Overvåge

Den anden skærm slukkes og tændes tilfældigt

Den anden skærm slukkes og tændes tilfældigt

Problemer med skærmkort eller bundkort Hvis skærmen forbliver tændt, men du mister videosignalet, er det meget sandsynligt et problem med grafikkortet eller bundkortet på computeren. En computer, der slukker tilfældigt, kan også være et problem med overophedning af computeren eller grafikkortet eller en fejl med grafikkortet.

  1. Når jeg tilslutter min anden skærm, slukkes min første skærm?
  2. Hvordan løser du en skærm, der slukker tilfældigt?
  3. Hvorfor bliver min skærm sort efter et par sekunder?
  4. Hvordan stopper jeg min anden skærm fra at slukke?
  5. Hvorfor opdager ikke min anden skærm?
  6. Hvorfor registreres ikke min tredje skærm?
  7. Hvorfor blinker min skærm konstant til og fra?
  8. Hvorfor bliver min skærm tilfældigt sort?
  9. Hvorfor bliver min skærm sort?
  10. Hvorfor slukker min skærm tilfældigt?
  11. Hvordan fikser jeg en sort skærm hvert par sekunder?
  12. Hvorfor bliver min skærm tilfældigt sort Windows 10?

Når jeg tilslutter min anden skærm, slukkes min første skærm?

Højreklik på skrivebordet, og vælg skærmindstillinger. Du skal være i stand til at se begge dine skærme på listen. Vælg den skærm, der ikke er aktiv, og sørg for, at den er valgt til "Udvid mit skrivebord til denne skærm."

Hvordan løser du en skærm, der slukker tilfældigt?

Sådan gør du: Fix: Monitor slukker tilfældigt

  1. Trin 1: Opdater grafikkortdriveren. ...
  2. Trin 2: Prøv i fejlsikret tilstand. ...
  3. Trin 3: Kontroller for scripts i systemet. ...
  4. Trin 4: Tjek den lokale gruppepolitik. ...
  5. Trin 5: Nulstil BIOS / UEFI til standardindstillinger. ...
  6. Trin 6: Prøv en anden skærm. ...
  7. Trin 7: Nulstil softwareindstillinger for grafikkort.

Hvorfor bliver min skærm sort efter et par sekunder?

Nogle gange kan en skærmafbrydelse være så enkel som et løst kabel mellem din computer og dens skærm. Bare at fnise kablet lidt kan forårsage en intermitterende forbindelse, hvilket får skærmen til at blive mørk. Sørg for, at kablerne er korrekt tilsluttet korrekt.

Hvordan stopper jeg min anden skærm fra at slukke?

Trin 1: Åbn Kontrolpanel, og vælg "Strømindstillinger". Trin 2: Vælg "Vælg, hvornår skærmen skal slukkes". Trin 3: Sæt indstillingerne "Tilsluttet" til Aldrig for "Sluk for skærm" og "Sæt computeren i dvale".

Hvorfor opdager ikke min anden skærm?

En buggy, forældet eller beskadiget grafikdriver kan være en af ​​hovedårsagerne til, at Windows 10 ikke registrerer din anden pc-skærm. For at løse dette problem kan du opdatere, geninstallere eller rulle driveren tilbage til en tidligere version for at rette og gendanne forbindelsen mellem din computer og den anden skærm.

Hvorfor registreres ikke min tredje skærm?

Skift din projekttilstand. Kontroller flere skærmindstillinger. Deaktiver dit grafikkort. Rul din grafikdriver tilbage.

Hvorfor blinker min skærm konstant til og fra?

Hvis din computerskærm blinker til og fra, kan det være en indikation af, at skærmen svigter. Nogle computerindstillinger kan dog få skærmen til at flimre eller slukke. ... Skærmen kan også blinke til og fra, hvis strøm- eller datakabelforbindelserne er løse.

Hvorfor bliver min skærm tilfældigt sort?

Et simpelt problem med strømindstillingerne kan også få din skærm til at slukke tilfældigt. Så du skal kontrollere, at energisparetilstand eller en pauseskærm ikke er aktiveret på din enhed.

Hvorfor bliver min skærm sort?

En skærm, der bliver sort, er et tydeligt tegn på, at der er noget galt med din computer. Spørgsmålet er, er problemet trivielt eller alvorligt? Ofte er synderen et løst eller ødelagt kabel - en let løsning. Nogle gange ser du dog på en dårlig skærm eller beskadigelse af selve computeren.

Hvorfor slukker min skærm tilfældigt?

En af grundene til, at skærmen kunne slukke, er fordi den er overophedet. Når en skærm overophedes, slukkes den for at forhindre beskadigelse af kredsløbet indeni. Årsager til overophedning inkluderer støvopbygning, overdreven varme eller fugtighed eller tilstopning af ventilationsåbningerne, der lader varmen slippe ud.

Hvordan fikser jeg en sort skærm hvert par sekunder?

Tryk samtidigt på Windows-logo-tasten + Ctrl + Skift + B. Hvis Windows er lydhør, lyder et kort bip, og skærmen blinker eller dæmpes, mens Windows forsøger at opdatere skærmen. Hvis dette ikke virker, skal du gå videre til den anden løsning.

Hvorfor bliver min skærm tilfældigt sort Windows 10?

Nogle gange kan du muligvis se en sort skærm som et resultat af, at Windows 10 mister forbindelsen til skærmen. Du kan bruge Windows-tasten + Ctrl + Shift + B tastaturgenvej til at genstarte videodriveren og opdatere linket til skærmen. ... Tryk derefter på tænd / sluk-knappen igen for at genstarte.

Sådan fjernes 'Cycle Tracking' fra mit Apple-ur?
Sådan skjules cyklussporingsappen Tryk på Digital Crown for at se startskærmen. Berør og hold Cykelsporings-appen, indtil appikonet jiggler. Hvis appe...
Hvorfor har Chrome brug for adgang til Bluetooth?
Moderne web-API'er tillader websteder at køre kode, der kommunikerer med dine Bluetooth-enheder ved hjælp af Web Bluetooth API - efter at du har givet...
Sådan fjernes Bluetooth-enhed ved at klikke på x, når der ikke er nogen x?
Hvordan tvinger jeg en Bluetooth-enhed til at slette? Hvordan tvinger jeg min Mac til at fjerne en Bluetooth-enhed? Hvordan fjerner jeg en enhed fra m...