den 13. oktober 2020. Telefonen leveres med en 6.10-tommers berøringsskærm med en opløsning på 1170 pixels ved 2532 pixels ved en PPI på 460 pixels per tomme. Telefonen pakker 64 GB internt lager kan ikke udvides.

Når du får en ny telefon, kan du overføre apps?

log ind på din Google-konto på din eksisterende telefon - eller opret en, hvis du ikke allerede har en. sikkerhedskopier dine data, hvis du ikke allerede har gjort det. tænd for din nye telefon, og tryk på start. når du får muligheden, skal du vælge “kopier apps og data fra din gamle telefon”

Hvorfor er mit nyhedsfeed forsvundet?

Hvis nogen af ​​dine feeds er tomme, skal du lukke og åbne Facebook igen for at opdatere dit nyhedsfeed eller opdatere den browser, du bruger. Hvis det ikke virker, skal du bruge linket "Rapporter et problem" på din konto for at fortælle os mere om det, du ser.

Hvordan får jeg mine apps fra iCloud til min nye iPhone?

Gå til Indstillinger > Generel > Nulstil, og tryk derefter på Slet alt indhold og indstillinger. På apps & Dataskærm, tryk på Gendan fra iCloud Backup, og log derefter ind med dit Apple ID. Fortsæt til "Vælg sikkerhedskopi", og vælg derefter fra en liste over tilgængelige sikkerhedskopier i iCloud.

Sådan identificeres en Bluetooth-enhed?
Hver eneste Bluetooth-enhed har en unik 48-bit adresse, ofte forkortet BD_ADDR. Dette præsenteres normalt i form af en 12-cifret hexadecimal værdi. De...
Hvorfor parres forskellige Bluetooth-headset på forskellige måder på iPhone?
Kan du forbinde flere Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone? Kan du parre 2 Bluetooth-hovedtelefoner på én gang? Kan Bluetooth-headset tale med hinanden...
Jeg vil gendanne en enhed, jeg tidligere har valgt, til 'Glem enhed' på Bluetooth
Hvordan glemmer jeg en enhed på Bluetooth?? Hvordan glemmer du en Bluetooth-enhed på iPhone? Hvordan finder jeg min Bluetooth-enhed, jeg har glemt? Hv...