Processor

Vil en 1.8 GHz MacBook Air være meget hurtigere end en 1.3GHz-model?

Vil en 1.8 GHz MacBook Air være meget hurtigere end en 1.3GHz-model?
  1. Er en 1.8 GHz processor hurtigt nok?
  2. Er en 1.3 GHz processor hurtigt nok?
  3. Er 1.8 GHz godt til en bærbar computer?
  4. Er 1.6 GHz bedre end 1.8 GHz?
  5. Hvilket er bedre 1.8 GHz eller 2.2 GHz?
  6. Skal jeg få en i5 eller i7?
  7. Er det bedre at have flere kerner eller højere GHz?
  8. Er 1.3 GHz langsom til en bærbar computer?
  9. Er 2.8 GHz god nok til spil?
  10. Er 2.6 GHz godt til en bærbar computer?
  11. Er 2.4 GHz godt til en bærbar computer?
  12. Hvad er en anstændig processorhastighed for en bærbar computer?

Er en 1.8 GHz processor hurtigt nok?

Nå 1.8 GHz er hurtig for et menneske, men kun middelmådig hurtigt for en computer. En enkelt cyklus ved 1.8 GHz tager 555 picosekunder eller omkring en halv nanosekund. En nanosekund er en milliardedel af et sekund. På den tid bevæger lys sig ca. 6 tommer.

Er en 1.3 GHz processor hurtigt nok?

1.3Ghz er en minimumspecifik processorhastighed til grundlæggende aktiviteter på en bærbar computer. Hvis du leder efter effektivitet, skal du gå efter noget højere end 1.3Ghz.

Er 1.8 GHz godt til en bærbar computer?

Den 1.8 Ghz hastighed kan betragtes som en "garanteret" al kernehastighed, den skal kunne køre på ubestemt tid ved standard 15w TDP (så længe kølesystemet er i god form). 4 Ghz er sandsynligvis en enkelt kerneturbohastighed, der kan køres i en kort periode.

Er 1.6 GHz bedre end 1.8 GHz?

1.6 skal være rigeligt hurtigt nok - hvis du mener, at MacBook Air er egnet til dine behov, så er 1.6 GHz er bestemt hurtigt nok. Den ekstra 0.2 GHz betyder ikke meget forskel. Jeg antager, at du mener 1.8 GHz med SSD og ikke kun 1.6ghz vs. 1.8 GHz (jeg tror, ​​du kan opgradere 1.6 model til 1.8).

Hvilket er bedre 1.8 GHz eller 2.2 GHz?

Hvis du overvejer CPU'en fra samme producent og samme generation og lignende arkitektur, så er 2 i hvert aspekt.2 Ghz vil være bedre end 1.8 Ghz. Hvis antallet af kerner er forskelligt, så er 2.2 Ghz vil sejre i enkeltopgaver, selvom 1.8 Ghz har flere kerner.

Skal jeg få en i5 eller i7?

Kort sagt, et Core i5-udstyret system vil være billigere end en Core i7-udstyret pc, hvis alt andet er lige. ... En Core i7 vil typisk være bedre til multitasking, medieredigering og medieoprettelsesopgaver, avanceret spil og lignende krævende arbejdsbelastninger.

Er det bedre at have flere kerner eller højere GHz?

Hvis du bare leder efter en computer for at få grundlæggende opgaver udført effektivt, vil en dual-core processor sandsynligvis fungere efter dine behov. Til CPU-intensiv computing som videoredigering eller spil skal du have en højere klokkehastighed tæt på 4.0 GHz, mens grundlæggende databehov ikke kræver en så avanceret klokkehastighed.

Er 1.3 GHz langsom til en bærbar computer?

1.3 GHz er langsom til at indlæse programmer som Office, og stort set ethvert program, da dets frekvens er 1.3 GHz, hvilket gør det længere tid at indlæse eller udføre opgaver. Hvad gør en processor langsom? 1.3 GHz betyder 1.3 milliarder cyklusser pr. Sekund.

Er 2.8 GHz god nok til spil?

Medmindre du taler om en enkelt kerne 2.8 GHz-processor, så ja, det bliver noget forældet i dagens spil, når spil kan køre på de fleste multi-core processorer. Ifølge nogle mennesker har du brug for mindst en quad core processor til at håndtere de fleste af nutidens spil.

Er 2.6 GHz godt til en bærbar computer?

Basisuret er ofte meget lavt på en bærbar computer for at spare energi. Moderne bærbare computere kører sjældent altid altid på 2.6 GHz alle kerner. Hvis din gør det, forventer du underordnet batterilevetid, men meget god ydelse.

Er 2.4 GHz godt til en bærbar computer?

Bærbare computere har tendens til at understøtte begge 2.4 GHz og 5 GHz signaler. Den 2.4 GHz signal giver den største afstand; 5 GHz-signalet giver den bedste gennemstrømning, men ikke så meget afstand. Hvis du holder af den hurtigste hastighed, skal du sørge for, at den bærbare computer understøtter den 5 GHz-spec. Se også efter Bluetooth 4.2 support.

Hvad er en anstændig processorhastighed for en bærbar computer?

En god processorhastighed er mellem 3.50 til 4.2 GHz, men det er vigtigere at have en enkelt tråd ydeevne. Kort sagt, 3.5 til 4.2 GHz er en god hastighed for processor.

MacBook Pro-cyklusser tæller uden AC tilsluttet
Tæller batteriets cyklus, når den er tilsluttet? Skal jeg bekymre mig om cyklustælling? Hvordan forhindrer jeg min Mac i at tælle mine cyklusser? Hvor...
Hvordan opretter jeg forbindelse til Bluetooth-ikonet i præferencer eller applikationer
Hvordan aktiverer jeg Bluetooth-tilladelse? Hvordan tænder jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan finder jeg Bluetooth-enheder på min Mac? Hvorfor vil min ...
Er der en måde at tvinge AAC til på Bluetooth-hovedtelefoner?
Tilslut dine Bluetooth-hovedtelefoner til din Mac, og start afspilningen af ​​lyd. Hold Option-tasten nede, og klik på Bluetooth-ikonet i menulinjen. ...