Tweets

Tweets i min Tweetbot-tidslinje markeres lejlighedsvis som en favorit, når jeg ser dem for første gang. Er det en fejl eller en funktion?

Tweets i min Tweetbot-tidslinje markeres lejlighedsvis som en favorit, når jeg ser dem for første gang. Er det en fejl eller en funktion?
  1. Hvordan holder jeg op med at se tweets, som jeg kunne lide på min tidslinje?
  2. Vises Twitter-likes på tidslinjen?
  3. Hvorfor dukker tilfældige tweets op?
  4. Hvordan laver jeg min twitter-tidslinje kronologisk?
  5. Hvorfor forsvinder twitter-likes?
  6. Hvordan kan jeg se færre tweets fra nogen?
  7. Kan nogen se, om jeg kan lide, og i modsætning til en tweet?
  8. Betyder twitter-likes noget?
  9. Hvorfor ser jeg den samme persons likes på twitter?
  10. Kan tilfældige mennesker se mine tweets?
  11. Hvorfor viser Twitter ikke alle tweets?
  12. Hvad sker der, når du dæmper nogen på twitter?

Hvordan holder jeg op med at se tweets, som jeg kunne lide på min tidslinje?

Du er nødt til at gå ind i de lide tweets eller andre uønskede tweets og klikke på højre pil. Vælg derefter "Ikke interesseret i dette" fra rullemenuen. Jo mere du gør dette, jo mere forstår Twitter-algoritmen, at du måske bare vil se regelmæssige tweets i kronologisk rækkefølge.

Vises Twitter-likes på tidslinjen?

Foretrukne (nu "synes godt om") tweets vises ikke på dine tilhængers tidslinje som retweets gør. Enhver (så længe din konto er offentlig) kan dog se de tweets, du kan lide, ved at gå i din profil og på fanen "synes godt om".

Hvorfor dukker tilfældige tweets op?

“Når vi identificerer et Tweet, en konto, der skal følges, eller andet indhold, der er populært eller relevant, kan vi føje det til din tidslinje. Dette betyder, at du undertiden vil se tweets fra konti, du ikke følger. ... Vores mål er at gøre dit hjem tidslinje endnu mere relevant og interessant.”

Hvordan laver jeg min twitter-tidslinje kronologisk?

Sådan skifter du mellem tidslinjer på Twitter

  1. Åbn Twitter-appen, og skift til fanen Hjem (fuglehuset nederst til venstre).
  2. Tryk på ikonet Sparkle øverst til højre i appen. ...
  3. Tryk let på Se seneste tweets i stedet, og din tidslinje skifter straks til kronologisk tilstand i stedet.

Hvorfor forsvinder twitter-likes?

Twitters prototype Twttr-app skjuler likes og RT'er bag et tryk i et forsøg på at "fokusere på svar". Appen, kaldet "Twttr" med henvisning til grundlægger Jack Dorsey's første tweet, foreslår et par ændringer til den sociale medieplatform, som vi alle er kommet til at elske-hader. ...

Hvordan kan jeg se færre tweets fra nogen?

Tryk på ikonet øverst på en hvilken som helst Tweet, lige fra din tidslinje på hjemmet, for hurtigt at få adgang til indstillinger som at følge, slå lyd fra, blokere, rapportere med mere. Afvikling er den enkleste handling, du kan tage for at stoppe med at se nogens tweets på din hjemmetidslinje. Du kan altid følge en konto igen, hvis du ombestemmer dig.

Kan nogen se, om jeg kan lide, og i modsætning til en tweet?

Hvis du kan lide et Tweet, får Tweet-ejeren en underretning om det, og meddelelsen efterlader ikke deres omtale, selvom du ikke ligner det. Hvis du i modsætning til Tweet og lægger din konto til privat, vil personen stadig have underretningen i sin omtale.

Betyder twitter-likes noget?

Likes er repræsenteret af et lille hjerte og bruges til at vise påskønnelse af et Tweet. Du kan se de tweets, du kan lide, fra din profilside ved at klikke eller trykke på fanen Synes godt om.

Hvorfor ser jeg den samme persons likes på twitter?

At se tilfældige tweets i din tidslinje, som tweets foretrukket af folk, du følger? Twitter CEO Dick Costolo har tilbudt en grund til: ... Costolo's tweet følger Twitters nylige planer om at begynde at vise tweets foretrukket af folk, du følger, og populære tweets fra folk, du ikke følger i brugerens tidslinjer.

Kan tilfældige mennesker se mine tweets?

Når du tilmelder dig Twitter, er dine tweets som standard offentlige; alle kan se og interagere med dine tweets. Hvis du vælger at beskytte dine tweets, kan du gøre det via dine kontoindstillinger.

Hvorfor viser Twitter ikke alle tweets?

Log ind på din Twitter-konto. Vælg ikonet for dit profilbillede øverst til højre på skærmen, og vælg derefter "Indstillinger og privatliv". Rul ned til afsnittet "Indhold". Marker eller fjern markeringen i "Vis de bedste tweets først", som du ønsker.

Hvad sker der, når du dæmper nogen på twitter?

Mute er en funktion, der giver dig mulighed for at fjerne tweets fra en konto fra din tidslinje uden at følge eller blokere den konto. Dæmpede konti ved ikke, at du har slået dem fra, og du kan til enhver tid slå dem fra.

Kan ikke slå Bluetooth til i min MacBook Pro
Sådan nulstilles din Macs Bluetooth-modul Hold Shift + Option (Alt) -tasterne på din Macs tastatur, klik på Bluetooth-symbolet i øverste højre hjørne ...
Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hvad er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruger jeg Bluetooth i Explorer? Understøtter Apple BLE? Hvordan løser jeg ...
Mac bluetooth forbinder ikke, når den åbnes fra søvn
Hvis du ikke vækker computeren ved at klikke med musen eller trykke på en tast, skal du muligvis tillade, at trådløse enheder vækker din computer Vælg...