Postgresql

Hvad er postgres, og hvorfor kører det på mit system?

Hvad er postgres, og hvorfor kører det på mit system?

PostgreSQL er en relationsdatabasemotor. Du har måske hørt om MySQL? Det gør en lignende slags job. Apple besluttede af uundgåelige og mærkelige grunde, at de ville samle PostgreSQL i nogle Mac OS X-versioner som et forudinstalleret program.

  1. Hvad er PostgreSQL, og har jeg brug for det?
  2. Kan jeg slette PostgreSQL?
  3. Hvorfor har jeg en Postgres-bruger?
  4. Er Postgres exe en virus?
  5. Hvorfor er PostgreSQL så populær?
  6. Hvem bruger Postgres?
  7. Hvordan fungerer sletning i PostgreSQL?
  8. Hvordan fjerner PostgreSQL Linux helt?
  9. Hvordan sletter jeg en bestemt række i PostgreSQL?

Hvad er PostgreSQL, og har jeg brug for det?

PostgreSQL er et avanceret relationsdatabasesystem i virksomhedsklasse og open source. PostgreSQL understøtter både SQL (relationel) og JSON (ikke-relationel) forespørgsel. ... PostgreSQL bruges som en primær database til mange webapplikationer såvel som mobile og analytiske applikationer.

Kan jeg slette PostgreSQL?

Du kan bruge den grafiske grænseflade fra Windows til at afinstallere PostgreSQL. ... Højreklik på PostgreSQL 12, og vælg Afinstaller / skift i genvejsmenuen. Bekræft, at du vil afinstallere PostgreSQL. Hvis du vil fjerne hele applikationen, skal du klikke på Næste for at fortsætte.

Hvorfor har jeg en Postgres-bruger?

Brugeren oprettes af postgresql, som et af dine programmer afhænger af. Det er ikke noget problem, at du har en ekstra bruger på din maskine, faktisk har du flere sådanne brugere til forskellige formål på din computer. Disse brugere har generelt ikke en adgangskode, fordi der normalt ikke interagerer interaktivt på brugerkontoen.

Er Postgres exe en virus?

postgres.exe er en legitim fil, der også er kendt under navnet PostgreSQL Server. Det er en softwarekomponent til PostgreSQL. ... Malware-programmører opretter virusfiler og navngiver dem efter postgres.exe for at sprede virus på internettet.

Hvorfor er PostgreSQL så populær?

DB-Engines-data viser, at PostgreSQL vokser betydeligt hurtigere end de potentielle rivaler MongoDB og Redis. PostgreSQL er ikke kun en relationsdatabase. ... PostgreSQLs hastighed, sikkerhed og robusthed gør den velegnet til 99% af applikationer, så det er et godt udgangspunkt for enhver applikation.

Hvem bruger Postgres?

5009 virksomheder bruger angiveligt PostgreSQL i deres tech-stakke, herunder Uber, Netflix og Instagram.

Hvordan fungerer sletning i PostgreSQL?

SLET sletter rækker, der opfylder WHERE-klausulen fra den angivne tabel. Hvis WHERE-klausulen er fraværende, er effekten at slette alle rækker i tabellen. Resultatet er en gyldig, men tom tabel.

Hvordan fjerner PostgreSQL Linux helt?

For at afinstallere PostgreSQL på et Linux-system skal du antage identiteten af ​​en superbruger til operativsystemet og påkalde afinstallationsprogrammet med kommandoen:

  1. opt / PostgreSQL / 10 / afinstallere-postgresql.
  2. Figur 8.1 - Fjern hele applikationen eller komponenterne.
  3. Figur 8.2 - Valg af komponenter, der skal afinstalleres.

Hvordan sletter jeg en bestemt række i PostgreSQL?

PostgreSQL DELETE-sætningen giver dig mulighed for at slette en eller flere rækker fra en tabel. I denne syntaks: Angiv først navnet på den tabel, hvorfra du vil slette data, efter SLET FRA nøgleordene. For det andet skal du bruge en betingelse i WHERE-klausulen til at angive, hvilke rækker fra tabellen der skal slettes.

Sådan identificeres en Bluetooth-enhed?
Hver eneste Bluetooth-enhed har en unik 48-bit adresse, ofte forkortet BD_ADDR. Dette præsenteres normalt i form af en 12-cifret hexadecimal værdi. De...
Jeg vil gendanne en enhed, jeg tidligere har valgt, til 'Glem enhed' på Bluetooth
Hvordan glemmer jeg en enhed på Bluetooth?? Hvordan glemmer du en Bluetooth-enhed på iPhone? Hvordan finder jeg min Bluetooth-enhed, jeg har glemt? Hv...
Bluetooth fungerer ikke efter opdatering af MacOS Mojave
Bluetooth fungerer ikke i macOS Mojave Hvis du vil løse dette problem, skal du prøve at åbne Finder og derefter klikke på 'Gå' i topmenuen og derefter...