Nyheder

Sådan får du Apple News-appen i iPhone 5 (Indien)

Sådan får du Apple News-appen i iPhone 5 (Indien)
  1. Hvordan kan jeg få Apple-nyhedsapp i Indien?
  2. Hvorfor er Apple nyhedsapp ikke tilgængelig?
  3. Er Apple News Plus tilgængelig i Indien?
  4. Hvordan geninstallerer jeg nyhedsappen på min iPhone?
  5. Er Apple News gratis på iPhone?
  6. Hvordan installerer jeg Apple News-appen?
  7. Hvad er den nyeste i-telefon?
  8. Hvordan får jeg nyhedsoverskrifter på min iPhone?
  9. Hvordan får jeg nyhedsfeed på min iPhone?
  10. Er økonomen i Apple News+?
  11. Er Apple nyheder plus det værd 2020?
  12. Har Apple News Plus annoncer?

Hvordan kan jeg få Apple-nyhedsapp i Indien?

Få Apple News+

Åbn appen Nyheder. På din iPad eller Mac skal du trykke eller klikke på Nyheder + i sidepanelet. På din iPhone eller iPod touch skal du trykke på Nyheder + nederst på skærmen. Tryk eller klik på prøveabonnementstilbuddet.

Hvorfor er Apple nyhedsapp ikke tilgængelig?

Kontroller, om du har deaktiveret det i begrænsninger. Selvom du ikke har aktiveret begrænsninger, kan du prøve at gå til Indstillinger>Generel>Begrænsninger og aktiverede begrænsninger (du skal indtaste og bekræfte en PIN-kode). Rul derefter ned for at finde Apps, vælg det, og sørg for at vælge Alle apps.

Er Apple News Plus tilgængelig i Indien?

Annonceret tilbage i september er Apple One-abonnementsplanen nu tilgængelig for brugere i Indien. Apple One er en abonnementstjeneste, der samler abonnementsplanerne for Apples andre tjenester, herunder Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, Apple News +, Apple Fitness + og iCloud.

Hvordan geninstallerer jeg nyhedsappen på min iPhone?

Spørgsmål: Spørgsmål: Sådan geninstalleres nyhedsappen

  1. Gå til App Store.
  2. Søg efter appen. Sørg for at bruge det nøjagtige navn på appen. Find det rigtige navn på indbyggede apps.
  3. Tryk på. for at gendanne appen.
  4. Vent på, at appen er gendannet, og åbn den derefter fra din startskærm.

Er Apple News gratis på iPhone?

Apple News Today er gratis for alle og er også tilgængelig i Apple Podcasts.

Hvordan installerer jeg Apple News-appen?

Få nyhederne på alle dine enheder

  1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på Apple ID, og ​​vælg derefter iCloud i sidepanelet. Åbn iCloud-præferencer for mig. Sørg for, at du er logget ind med det samme Apple-id på alle dine enheder.
  2. Vælg Nyheder på listen over apps, hvis den ikke allerede er valgt.

Hvad er den nyeste i-telefon?

Apples seneste mobile lancering er iPhone 12 Pro. Mobilen blev lanceret den 13. oktober 2020. Telefonen leveres med en 6.10-tommers berøringsskærm med en opløsning på 1170 pixels ved 2532 pixels ved en PPI på 460 pixels per tomme. Telefonen pakker 64 GB internt lager kan ikke udvides.

Hvordan får jeg nyhedsoverskrifter på min iPhone?

På din iPhone eller iPod touch

  1. Åbn appen Nyheder.
  2. Tryk på den følgende fane.
  3. Rul ned, og tryk på Meddelelser & E-mail. Herfra kan du: Vælg hvilke kanaler der sender dig beskeder på alle dine enheder, der er logget ind på iCloud med det samme Apple ID. Få underretninger om Apple News Today lyd briefings.

Hvordan får jeg nyhedsfeed på min iPhone?

Åbn en kanalfeed: Tryk og hold på en historie, stryg opad, og tryk derefter på Gå til kanal. Eller tryk på en historie i feedet I dag, og tryk derefter på kanalnavnet øverst i historien. Åbn et emnefeed: Tryk f.eks. På emnetitlen — Film eller rejse.

Er økonomen i Apple News+?

The Economist - Denne app inkluderer The Economist i dag, et håndplukket dagligt udvalg af det bedste fra vores journalistik og adgang til vores Espresso Morning Briefing sammen med den fulde ugentlige version af The Economist avis at læse eller lytte til på farten. Fås på iOS og Android.

Er Apple nyheder plus det værd 2020?

Hjemmesiden til min Apple News-app. Apple News + koster $ 9.99 pr. Måned, men du har altid Apple News gratis. ... Men dem, der planlagde at abonnere på flere betalingsvægge, der er inkluderet i Apple News + og allerede bruger appen konsekvent, er det helt det værd.

Har Apple News Plus annoncer?

For at tilføje mere brændstof til elendigheden for læserne er Apple News + ikke reklamefri. Ja, feedet viser påtrængende reklamer - hvilket er irriterende for læserne. Ingen brugere forventer kun at betale et abonnementsgebyr for at se gentagne annoncer, især når de kan bruge annonceblokkere, mens de surfer på nettet.

Jeg kan ikke opretholde Bluetooth-forbindelse mellem gammel MacBook og ny iPhone, fordi standarden har ændret sig så meget på 8 år?
Hvorfor afbryder min iPhone fortsat forbindelse fra Bluetooth? Hvorfor afbryder Bluetooth fortsat iOS 14? Gør iOS 14.3 rette Bluetooth-problemer? Hvor...
Hvorfor har Chrome brug for adgang til Bluetooth?
Moderne web-API'er tillader websteder at køre kode, der kommunikerer med dine Bluetooth-enheder ved hjælp af Web Bluetooth API - efter at du har givet...
Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...