spansk

Spansk til engelsk og engelsk til spansk ordbog til ordbog app?

Spansk til engelsk og engelsk til spansk ordbog til ordbog app?
  1. Hvad er den bedste spanske engelske ordbog-app?
  2. Er der en gratis spansk oversættelsesapp?
  3. Er spansk ordbog gratis?
  4. Hvad er den bedste gratis app til at oversætte engelsk til spansk?
  5. Er Spanish Dict legit?
  6. Hvad kaldes apps på spansk?
  7. Hvilken app kan oversætte sprog?
  8. Hvad er den bedste gratis oversætter?
  9. Er iTranslate stemmefri?
  10. Hvad er de 2 måder at sige er på spansk?
  11. Hvad betyder mija på spansk?
  12. Hvad betyder Mamacita?

Hvad er den bedste spanske engelske ordbog-app?

Her er de bedste spansk til engelske ordbøger til Android!

Er der en gratis spansk oversættelsesapp?

Hvis du leder efter en af ​​de mest populære oversættelsesapps til Android og Apple, så er iTranslate det bedste valg for dig. Appen har over 100 sprog, som den kan oversætte, og du har endda mulighed for at skifte dialekter. ... iTranslate er tilgængelig til både Android og Apple samt Apple Watch.

Er spansk ordbog gratis?

Den bedste del af at bruge online ordbøger til at slå de spanske ord, du ikke kender, er, at de er 100% gratis at bruge. Når det er sagt, er der mange online spansk-til-engelske ordbøger derude, så det kan være lidt vanskeligt at sige igennem dem alle.

Hvad er den bedste gratis app til at oversætte engelsk til spansk?

iTranslate svarer til Speak & Oversæt, men med et par vigtige forskelle. iTranslate giver dig mulighed for at tale i mikrofonen for at få appen til at oversætte dine ord til et andet sprog efter eget valg. Denne app gemmer din historie, så hvis du vil gå tilbage og studere en samtale eller sætning senere, kan du.

Er Spanish Dict legit?

5 svar. Hvis du mener ordbogen på dette websted, så er den nøjagtig, og fordelen ved den er, at den giver eksempler på, hvornår det givne ord også skal bruges.

Hvad kaldes apps på spansk?

app n. app nf. Eksempler: la mesa, una tabla. aplicación nf.

Hvilken app kan oversætte sprog?

I dette indlæg

Hvad er den bedste gratis oversætter?

1. Google Oversæt. Google Translate er sandsynligvis det mest kendte oversættelsesprogram derude. Det er integreret i andre Google-produkter som Chrome og nogle Android-apps og understøtter i øjeblikket 109 forskellige sprog.

Er iTranslate stemmefri?

Mens iTranslate tidligere var en betalt app, kommer version 10 med en ny forretningsmodel. Appen er nu gratis, men kun til grundlæggende (oversættelse: ældre) funktioner; Offline-tilstand, stemmesamtale og oversættelse af websteder kræver et Pro-abonnement, der starter fra $ 3 pr. Måned.

Hvad er de 2 måder at sige er på spansk?

"Er" er et verb på engelsk, der betyder "at være."På spansk er der to former for verbet" at være ": estar og ser. Hvor det begynder at blive forvirrende, er når du indser, at estar og ser ikke er udskiftelige på trods af at du har den samme definition.

Hvad betyder mija på spansk?

Bogstavelig talt betyder "min datter", mija bruges som en velkendt og kærlig adresse til kvinder som "kære" eller "skat" på spansk.

Hvad betyder Mamacita?

Den bogstavelige oversættelse af mamacita er "lille mor", men den figurative og mere nøjagtige oversættelse er "hot momma".”Monikeren bruges aldrig rigtig til at beskrive en egentlig mor, en ægte mamá eller mamita.

Kan ikke slå Bluetooth til i min MacBook Pro
Sådan nulstilles din Macs Bluetooth-modul Hold Shift + Option (Alt) -tasterne på din Macs tastatur, klik på Bluetooth-symbolet i øverste højre hjørne ...
MacBook opretter forbindelse til JBL Flip 4 og afbryder derefter forbindelsen
Hvorfor afbryder min Bluetooth-højttaler forbindelsen fra min Mac? Hvorfor fortsætter min JBL Bluetooth-højttaler med at skære ud? Hvorfor opretter mi...
Kan du få Bluetooth-hardware til at fungere out-of-the-box i Boot Camp?
Nej, dette er ikke muligt. Ser man på dette fra det perspektiv, dit tastatur er, mener det, at det opretter forbindelse til to forskellige maskiner. N...