Læser

Safari Reader understøtter kode

Safari Reader understøtter kode
  1. Hvordan aktiverer jeg læsertilstand i Safari?
  2. Hvordan fungerer Safari Reader-tilstand?
  3. Hvordan aktiverer jeg læsere til mit websted?
  4. Hvad er læser på safari?
  5. Hvor er Reader-knappen i Safari?
  6. Hvordan slipper jeg af Reader-visningen i Safari?
  7. Hvordan går jeg ind i læsefunktion?
  8. Hvordan konfigurerer jeg læsningstilstand?
  9. Hvad gør læsertilstand?
  10. Hvorfor kan jeg ikke vise læservisning?
  11. Har Chrome en læsetilstand som Safari?
  12. Hvordan bruger jeg Google Reader-tilstand?

Hvordan aktiverer jeg læsertilstand i Safari?

Sådan aktiveres Reader View automatisk for websteder i mobil og desktop Safari

  1. I MacOS, hvis Reader View er tilgængelig, vises et afsnitikon længst til venstre på placeringslinjen. Klik på den.
  2. I iOS og iPadOS vises der et lille A / stort A-ikon længst til venstre på placeringslinjen. Langt tryk på den for at aktivere Reader View.

Hvordan fungerer Safari Reader-tilstand?

I stedet, når du klikker på Læser-knappen i Safari-adresselinjen, analyserer programmet siden for artikeltekst og relevante billeder og lægger en omformateret version på et separat lag oven på den originale webside. Når Reader viser en side, kan du udskrive eller e-maile den strømlinede version.

Hvordan aktiverer jeg læsere til mit websted?

Åbn en ny fane, og indtast chrome: // flags / # enable-reader-mode for at springe direkte til Reader Mode Flag. Åbn rullemenuen, og skift indstillingen til "Enabled", og klik derefter på knappen nederst for at genstarte din browser. Når det starter sikkerhedskopiering, er Reader Mode aktiveret.

Hvad er læser på safari?

Du kan bruge Safari Reader til at se en webside-artikel på en side, formateret til nem læsning og præsenteret uden annoncer, navigation eller andre distraherende emner. Du kan justere skrifttype, skriftstørrelse og baggrundsfarve til Reader. ... Knappen vises kun, hvis websiden har en artikel, som Reader kan vise.

Hvor er Reader-knappen i Safari?

Start Safari fra din startskærm. Naviger til det websted, du gerne vil læse. Tryk på læser-knappen til venstre for adresselinjen. Det ligner en række stablede linjer.

Hvordan slipper jeg af Reader-visningen i Safari?

Sådan deaktiveres læsertilstand i Safari på alle websider

  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Rul ned og tryk på Safari.
  3. Rul hele vejen ned, og tryk på Læser.
  4. Tryk på den grønne Alle websteder for at slå den fra. Skiftet bliver gråt.

Hvordan går jeg ind i læsefunktion?

Når du har aktiveret læsertilstand, vil du se skiftet til højre for adresselinjen, når du åbner en side med en artikel. Klik bare på den for at aktivere læsertilstand. Sådan ser siden ud, når du aktiverer den. Mens du er ved det, skal du også tjekke vores guide til, hvordan du sender en fane fra Chrome til enhver Android-telefon.

Hvordan konfigurerer jeg læsningstilstand?

Brug den rigtige markering, i.e. Sørg for, at det vigtigste indhold er pakket ind i et containerelement. Uanset om du bruger artikel, div eller endda span, ser det ikke ud til noget - så længe det ikke er s. Indholdet skal være langt nok. Brug nok ord, brug nok afsnit, brug nok tegnsætning.

Hvad gør læsertilstand?

I oktober sidste år skrev jeg om en måde at se websider i Chrome til Android på uden nogen af ​​de distraherende annoncer eller andre sideelementer. Denne funktion, kaldet Reader Mode, præsenterer kun elementerne i historiens krop, så du kan holde fokus på teksten og relevante billeder.

Hvorfor kan jeg ikke vise læservisning?

Tryk på læser-knappen til højre for adresselinjen. Det ligner en række stablede linjer. Dobbeltklik på den igen for at slå den fra, når du vil have adgang til mere af siden. Hvis læserknappen ikke vises, betyder det, at siden ikke kan forenkles.

Har Chrome en læsetilstand som Safari?

Læsertilstande er blevet en standardbrowserfunktion. Safari tilføjede sin læsertilstand i 2010, og Firefox og Microsofts Edge-browser har haft en siden mindst 2015. ... Gå over til "chrome: // flags / # enable-reader-mode", slå funktionen til, og genstart din browser.

Hvordan bruger jeg Google Reader-tilstand?

Åbn Chrome (sørg for at du kører den nyeste version) og skriv chrome: // flags i adresselinjen. Tryk på Start. Gå til menuen > Find på siden, og søg efter "Aktivér værktøjslinjens ikon for læsertilstand". Klik på linket Aktiver under denne indstilling.

Sådan tilføjes Bluetooth-menu til loginvinduet?
Sådan aktiveres Bluetooth i Windows 10 Klik på ikonet Start Menu i Windows, og vælg derefter Indstillinger.”I menuen Indstillinger skal du vælge“ Enhe...
Jeg vil gendanne en enhed, jeg tidligere har valgt, til 'Glem enhed' på Bluetooth
Hvordan glemmer jeg en enhed på Bluetooth?? Hvordan glemmer du en Bluetooth-enhed på iPhone? Hvordan finder jeg min Bluetooth-enhed, jeg har glemt? Hv...
Hvordan kører jeg et script, når en bestemt Bluetooth-enhed vågner op?
Hvordan tillader jeg, at Bluetooth vækker min computer? Hvordan bruger jeg Bluetooth i terminalen? Hvordan scanner jeg en Bluetooth-enhed på Linux? Hv...