Mailto

Brug Mail-appen til mailto-links, men modtag ikke?

Brug Mail-appen til mailto-links, men modtag ikke?
  1. Hvorfor fungerer mit mailto-link ikke?
  2. Hvordan løser jeg mailto-links?
  3. Når du klikker på mail-ikonet, åbnes mailto-linket?
  4. Hvordan tilføjer jeg et e-mail-link, jeg vil oprette et link, der, hvis der klikkes på det, åbner klientens e-mail-applikation?
  5. Hvorfor kan jeg ikke åbne links fra min e-mail?
  6. Hvordan tester jeg et mailto-link?
  7. Hvordan ændrer jeg min standardpostklient for mailto-links?
  8. Hvordan fungerer mailto-links?
  9. Skulle du bruge mailto-links?
  10. Hvordan aktiverer jeg mailto?
  11. Hvordan får jeg e-mail-links til at åbne i Chrome?

Hvorfor fungerer mit mailto-link ikke?

Hvis mailto-links ikke åbnes for dig, som de burde, skal et hurtigt kig på system- eller browserindstillingerne gøre jobbet. I Windows skal du gå til Indstillinger -> Apps -> Standardapps. Rul ned og vælg "Vælg standardapps efter protokol" i menuen. For 'Mailto' skal du vælge klienten efter eget valg.

Hvordan løser jeg mailto-links?

Åbn Kontrolpanel > Standardprogrammer, knyt en filtype eller protokol til et program: Sorter kolonnen 'Aktuel standard' og find MAILTO: Klik på 'Skift program...'og vælg Outlook: Nu åbner Outlook mailto-links som det plejede før installation af Chrome-browseren.

Når du klikker på mailikonet, åbnes linket mailto?

Når du klikker på et mailto-link i en webbrowser, åbner det en ny e-mail i din computers standard mail-app (normalt Mail til Mac og Outlook til Windows). Du kan dog konfigurere din foretrukne webbrowser til at åbne disse links i Gmails webgrænseflade. Hver webbrowser er konfigureret forskelligt.

Hvordan tilføjer jeg et e-mail-link Jeg vil oprette et link, der, hvis der klikkes på det, åbner klientens e-mail-applikation?

Gå til blokken, hvor du ønsker at placere e-mail-linket. Klik på EDIT-ikonet . Klik på ikonet Indsæt link i værktøjslinjen. I stedet for en webadresse skal du indtaste den e-mail-adresse, du vil bruge, ved hjælp af dette format: mailto: name @ domain i stedet for en URL.

Hvorfor kan jeg ikke åbne links fra min e-mail?

A: Årsagen til, at din computer ved at åbne en browser, når du klikker på et link i en e-mail, er fordi din computer knytter forskellige links og filtyper til det relevante tilsvarende program. ... Den hurtigste måde at løse dette på er at sikre, at Internet Explorer er indstillet som din standardbrowser.

Hvordan tester jeg et mailto-link?

Kontrollerer for Mailto-links fra scripts

  1. Vælg den webside, du vil kontrollere, og klik på Tilgængelighed.
  2. For at specificere, at TestComplete skal kontrollere mailto-links, skal du markere afkrydsningsfeltet Check mailto links.
  3. Tryk på OK. TestComplete genererer og viser koden, som du derefter kan indsætte i dine script-enheder.

Hvordan ændrer jeg min standardpostklient for mailto-links?

Klik på Vis avancerede indstillinger nederst på siden. Klik på Indholdsindstillinger under "Privatliv". Rul ned til sektionen "Handlers", og klik på knappen Manage Handlers. Vælg din ønskede standard-e-mail-klient (e.g. Gmail).

Hvordan fungerer mailto-links?

Et mailto-link er klikbar tekst, der automatisk åbner en ny e-mail i læserens standard-e-mail-klient, såsom Outlook eller Gmail, og udfylder "Til" -adressen på forhånd. Mailto-links er gode, når du vil have e-mails om bestemte emner til en bestemt e-mail-konto eller medarbejder.

Skulle du bruge mailto-links?

I det væsentlige er et HTML mailto-link et link, der udløser brugerens standard mail-klient til at åbne, så de kan svare på en besked. Hvis du er fan af e-mail-HTML-formularer og kender dig rundt i kodning af ting, kan et mailto-link være at foretrække, i nogle tilfælde.

Hvordan aktiverer jeg mailto?

Jeg stirrede på Windows mail-app ... igen. Nogle gange skal du slette og prøve igen. Indtast chrome: // settings / handlers under adresselinjen under fanen Gmail.
...

  1. Vælg alternativknappen Tillad.
  2. Klik på Udført.
  3. Test for at sikre, at et e-mail-link fungerer. Du kan bruge dette link. nogen @ eksempel.com.

Hvordan får jeg e-mail-links til at åbne i Chrome?

Tillad, at Gmail åbner alle e-mail-links.

  1. Åbn Chrome, og naviger til "Indstillinger." ...
  2. Klik på "Indholdsindstillinger" under "Privatliv og sikkerhed." ...
  3. Vælg "Handlers", og tænd Ask-protokollen. ...
  4. Åbn Gmail i Chrome, og klik på ikonet Protocol Handler. ...
  5. Tillad, at Gmail åbner alle e-mail-links.

Sådan fjernes 'Cycle Tracking' fra mit Apple-ur?
Sådan skjules cyklussporingsappen Tryk på Digital Crown for at se startskærmen. Berør og hold Cykelsporings-appen, indtil appikonet jiggler. Hvis appe...
MacBook Pro 13 2020 Bluetooth-forbindelse
Hvordan løser jeg Bluetooth, der ikke er tilgængelig på Macbook Pro? Hvorfor finder mine Bluetooth-enheder ikke? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbin...
Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...