Sammenstød

Hvad er metoden, der overfører en gammel Clash of clans på konto til en ny enhed, hvis den gamle enhed ikke allerede kan tænde på grund af hardwareproblem

Hvad er metoden, der overfører en gammel Clash of clans på konto til en ny enhed, hvis den gamle enhed ikke allerede kan tænde på grund af hardwareproblem
  1. Hvordan får jeg min gamle clash-clan-konto på min nye telefon uden min gamle telefon?
  2. Kan du overføre din clash-konto til en anden enhed?
  3. Hvordan henter jeg min gamle clash-konto?
  4. Sletter clash of clans inaktive konti?
  5. Hvordan fjerner jeg mit supercell-id fra en anden enhed?
  6. Hvordan får jeg min gamle clash-konto-konto tilbage på min iPhone?
  7. Kan jeg få en gratis COC-konto?
  8. Hvordan gendanner jeg mit supercell-id?
  9. Kan jeg afspille COC på to enheder?
  10. Hvordan kan jeg kopiere min COC-base fra internettet?
  11. Kan jeg overføre min clash of clans-konto til en anden e-mail?

Hvordan får jeg min gamle clash-clan-konto på min nye telefon uden min gamle telefon?

Åbn Clash of Clans på både dine Android- og iOS-enheder (kildeenhed og målenhed). Åbn vinduet med indstillinger i spillet på begge enheder.
...
Ja du kan.

  1. Åbn indstillingerne i spillet.
  2. Tilføj dit Supercell-id - opret et nyt med din nye Google-konto.
  3. Find OTP i din mail, skriv den, og du er færdig.

Kan du overføre din clash-konto til en anden enhed?

Det er så simpelt. Opret et Supercell-id på din gamle telefon eller tablet, og log derefter ind på det Supercell-id på din nye enhed, så overfører det øjeblikkeligt hele din Clash of Clans-landsby.

Hvordan henter jeg min gamle clash-konto?

Android

  1. Åbn Clash of Clans-applikationen.
  2. Gå til spilindstillinger.
  3. Opret forbindelse til en Google+ konto, så du kan linke din gamle landsby.
  4. Find fanen Hjælp og support i menuen Spilindstillinger.
  5. Vælg Rapporter et problem.
  6. Vælg Andet problem.

Sletter clash of clans inaktive konti?

1 Svar. Nej, ingen kan rapportere / anmode om en sletning på din konto for inaktivitet. Supercell sletter ikke din base eller fjerner den. Det vil bare sidde og vente på, at ejeren til sidst kommer tilbage.

Hvordan fjerner jeg mit supercell-id fra en anden enhed?

der er mulighed for at slette login-data fra en enhed uden at slette appen. hent enheden og klik "x" bag dit supercell-id på login-siden. det vil spørge dig om . du virkelig ønsker at fjerne dit id fra enheden.

Hvordan får jeg min gamle clash-konto-konto tilbage på min iPhone?

Når du har skiftet fra en enhed til en anden, skal du bare slå Clash of Clans til på din nye telefon, trykke på indstillinger og logge på dit Supercell ID. Du indtaster din e-mail-adresse, får en ny sekscifret kode fra Supercell og indtaster den på din telefon. Din landsby vil blive genoprettet i al sin pragt.

Kan jeg få en gratis COC-konto?

Hvis du vil have en gratis clash-konto med et godt rådhus nu, kan du få en. Gratis Clash Of Clans Accounts (Coc) inkluderer alle rådhuse fra th4 til th11. Det er op til dig at udvikle dem og hæve din karriere i spillet.

Hvordan gendanner jeg mit supercell-id?

Gendan dit Supercell ID

  1. Søg i dine e-mail-konti efter meddelelser, der nævner Supercell ID. Dette hjælper dig med at finde ud af, hvilken e-mail du oprettede dit Supercell-id.
  2. Når du først ved, hvilken e-mail du har tilmeldt dig, skal du indtaste indstillingerne i spillet, trykke på "Afbrudt" og logge ind.

Kan jeg afspille COC på to enheder?

Du kan helt sikkert spille sammenstød af klaner på to enheder eller endda mange flere enheder . Du skal bare forbinde din base med en google play-konto, og så kan du få adgang til den på en hvilken som helst enhed bare ved at logge på med den samme google-konto på enhver enhed.

Hvordan kan jeg kopiere min COC-base fra internettet?

Gå til klansøgning, markér din målrettede TH-afspiller og tilmeld dig klanen. Når du først er med i det, besøger spillerens base, så finder du knappen Kopier layout øverst til højre. Klik på det, gem det og deltag i din klan tilbage.

Kan jeg overføre min clash of clans-konto til en anden e-mail?

Ja, det er en nem proces. Bare kontakt supercelleteamet fra hjælp og support i spillet. De ændrer din e-mail-adresse ved at henvise til et tokenummer. Det tager 4-5 dage.

MacBook opretter forbindelse til JBL Flip 4 og afbryder derefter forbindelsen
Hvorfor afbryder min Bluetooth-højttaler forbindelsen fra min Mac? Hvorfor fortsætter min JBL Bluetooth-højttaler med at skære ud? Hvorfor opretter mi...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
Trådløs øretelefonforbindelse
Trådløse hovedtelefoner fungerer ved at forbinde eller parre den enhed, du vil bruge, via et radio- eller infrarødt signal. Mange enheder bruger Bluet...