Siri

Hvilket fonetisk sprog en ordbog understøttes af Siri på iOS?

Hvilket fonetisk sprog en ordbog understøttes af Siri på iOS?
  1. Hvilke sprog kan Siri oversætte iOS 13?
  2. Hvilke sprog kan Siri oversætte iOS 12?
  3. Hvilke sprog taler Siri?
  4. Kan Siri bruge 2 sprog?
  5. Kan Siri være oversætter?
  6. Kan iPhone oversætte sprog?
  7. Hvordan får jeg Siri til at oversætte et sprog?
  8. Hvordan oversætter Siri?
  9. Hvordan kalder du Siri på spansk?

Hvilke sprog kan Siri oversætte iOS 13?

Række af sprog

Med deres seneste opdatering iOS 13 kan Siri nu oversætte kinesisk, spansk, tysk, fransk, italiensk, japansk, russisk, brasiliansk portugisisk og arabisk.

Hvilke sprog kan Siri oversætte iOS 12?

Understøttede sprog inkluderer:

Hvilke sprog taler Siri?

Hvilke sprog taler Siri? Engelsk, tysk, hollandsk, svensk, italiensk, russisk og mange flere.

Kan Siri bruge 2 sprog?

Nej, i øjeblikket gør det ikke. Det giver dig mulighed for at ændre sproget til adskillige sprog, som det kan genkende og tale, men tillader ikke brug af to eller flere sprog, mens du giver en anmodning. Det genkender kun det sprog, du indstiller det til Siri.

Kan Siri være oversætter?

En af Siris bedste nye funktioner i iOS 11 er evnen til at oversætte engelsk til mandarin, fransk, tysk, italiensk eller spansk. Det er fantastisk, hvis du er på en biltur og ikke taler det lokale sprog.

Kan iPhone oversætte sprog?

Med iOS 14 gør Translate det nemt at oversætte ord og sætninger og føre samtaler på tværs af sprog på din iPhone. Du kan bruge Translate til at oversætte ord og sætninger på op til 11 sprog.

Hvordan får jeg Siri til at oversætte et sprog?

Aktiver Siri ved at holde side- / startknappen nede eller sige "Hey Siri". (Ikke sikker på, hvordan man gør dette? Se vores, hvordan du aktiverer Siri, og hvordan du bruger Siri-guider). Tal den sætning, du vil oversætte, efterfulgt af "hvordan siger jeg" eller "oversæt" efterfulgt af det sprog, du vil have det oversat til.

Hvordan oversætter Siri?

Siri kan oversætte engelsk til mandarin, fransk, tysk, italiensk og spansk. Der er ingen tovejsoversættelse tilgængelig endnu - det er kun engelsk til ovenstående sprog. Apple har sagt, at de planlægger at tilføje yderligere sprog til Siri-oversættelsesfunktionen efter frigivelsen af ​​iOS 11.

Hvordan kalder du Siri på spansk?

Sådan ændres Siris sprog

  1. Tryk på "Sprog" i menuen ASK SIRI. "
  2. Vælg et sprog og en dialekt til Siri fra listen.
  3. Når du har valgt sprog, kan du trykke på Siri Voice for at vælge en mandlig eller kvindelig stemme (standard er mandlig).

MacBook Pro-cyklusser tæller uden AC tilsluttet
Tæller batteriets cyklus, når den er tilsluttet? Skal jeg bekymre mig om cyklustælling? Hvordan forhindrer jeg min Mac i at tælle mine cyklusser? Hvor...
Ekstern Bluetooth-dongle fungerer ikke med macbook pro 13 tommer i begyndelsen af ​​2015
Hvordan tilslutter jeg min gamle Mac til Bluetooth? Hvad er Bluetooth-dongle? Kan du tilføje Bluetooth til en Mac? Hvordan bruger jeg min Mac som en B...
Kunne ikke deaktivere Bluetooth [lukket]
Hvordan tvinger jeg Bluetooth til at slukke? Hvorfor kan jeg ikke slå Bluetooth fra? Hvorfor slukker Bluetooth ikke for Mac? Hvordan tvinger jeg min M...