Backspace

Whay sletter ikke min Backspace-nøgle i vi?

Whay sletter ikke min Backspace-nøgle i vi?
  1. Hvorfor backspace ikke fungerer i vi?
  2. Fungerer Backspace i vi?
  3. Når Backspace ikke fungerer for at slette tegn, kan vi bruge?
  4. Hvordan backspace i vi?
  5. Hvordan sletter du i vi?
  6. Hvad er forskellen mellem yank og delete?
  7. Hvordan sletter du backspace?
  8. Hvordan bruger vi vi?
  9. Skal jeg bruge backspace i vim?
  10. Hvordan slipper jeg af indsatstilstand?
  11. Hvordan får jeg backspace til at fungere i Gvim?
  12. Hvordan redigerer jeg Vimrc?

Hvorfor backspace ikke fungerer i vi?

Årsagen til dette er, at mange Linux distros skib med foruddefinerede vimrc-filer, der angiver nogle almindelige muligheder. For eksempel har jeg / usr / share / vim / vimfiles / archlinux på mit Arch Linux-system. vim med: set nocompatible set backspace = indent, eol, start " ... og et par mere...

Fungerer Backspace i vi?

7 svar. Som standard er denne mulighed tom, så du ikke kan backspace over de ovennævnte ting. Dette er standard Vi-opførsel. Også startende fra Vim 8.0, hvis der ikke findes nogen bruger-vimrc-fil, vil Vim indstille backspace til denne værdi ved at indlæse standardindstillingerne.

Når Backspace ikke fungerer for at slette tegn, kan vi bruge?

6 svar. Nogle gange er vi-kommandoen et alias for vim, og når den kaldes som vi, aktiveres vi-tilstanden. Selv i traditionel tilstand sletter backspace tegnet, men viser det ikke som slettet med det samme. (Efter tryk på ESC er tegnene væk.)

Hvordan backspace i vi?

Når du er i insert-tilstand, kan du indtaste din tekst. Tryk på ENTER i slutningen af ​​hver linje. Brug Backspace til at slette til venstre for markøren. Hvis du har brug for at flytte markøren til en anden linje eller foretage en ændring eller stort set alt andet, skal du først trykke på ESC for at komme tilbage til kommandotilstand.

Hvordan sletter du i vi?

For at slette et tegn skal du placere markøren over det tegn, der skal slettes, og skrive x . Kommandoen x sletter også det rum, tegnet optager - når et bogstav fjernes fra midten af ​​et ord, lukker de resterende bogstaver op og efterlader intet hul. Du kan også slette blanke mellemrum på en linje med x-kommandoen.

Hvad er forskellen mellem yank og delete?

For at gå tilbage til normal tilstand fra enhver anden tilstand skal du bare trykke på Esc-tasten. Vim har sin egen terminologi til kopiering, klipning og indsættelse. Kopi kaldes yank (y), cut kaldes delete (d), og pasta kaldes put (p).

Hvordan sletter du backspace?

Ved at trykke på [Backspace] slettes tegnene til venstre for indsættelsespunktet en ad gangen. Når du har brug for at slette et helt ord, skal du trykke på [Ctrl] + [Backspace]. Denne genvej sletter tekst til venstre for indsættelsespunktet et ord ad gangen i stedet for et tegn ad gangen.

Hvordan bruger vi vi?

  1. For at indtaste vi skal du skrive: vi filnavn <Vend tilbage>
  2. For at gå ind i indsættelsestilstand, skriv: i.
  3. Indtast teksten: Dette er let.
  4. For at forlade indsættelsestilstand og vende tilbage til kommandotilstand skal du trykke på: <Esc>
  5. I kommandotilstand skal du gemme ændringer og afslutte vi ved at skrive:: wq <Vend tilbage> Du er tilbage ved Unix-prompten.

Skal jeg bruge backspace i vim?

Hvis du aldrig skriver det forkerte tegn, behøver du ikke bakke mellemrummet. Den rene og hellige Vim-måde er at skrive præcis, hvad du mener første gang.

Hvordan slipper jeg af indsatstilstand?

Når du er i Indsæt-tilstand, slettes Ctrl-W fra markøren til begyndelsen af ​​det forrige ord. Hvis du i stedet skriver Ctrl-U, sletter du alt til venstre for markøren på den linje (alt foran det) og bevarer alt til højre for markøren (alt efter det).

Hvordan får jeg backspace til at fungere i Gvim?

For at rette "fungerer ikke" backspace-nøglen permanent i insert-tilstanden skal du tilføje sæt backspace = indent, eol, startkommando til vi / vim-konfigurationsfil i din $ HOME-mappe.

Hvordan redigerer jeg Vimrc?

Åbning vimrc

Ved at bruge filnavnet kan du skrive: e $ M og derefter trykke på Tab, indtil du ser den ønskede variabel. Hvis du kun vil se stien, skal du skrive: echo $ M og derefter trykke på Tab for at se variablen og trykke på Enter. I gvim inkluderer menuen Rediger "Startup Settings", som bruger $ MYVIMRC til at redigere din vimrc-fil.

MacBook opretter forbindelse til JBL Flip 4 og afbryder derefter forbindelsen
Hvorfor afbryder min Bluetooth-højttaler forbindelsen fra min Mac? Hvorfor fortsætter min JBL Bluetooth-højttaler med at skære ud? Hvorfor opretter mi...
Sådan geninstalleres Bluetooth-drivere på Bootcamp Windows
Hvordan nulstiller jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan nulstiller jeg min Bluetooth? Hvorfor forsvandt mine Bluetooth-indstillinger? Hvordan installerer...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...