Bonjour

Hvordan kan jeg fjerne eller deaktivere Bonjour på OSX Lion, er det sikkert?

Hvordan kan jeg fjerne eller deaktivere Bonjour på OSX Lion, er det sikkert?

Nej, du kan ikke fjerne Bonjour fra MacOS X. Der er ingen reel god grund til at gøre det alligevel. Også det "problem", du linker til, beskriver et problem med Bonjour installeret på Windows 7, så det gælder ikke for dig. Som Gerry sagde, er det en dårlig idé.

  1. Er det sikkert at afinstallere Bonjour?
  2. Skal jeg deaktivere Bonjour Mac?
  3. Hvad er Bonjour-appen, og har jeg brug for den?
  4. Hvordan fjerner jeg Bonjour fra min Mac?
  5. Kan jeg afinstallere REACHit?
  6. Er Bonjour en virus?
  7. Hvordan deaktiverer jeg mDNSResponder på Mac?
  8. Hvad er mDNSResponder på min Mac?
  9. Hvad er Bonjour Mac?
  10. Har jeg brug for Apple Bonjour på min computer?
  11. Har iTunes brug for Bonjour?
  12. Er Bonjour nødvendigt på Windows 10?

Er det sikkert at afinstallere Bonjour?

Du kan helt sikkert afinstallere Bonjour-tjenesten uden at skade computeren. Men afinstallation eller deaktivering af Bonjour-tjenesten kan begrænse funktionaliteten af ​​programmer, der bruger Bonjour.

Skal jeg deaktivere Bonjour Mac?

Deaktiver Bonjour:

For at udføre de opgaver, Bonjour er designet til at udføre, deler den automatisk Mac-systemrelaterede oplysninger på det udpegede netværk. Hvis netværket ikke er tillid til, kan det være en god idé at genoverveje at bruge Bonjour og deaktivere det.

Hvad er Bonjour-appen, og har jeg brug for den?

Bonjour lokaliserer enheder såsom printere, andre computere og de tjenester, som disse enheder tilbyder på et lokalt netværk ved hjælp af mDNS-serviceposter (multicast Domain Name System). Softwaren leveres indbygget med Apples MacOS- og iOS-operativsystemer.

Hvordan fjerner jeg Bonjour fra min Mac?

Åbn mappen Applications i Finder (hvis den ikke vises i sidepanelet, skal du gå til menulinjen, åbne menuen "Go" og vælge Applications på listen), søge efter Bonjour Browser-applikation ved at skrive navnet i søgefelt, og træk det derefter til papirkurven (i docken) for at starte afinstallationsprocessen.

Kan jeg afinstallere REACHit?

Du kan afinstallere REACHit fra din computer ved hjælp af funktionen Tilføj / fjern program i vinduets kontrolpanel.

Er Bonjour en virus?

Bonjour Service er ikke en virus på Windows 10-computere. Det er relateret til Bonjour-applikationen designet af Apple, der leveres indbygget med Apples OS X og iOS-operativsystem. ... Bonjour Service tillader også applikationer at oprette et netværk uden at kræve nogen konfiguration.

Hvordan deaktiverer jeg mDNSResponder på Mac?

Selvom vi har lært om, hvordan det kan gå ind i dine processer og opbevaring, kan du vælge at deaktivere det i nogen tid og tænde det igen, når du vil: Åbn Terminal App, og indtast derefter: sudo launchctl unload -w / System / Library / LaunchDaemons / com. æble. nDNSresponder.

Hvad er mDNSResponder på min Mac?

Specifikt er mDNSResponder en dæmon, der er ansvarlig for at opdage tjenester, der kører på andre enheder på det lokale netværk. Det håndterer også DNS-anmodninger om tjenester, der skal oprette forbindelse til internettet.

Hvad er Bonjour Mac?

Bonjour er Apples standardbaserede netværksteknologi designet til at hjælpe enheder og tjenester med at opdage hinanden på det samme netværk. ... Nogle apps bruger også Bonjour til peer-to-peer-samarbejde og deling. Bonjour arbejder ved hjælp af multicast-trafik til at annoncere tilgængeligheden af ​​tjenester.

Har jeg brug for Apple Bonjour på min computer?

Windows-brugere har mulighed for selv at downloade Bonjour. Men hvis du befinder dig i et miljø, hvor Apple-enheder såsom MacBooks eller iPhones ikke er i brug, har du sandsynligvis ikke brug for det. Hvis du hovedsageligt bruger en Windows-computer, men også har en iPhone eller Apple TV, har du fordel af at få Bonjour.

Har iTunes brug for Bonjour?

Hvis du vil dele iTunes-biblioteker over et netværk eller bruge Apple TV, har du brug for Bonjour. Hvis du har en printer tilsluttet en AirPort-enhed, skal du bruge Bonjour. ... Men hvis du blot vil afspille mediefiler og synkronisere dit iTunes-bibliotek med din iPod, har du ikke brug for Bonjour.

Er Bonjour nødvendigt på Windows 10?

Hvis du vil gøre det let at oprette forbindelse til tjenester og tilknyttede enheder, der er linket til Apple-produkter, skal du muligvis have Bonjour installeret og aktiveret på Windows 10 for at dette kan fungere. Bonjour-tjenesten er dog ikke afgørende. Hvis du ikke har Apple-produkter på dit netværk, har du sandsynligvis ikke brug for det.

Sådan får du adgang til min iPhones Bluetooth-log for at finde den sidst kendte forbindelse til hovedtelefoner?
Hvordan kan jeg se tidligere Bluetooth-forbindelser? Hvordan kontrollerer du aktivitetslog på iPhone? Hvordan administrerer jeg Bluetooth-enheder på m...
macOS opretter ikke forbindelse automatisk til Bluetooth-enhed
Tryk på shift + Option / Alt på samme tid som du klikker på Bluetooth i menulinjen. Klik på Fejlfinding > Fjern alle enheder. Åbn menuen igen, og k...
Mac Bluetooth tager for lang tid at vise enheder
Hvorfor finder Bluetooth ikke enheder? Hvorfor finder min bærbare Bluetooth ikke enheder? Hvordan nulstiller jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan rydder ...