Læsning

Safari læseliste forsvandt på Mac

Safari læseliste forsvandt på Mac

Hvis din Safari-læseliste pludselig forsvandt, skal du først prøve at genstarte din Mac. Hvis læselisten fortsat ikke vises, skal du oprette forbindelse til et andet WiFi- eller internetnetværk - se om det gør en forskel.

  1. Hvordan får jeg min læseliste tilbage på Mac?
  2. Hvor er min Safari-læseliste?
  3. Forsvinder læselisten?
  4. Hvorfor forsvandt mine Safari-bogmærker?
  5. Hvordan slipper jeg af med læselisten i Safari?
  6. Har Google Chrome en læseliste som Safari?
  7. Hvad er Safari-læseliste?
  8. Kan du organisere Safari-læseliste?
  9. Hvad er forskellen mellem læseliste og bogmærker i Safari?
  10. Hvorfor forsvandt min læseliste Wattpad?
  11. Hvordan får jeg adgang til min læseliste på iPhone?

Hvordan får jeg min læseliste tilbage på Mac?

Vis eller skjul din læseliste: Klik på knappen Sidebjælke i værktøjslinjen, og klik derefter på knappen Læseliste øverst i sidelinjen. For at skjule listen skal du klikke på knappen Sidebjælke igen.

Hvor er min Safari-læseliste?

Sådan får du adgang til din læseliste i Safari

  1. Start Safari fra startskærmen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på ikonet Bogmærker i den nederste navigationsmenu.
  3. Tryk på ikonet i den øverste navigation, der ligner læsebriller.
  4. Dette er din Safari-læseliste. Tryk nu bare på den historie, du gerne vil begynde at læse.

Forsvinder læselisten?

Ikke alle elsker Chromes nye 'læseliste'-funktion, så nu kan den skjules helt. ... Mærket 'Vis læseliste', ved at skifte den forsvinder ikonet og teksten fra din værktøjslinje på magisk vis, og nogle brugere kunne sandsynligvis ikke være lykkeligere over dette.

Hvorfor forsvandt mine Safari-bogmærker?

Hvis internetforbindelsen er defekt på din Mac, synkroniseres iCloud ikke korrekt. Dette kan medføre, at dine bogmærker forsvinder i Safari. Sådan kontrolleres internetforbindelsen på en Mac: Afslut og åbn browseren igen.

Hvordan slipper jeg af med læselisten i Safari?

Start Safari på din Mac. Klik på Sidebar-ikonet i Safaris proceslinje, og klik derefter på fanen Læseliste øverst i sidebjælken, hvis den ikke allerede vises. Hvis du bruger en pegefelt, skal du stryge med to fingre til venstre på den webside, du vil fjerne fra læselisten, og derefter klikke på den røde Fjern-knap.

Har Google Chrome en læseliste som Safari?

Brug af læselisten er det samme som at bogmærke en webside. På tidspunktet for denne skrivning er den tilgængelig i Chrome på skrivebordet (Windows, Mac og Linux) og til iPhone og iPad. Desværre er funktionen ikke på Android.

Hvad er Safari-læseliste?

Safari-læselisten, der er tilgængelig på din iPhone-browser, giver en måde at gemme websteder, der indeholder indhold, du vil læse på et senere tidspunkt, så du nemt kan besøge dem igen. Når et websted, du vil føje til din læseliste, vises, skal du trykke på Menu-knappen. Tryk på Tilføj til læseliste i den menu, der vises.

Kan du organisere Safari-læseliste?

Selvom læseliste fungerer perfekt for dig, er der ingen måde (og det er til dit punkt, Robin) at kategorisere, tagge eller på anden måde sortere de historier, du har gemt. Og nej, der er heller ingen mapper.

Hvad er forskellen mellem læseliste og bogmærker i Safari?

Når du føjer en side til din læseliste, bogmærker Safari siden midlertidigt og gør den også tilgængelig offline. ... I modsætning til bogmærker, der skal holdes på ubestemt tid, er læselisten beregnet til sider, du gerne vil læse, men kan derefter enten bogmærke ordentligt eller bare kassere.

Hvorfor forsvandt min læseliste Wattpad?

Prøv at logge ud og tilbage, og sørg for at lukke appen helt. Prøv at afinstallere og geninstallere appen. Prøv i et alternativt Wi-Fi-netværk eller, hvis det er muligt, et andet datanetværk. Din internetforbindelse kan være svag eller intermitterende.

Hvordan får jeg adgang til min læseliste på iPhone?

Sådan får du adgang & Søg i Safari-læselisten på din iPhone & iPad

  1. Åbn Safari-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på bogmærkeikonet.
  3. Tryk på ikonet Briller.
  4. Nu kan du se alle websider og artikler på din læseliste.
  5. Tryk på en artikel for at åbne og læse den.

Når jeg parrer mine Bluetooth-hovedtelefoner, falder min WiFi ud
Hvorfor holder min WiFi op, når jeg tilslutter Bluetooth? Kan Bluetooth-hovedtelefoner påvirke WiFi? Hvordan forhindrer jeg, at Bluetooth forstyrrer m...
Telefonopkald på iPhone ringer ikke på Bluetooth-hovedtelefoner
Sørg for, at din iPhone er indstillet til lydløs tilstand ved hjælp af Ring / Silent-kontakten på venstre side af din iPhone. Sørg for, at dine Blueto...
Sådan besvares smarttelefon fra flere Bluetooth-headset
Kan to Bluetooth-headset oprette forbindelse til en telefon? Kan jeg forbinde to Bluetooth-hovedtelefoner til min Android-telefon? Kan jeg tilslutte e...