Grå

Hvad indikerer det grå bånd i bunden af ​​nogle ansigter i Apple Photos?

Hvad indikerer det grå bånd i bunden af ​​nogle ansigter i Apple Photos?
  1. Hvad betyder en grå bjælke??
  2. Hvorfor er der en GRÅ bjælke i bunden af ​​min iPhone?
  3. Hvordan slipper jeg af med GRÅ-linjen på min iPhone?
  4. Hvordan identificerer jeg en person på Apple-fotos?
  5. Hvad er GRÅ på skærmtid?
  6. Hvordan slipper jeg af med den grå bjælke på mit tv?
  7. Hvordan slipper jeg af GRÅ-linjen i bunden af ​​min iPhone 2020?
  8. Hvordan slipper jeg af den GRÅ bjælke i bunden af ​​mit iPhone-tastatur?

Hvad betyder en grå bjælke??

Som du kan se betyder mine grå bjælker "Underholdning", "Produktivitet", "Uddannelse" og "Spil". Når du trykker på en, får du flere rapporter, herunder specifikke apps og websteder, som du har brugt i denne kategori.

Hvorfor er der en GRÅ bjælke i bunden af ​​min iPhone?

Den permanente tynde bjælke er kun en påmindelse om at stryge op fra skærmens nederste kant. Bemærk, at en stryg op for at låse op vises over linjen, når du venter et øjeblik. Det er et visuelt hjælpemiddel på skærmen i hver app, du åbner både i stående og liggende tilstand.

Hvordan slipper jeg af med GRÅ-linjen på min iPhone?

Den grå bjælke skal skifte mellem de seneste apps. Du kan stryge til venstre for at gå til forrige app eller næste app ved hjælp af denne bar. Ikke sikker på, hvorfor du vil fjerne det, men i begge tilfælde er det ikke muligt at slukke for det.

Hvordan identificerer jeg en person på Apple-fotos?

Identificer og navngiv personer manuelt på et foto

  1. Vælg Vis > Vis ansigtsnavne. Klik på navnet (eller klik "unavngivet") under et ansigt, skriv et navn, og tryk derefter på Retur (eller vælg et navn, der vises, mens du skriver).
  2. Klik på knappen Info i værktøjslinjen.

Hvad er GRÅ på skærmtid?

Svar: A: Apps, der ikke tilhører foruddefinerede kategorier, falder ind under "Andre". Den grå bjælke er til andre apps.

Hvordan slipper jeg af med den grå bjælke på mit tv?

Hvis du ser grå bjælker, transmitteres de af billedets kilde, for eksempel en set-top-boks. Hvis du vil fjerne de grå bjælker, skal du ændre billedstørrelsen eller størrelsesforholdet på kilden.

Hvordan slipper jeg af GRÅ-linjen i bunden af ​​min iPhone 2020?

Åbn Indstillinger, og naviger til Tilgængelighed > Guidet adgang og skift kontakten til tændt. Dette åbner en menu med indstillinger, der styrer den måde, funktionen fungerer på. Der er et par ting, du skal gøre for at gøre tingene klar til at skjule baren. Tryk først på Indstillinger for adgangskode, og aktiver indstillingen Face ID.

Hvordan slipper jeg af den GRÅ bjælke i bunden af ​​mit iPhone-tastatur?

For at deaktivere bjælken fuldstændigt, ikke kun de forudsigelige tekstforslag, skift "Genveje" i Indstillinger > Generel > Tastatur. Når den er deaktiveret, vises den grå bjælke ikke (uanset om dit fysiske tastatur er tilsluttet).

Sådan fjernes 'Cycle Tracking' fra mit Apple-ur?
Sådan skjules cyklussporingsappen Tryk på Digital Crown for at se startskærmen. Berør og hold Cykelsporings-appen, indtil appikonet jiggler. Hvis appe...
MacBook Pro 13 2020 Bluetooth-forbindelse
Hvordan løser jeg Bluetooth, der ikke er tilgængelig på Macbook Pro? Hvorfor finder mine Bluetooth-enheder ikke? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbin...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...