Leveret

Hvad betyder det, når en iMessage ikke siger Leveret eller Ikke leveret?

Hvad betyder det, når en iMessage ikke siger Leveret eller Ikke leveret?

Det betyder, at beskeden ikke blev sendt til deres telefon. Når det ikke står Leveret, betyder det, at den anden person sender en sms til en anden eller i telefonen. Når de holder op med at sende en sms eller lægger telefonen på, vil du se, at tekstbeskeden er leveret.

  1. Hvad betyder det, når en iMessage ikke siger, at den er leveret eller ikke leveret?
  2. Bliver jeg blokeret, hvis iMessage siger leveret?
  3. Hvad dør det betyder, når det ikke står leveret?
  4. Hvordan fortæller du, om nogen har blokeret dig på iMessage?

Hvad betyder det, når en iMessage ikke siger leveret eller ikke leveret?

iMessage siger ikke "Leveret" betyder blot, at beskederne endnu ikke er leveret til modtagerens enhed på grund af nogle grunde. Årsager kan være: deres telefon har ikke tilgængeligt Wi-Fi eller mobildatanetværk, de har deres iPhone slukket eller i tilstanden Forstyr ikke osv.

Bliver jeg blokeret, hvis iMessage siger leveret?

Ja absolut. "Leveret" betyder simpelthen, at iMessage blev modtaget af enheden, det betyder ikke, at den blev leveret til den faktiske bruger. iMessage-blokering fungerer på enhedsniveau, ikke på Apples servere (skønt blokeringslister synkroniseres til hver enhed, der deler det samme Apple ID).

Hvad dør det betyder, når det ikke står leveret?

Hvis din kontakt ikke er en iMessage-bruger (dvs. Android-bruger), skal "leveret" stadig have en formel definition på grund af iMessage-SMS-interaktionen. I den rene SMS-verden betyder "leveret", at beskeden blev modtaget af modtagerens telefon fra deres operatørs server.

Hvordan fortæller du, om nogen har blokeret dig på iMessage?

Tjek iMessage-leveringsmeddelelse

Medmindre den anden person har tændt den, får du ikke den lille grå besked. Hvis du ikke ser meddelelsen "Leveret" eller "Læs" vises i iMessage-samtalen, kan de muligvis have blokeret dig.

Hvordan kører jeg et script, når en bestemt Bluetooth-enhed vågner op?
Hvordan tillader jeg, at Bluetooth vækker min computer? Hvordan bruger jeg Bluetooth i terminalen? Hvordan scanner jeg en Bluetooth-enhed på Linux? Hv...
Bluetooth-lyd er urolig / stammende på Macbook Pro (Mojave), men ikke iPhone
Hvorfor er Bluetooth lyd urolig? Hvordan løser du en blød lyd med Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor springer ...
iPadOS Oprettelse af filer på SMB-deling
Hvordan opretter jeg en delt mappe på min iPad? Kan du oprette en filmappe på iPad? Hvordan opretter jeg forbindelse til fildeling på iPad? Hvor er fi...