Spørgsmål

Safari-browser, der viser spørgsmålstegn i stedet for engelsk [duplikat]

Safari-browser, der viser spørgsmålstegn i stedet for engelsk [duplikat]

Spørgsmålstegn i stedet for teksten er en indikation af et problem med skrifttyper. Åbn bogskrifttyperne i mappen Applications. Afslut og genstart Safari for at teste. Afslut og genstart Safari for at teste.

  1. Hvorfor viser min Mac spørgsmålstegn i stedet for tekst?
  2. Hvorfor er der spørgsmålstegn i stedet for bogstaver?
  3. Hvorfor har mit Safari-ikon et spørgsmålstegn på det?
  4. Hvorfor vises spørgsmålstegn i felter?
  5. Hvordan løser jeg Safari på min macbook air?
  6. Hvordan løser jeg beskadigede skrifttyper på min Mac?
  7. Hvad betyder 3 spørgsmålstegn??
  8. Hvad betyder to spørgsmålstegn ved sms-besked?
  9. Hvad betyder mange spørgsmålstegn?
  10. Hvorfor er der et spørgsmålstegn på Chrome?
  11. Hvorfor har jeg spørgsmålstegn på min hjemmeside?

Hvorfor viser min Mac spørgsmålstegn i stedet for tekst?

Spørgsmålstegn i stedet for tekst kan skyldes tredjeparts eller beskadigede skrifttyper. ... Klik på Font Book i menulinjen Font Book > Præferencer, klik derefter på Løs duplikater ved at flytte filer til papirkurven. Afslut og genstart Safari for at teste på Facebook.

Hvorfor er der spørgsmålstegn i stedet for bogstaver?

Det betyder, at din Unicode-tekst bliver konverteret til ANSI-tekst et eller andet sted. Da Unicode-tegn uden for Latin-1 ikke kan konverteres til ANSI, konverteres de til spørgsmålstegn.

Hvorfor har mit Safari-ikon et spørgsmålstegn på det?

Spørgsmålstegn på ikon betyder, at ikonet er korrupt. Træk det fra dokken. Hvis du har adgang til Finder på din søns konto, skal du gå til menuen Applikation, enkeltklikke på Safari. app og træk den til docken.

Hvorfor vises spørgsmålstegn i felter?

Dine emojier vises som et spørgsmålstegn i en boks, når din iPhone ikke genkender Unicode for det.

Hvordan løser jeg Safari på min macbook air?

Hvis du har problemer med, at Safari reagerer, kan du prøve at afslutte appen.

  1. Klik på Apple-menuen.
  2. Vælg Force Quit.
  3. Vælg Safari på listen over apps, og klik på Force Quit.
  4. Bekræft din handling.

Hvordan løser jeg beskadigede skrifttyper på min Mac?

Vælg Filer i Font Book-appen på din Mac > Gendan standardskrifttyper. Alle skrifttyper, du har installeret, placeres i / Bibliotek / Skrifttyper (Fjernet) eller i ~ / Bibliotek / Skrifttyper (Fjernet). For at installere disse skrifttyper igen skal du bare geninstallere dem.

Hvad betyder 3 spørgsmålstegn??

To spørgsmålstegn angiver et meget mere tvivlsomt spørgsmål. Tre er for virkelig, virkelig, virkelig spørgsmålstegnede spørgsmål. Mere end tre er en fejltagelse.

Hvad betyder to spørgsmålstegn ved sms-besked?

Hvis der bruges dobbelt spørgsmålstegn, er det at understrege noget til gengæld, normalt ud fra chokket fra det forrige sagt. For eksempel, hvis jeg sagde: 'Min hund døde lige' (trist, men brugt for eksempel...) Nogen svarer muligvis. 'Virkelig??''

Hvad betyder mange spørgsmålstegn??

'at udtrykke fuldstændig forvirring eller vantro. Et enkelt spørgsmålstegn er til at stille et spørgsmål; flere spørgsmålstegn eller flere spørgsmålstegn sammen med udråbstegn er til udtryk for forvirring.

Hvorfor er der et spørgsmålstegn på Chrome?

Hvad der er sket, er Chrome blev enten flyttet eller opdateret, og "aliaset" i Dock kunne ikke finde det igen. Så du slettede den gamle og lavede en ny. For de penge, du betaler for din Mac, skal du ringe til Apple og være på deres ekstra support / AppleCare osv.

Hvorfor har jeg spørgsmålstegn på min hjemmeside?

Problem: Du har redigeret din webside, og når du tester i din webbrowser, ser du spørgsmålstegn inde i sorte diamanter eller små tomme kasser eller boksoversigter. Denne fejl skyldes normalt et tegn "kodende" problem, og du kan muligvis se usædvanlige tegn på dine HTML-websider som det ses i dette eksempel.

Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...
Knapper til Bluetooth-headset-controller stoppede med at virke på macbook pro
Hvordan får jeg mit headset til at arbejde på min Mac? Hvorfor forbinder mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke til min Mac? Hvordan tilslutter jeg mine B...
Logitech G613 Bluetooth-tastatur holder op med at virke efter den første forbindelse på Macbook Pro i 2019
Hvorfor afbrydes mit Bluetooth Logitech-tastatur ikke? Hvordan stopper jeg min Mac med at afbryde forbindelsen fra Bluetooth-tastaturet? Hvorfor miste...