Bonjour

Har jeg virkelig brug for Bonjour på Windows?

Har jeg virkelig brug for Bonjour på Windows?

Bonjour til Windows En virksomhed, der kører på Windows-pc'er og ikke har nogen Apple-enheder eller software, der bruger Bonjour, har normalt ikke brug for det. På den anden side, hvis du har iPhones eller bruger Apple TV på arbejdspladsen og ikke også har en Mac, administrerer du sandsynligvis disse enheder fra en Windows-computer.

  1. Hvad er Bonjour til Windows har jeg brug for det?
  2. Har jeg brug for Bonjour på Windows 10?
  3. Hvad sker der, hvis jeg afinstallerer Bonjour?
  4. Er Bonjour en virus?
  5. Hvordan kan jeg vide, om Bonjour kører på Windows?
  6. Hvad er Bonjour af Apple i Windows?
  7. Hvilke apps kan jeg afinstallere Windows 10?
  8. Hvordan installerer jeg Bonjour på Windows 10?
  9. Hvordan aktiverer jeg Bonjour på min pc?
  10. Kan jeg fjerne Bonjour fra min pc?
  11. Kan jeg fjerne Bonjour Apple?
  12. Har iTunes brug for Bonjour?

Hvad er Bonjour til Windows har jeg brug for det?

Bonjour lokaliserer enheder såsom printere, andre computere og de tjenester, som disse enheder tilbyder på et lokalt netværk ved hjælp af mDNS-serviceposter (multicast Domain Name System). ... Softwaren leveres indbygget med Apples MacOS- og iOS-operativsystemer.

Har jeg brug for Bonjour på Windows 10?

Windows-brugere har mulighed for selv at downloade Bonjour. Men hvis du befinder dig i et miljø, hvor Apple-enheder såsom MacBooks eller iPhones ikke er i brug, har du sandsynligvis ikke brug for det. Hvis du hovedsageligt bruger en Windows-computer, men også har en iPhone eller Apple TV, har du fordel af at få Bonjour.

Hvad sker der, hvis jeg afinstallerer Bonjour?

Du kan helt sikkert afinstallere Bonjour-tjenesten uden at skade computeren. Men afinstallation eller deaktivering af Bonjour-tjenesten kan begrænse funktionaliteten af ​​programmer, der bruger Bonjour.

Er Bonjour en virus?

Bonjour Service er ikke en virus på Windows 10-computere. Det er relateret til Bonjour-applikationen designet af Apple, der leveres indbygget med Apples OS X og iOS-operativsystem. ... Bonjour Service tillader også applikationer at oprette et netværk uden at kræve nogen konfiguration.

Hvordan kan jeg vide, om Bonjour kører på Windows?

Klik på "Services" fra resultatlisten for at åbne vinduet Services. Rul ned på listen over tjenester, indtil du ser Bonjour-tjenesten. Ordet "Startet" vises i kolonnen Status, hvis det er installeret og fungerer korrekt.

Hvad er Bonjour af Apple i Windows?

Bonjour er Apples version af Zero Configuration Networking (Zeroconf) -standarden, et sæt protokoller, der tillader bestemt kommunikation mellem netværksforbundne enheder, applikationer og tjenester. Bonjour bruges ofte i hjemmenetværk for at tillade Windows og Apple-enheder at dele printere.

Hvilke apps kan jeg afinstallere Windows 10?

Her er flere unødvendige Windows 10-apps, programmer og bloatware, du skal fjerne.
...
12 unødvendige Windows-programmer og apps, du skal afinstallere

Hvordan installerer jeg Bonjour på Windows 10?

Sådan installeres Bonjour manuelt:

  1. Åbn FileMaker Pro installationsmappen.
  2. Åbn mappen Filer.
  3. Åbn Bonjour-mappen.
  4. Åbn 32-bit eller 64-bit mappen baseret på din version af Windows.
  5. Dobbeltklik på ikonet Bonjour (32-bit) eller Bonjour64 (64-bit).
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at installere Bonjour.

Hvordan aktiverer jeg Bonjour på min pc?

Hvis du vil have Bonjour til at starte automatisk hver gang du starter din computer, skal du højreklikke på "Bonjour Service" i tjenestelisten og vælge "Egenskaber."Ud for" Starttype "skal du vælge" Automatisk "og klikke på" OK "for at bekræfte dine nye indstillinger.

Kan jeg fjerne Bonjour fra min pc?

Normalt er den nemmeste måde at fjerne enhver app fra Windows på via kontrolpanelet. Bonjour er ingen undtagelse. På din pc skal du finde "Kontrolpanel" i menuen "Start" og klikke på "Programmer og funktioner.”På listen over programmer på computeren skal du finde“ Bonjour ”og højreklikke på den. Vælg “Afinstaller.”

Kan jeg fjerne Bonjour Apple?

Generelt kan du fjerne Bonjour fra dit kontrolpanel. Du kan normalt gøre dette ved at gå til Kontrolpanel og klikke på "Programmer og funktioner". Find programmet kaldet “Bonjour” og højreklik på det for at vælge “Afinstaller”.

Har iTunes brug for Bonjour?

Hvis du vil dele iTunes-biblioteker over et netværk eller bruge Apple TV, har du brug for Bonjour. Hvis du har en printer tilsluttet en AirPort-enhed, skal du bruge Bonjour. ... Men hvis du blot vil afspille mediefiler og synkronisere dit iTunes-bibliotek med din iPod, har du ikke brug for Bonjour.

MacBook Pro-cyklusser tæller uden AC tilsluttet
Tæller batteriets cyklus, når den er tilsluttet? Skal jeg bekymre mig om cyklustælling? Hvordan forhindrer jeg min Mac i at tælle mine cyklusser? Hvor...
Alle Bluetooth-enheder afbrydes pludselig
Hvorfor afbryder forbindelsen mellem mine Bluetooth-enheder? Hvordan stopper jeg min Bluetooth-forbindelse? Hvorfor afbrydes min Samsung Bluetooth-for...
Tilslut to Bluetooth-højttalere til iPad Pro samtidigt
Kan jeg slutte min iPad til 2 Bluetooth-højttalere? Kan jeg forbinde 2 Bluetooth-enheder til min iPad pro? Kan du tilslutte 2 Bluetooth-højttalere på ...