Nøgler

Brug funktionstaster som tastaturgenvej

Brug funktionstaster som tastaturgenvej
  1. Hvordan bruger jeg F-taster til genveje?
  2. Kan du programmere funktionstasterne på et tastatur?
  3. Hvordan får jeg adgang til Fn-tasten på et almindeligt tastatur?
  4. Hvad gør F1 til F12 tasterne?
  5. Hvorfor fungerer mine F1 F12-taster ikke?
  6. Hvordan tilpasser jeg mine funktionstaster?
  7. Hvad er de specielle funktionstaster?
  8. Hvad gør F7?
  9. Hvor er Fn-tasten på HP-tastaturet?
  10. Hvad er Fn-tasten på en bærbar computer?

Hvordan bruger jeg F-taster til genveje?

Hvis dit tastatur har en F Lock-tast, skal du trykke på den for at skifte mellem standardkommandoer og alternative kommandoer. Når F-låselyset er slukket, fungerer alternative funktioner (Hjælp, Fortryd osv.). Når F Lock-indikatoren er tændt, fungerer standardfunktioner (F1, F2 osv.).

Kan du programmere funktionstasterne på et tastatur?

Ud over [F1] til [F12] kan du kombinere en funktionstast med [CTRL] eller [SHIFT], så du kan programmere op til 36 funktionstaster. Funktionstaster er forskellige end tastaturgenveje. En funktionstast kan tildeles til at udføre mange handlinger eller kommandoer ud over menuvalg.

Hvordan får jeg adgang til Fn-tasten på et almindeligt tastatur?

På Apple- og pc-bærbare computere er Fn-tasten normalt nederst til venstre på tastaturet ved siden af ​​Ctrl-tasten.

Hvad gør F1 til F12 tasterne?

Funktionstasterne eller F-tasterne er foret over toppen af ​​tastaturet og mærket F1 til F12. Disse taster fungerer som genveje, udfører bestemte funktioner som at gemme filer, udskrive data eller opdatere en side. F.eks. Bruges F1-nøglen ofte som standardhjælpstasten i mange programmer.

Hvorfor fungerer mine F1 F12-taster ikke?

Denne opførsel kan forekomme, hvis tastaturet er udstyret med en F LOCK-skiftetast, og F LOCK-tasten er tændt. Afhængigt af tastaturmodellen kan følgende taster være alternative funktionstaster: NUM LOCK. INDSÆT.

Hvordan tilpasser jeg mine funktionstaster?

For at få adgang til det på Windows 10 eller 8.1, højreklik på Start-knappen og vælg “Mobilitetscenter.”I Windows 7 skal du trykke på Windows-tast + X. Du får vist indstillingen under “Fn Key Behavior.”Denne mulighed er muligvis også tilgængelig i et konfigurationsværktøj til tastaturindstillinger, der er installeret af din computerproducent.

Hvad er de specielle funktionstaster?

En tastaturtast, der bruges til at udføre funktioner såsom at starte en bestemt applikation, åbne en mappe eller afspille musik eller videoer. Specielle funktionstaster føjes til mange tastaturer for at give genveje til meget anvendte opgaver.

Hvad gør F7?

F7. Almindeligt brugt til stavekontrol og grammatikkontrol af et dokument i Microsoft-programmer som Microsoft Outlook, Word osv. Shift + F7 kører en synonymordbogskontrol på fremhævet ord. Tænder for Caret-browsing i Mozilla Firefox.

Hvor er Fn-tasten på HP-tastaturet?

Find funktionstasten (Fn) på dit tastatur. Den mest sandsynlige placering for denne nøgle er nederst til venstre ved siden af ​​Ctrl-tasten. Bogstaverne "Fn" vil sandsynligvis blive skyggelagt i en anden farve end resten af ​​tastaturet, hvor en almindelig farve er blå.

Hvad er Fn-tasten på en bærbar computer?

Fn-tasten, kort form for funktion, er en modifikationstast på mange tastaturer, især på bærbare computere, der bruges i et kompakt layout til at kombinere taster, der normalt holdes adskilt. ... Det findes også på mange "multimedia" -tastaturer i fuld størrelse som F-Lock-tasten.

Macbook air afbryder lydkilden konstant
Gå over til dine systemindstillinger i Apple-menuen, og se efter ikonet Sound. Inde i lydindstillingerne vil du se en fane kaldet Output. ... Prøv at ...
Bluetooth fungerer ikke efter opdatering af MacOS Mojave
Bluetooth fungerer ikke i macOS Mojave Hvis du vil løse dette problem, skal du prøve at åbne Finder og derefter klikke på 'Gå' i topmenuen og derefter...
Kan ikke forbinde Bluetooth-headset til mac mini
Hvis et Bluetooth-headset ikke fungerer sammen med Mac Kontroller, at headsettet er tændt og inden for rækkevidde. Sørg for, at headsettet er sluttet ...