Stum

Genvej til lydløs faner i Safari

Genvej til lydløs faner i Safari

Ligesom Chrome viser Safari et højttalerikon på enhver fane, der afspiller lyd. I modsætning til Chrome kan du med Safari klikke på højttalerikonet for at slå fanen fra. Du kan også klikke på det blå højttalerikon i URL-linjen for at slå alle faner fra.

  1. Hvordan dæmper jeg en fane i Safari?
  2. Hvordan dæmper jeg en fane på Mac-tastaturet?
  3. Hvordan dæmper du en fane ved hjælp af tastaturet?
  4. Hvordan dæmper du en fane?
  5. Hvordan dæmper jeg en fane i Safari IOS?
  6. Hvordan dæmper jeg en fane i Safari på IPAD?
  7. Hvad er tastaturgenvejen til lydløs?
  8. Hvordan lukker jeg alle faner på Mac?
  9. Hvordan dæmper jeg en genvej?
  10. Hvordan slår jeg lyden til for en fane?
  11. Hvordan dæmper jeg mit zoomtastatur?

Hvordan dæmper jeg en fane i Safari?

Der er to måder at ignorere en individuel fane i Safari:

  1. Klik på lydikonet i adresselinjen. eller.
  2. Højreklik på fanen, og vælg "Mute-fanen."

Hvordan dæmper jeg en fane på Mac-tastaturet?

Mute-fanen Genveje. Tastaturgenveje til dæmpning af faner. Standardopsætning: - Mute / Unmute current tab - Alt + Shift + M - Mute all undtagen den aktuelle - Alt + Shift + N - Mute / Unmute all tabs - Alt + Shift + Comma Tastebindinger kan redigeres via menuen "Tastaturgenvej" nederst til højre i indstillingerne for Chrome-udvidelse.

Hvordan dæmper du en fane ved hjælp af tastaturet?

Mute-tastaturgenvej: Standardtastaturgenvej, som du kan slå en fane til i Chrome uden relation til flag er Alt + M, dette fungerer også i Firefox. Dæmpning af flere faner: Hold 'Ctrl' -tasten nede, og vælg de faner, du vil slå lyden fra, højreklik på kontekstmenuen på fanen og vælg 'Mute-faner'.

Hvordan dæmper du en fane?

For at ignorere en fane direkte skal du bare klikke på højttalerikonet, der er parkeret ved siden af ​​webstedets navn i fanen. Derefter ser du et “X” ud for højttalerikonet, der indikerer, at der ikke er nogen lyd. Klik på højttalerikonet igen for at slå lyden til. Alternativt kan du højreklikke på fanen og vælge Lydløs fane i rullemenuen.

Hvordan dæmper jeg en fane i Safari IOS?

Apples Safari viser et højttalerikon på faner, der afspiller lyd. Den nemmeste måde at dæmpe en Safari-fane på: Klik på højttalerikonet i fanen for at slå al lyd fra den fra. En anden måde: Klik på højttalerikonet for at dæmpe al lyd undtagen den, der kommer fra denne fane.

Hvordan dæmper jeg en fane i Safari på IPAD?

For at slå lyden fra på en hvilken som helst fane skal du slikke Audio-knappen i højre side af fanen i fanebjælken. For at se websteder, der afspiller lyd, skal du klikke og holde lydknappen nede i Smart Search-feltet.

Hvad er tastaturgenvejen til lydløs?

Genvejstasten til lydløs er CTRL-SHIFT-M.

Hvordan lukker jeg alle faner på Mac?

Luk en fane: Placer markøren over fanen i fanebjælken, og klik derefter på knappen Luk i venstre side af fanen. Luk alle andre faner: Ctrl-klik på den fane, du vil holde åben, og vælg derefter Luk andre faner. Luk alle faner til højre: Ctrl-klik på en fane, og vælg derefter Luk faner til højre.

Hvordan dæmper jeg en genvej?

Ved at trykke på "CTRL + SHIFT + M" aktiveres genvejen "Dæmp lydstyrke" og dæmper dit systemvolumen.

Hvordan slår jeg lyden til for en fane?

Højreklik på en fane, der viser lydindikator og giver støj, vælg 'Mute-fane', for at slå lyden fra, højreklik på den samme fane og vælg 'Unmute fane'. Ønsker du genveje for at slå faner fra i Chrome? Brug Alt + M til at slå lyden fra eller til igen.

Hvordan dæmper jeg mit zoomtastatur?

Kommando + Skift + A: Slå min lyd fra / fra.

Bluetooth slæber på Macbook Pro 16 tommer 2019
Hvordan løser jeg forsinkelse på min Macbook Pro Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor halter mit Bluetooth-tasta...
Hvordan bestemmer jeg den version af Bluetooth, som min iPhone understøtter?
Stryg op på din iPhone for at åbne Kontrolcenter. Sørg derefter for, at Wi-Fi og Bluetooth er aktiveret. ... Aktivér Bluetooth på din telefon. Gå til ...
Bluetooth-lyd er urolig / stammende på Macbook Pro (Mojave), men ikke iPhone
Hvorfor er Bluetooth lyd urolig? Hvordan løser du en blød lyd med Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor springer ...