Højttalere

Rute (MacBook Air) lydoutput gennem (Dell) LCD-skærmhøjttalere

Rute (MacBook Air) lydoutput gennem (Dell) LCD-skærmhøjttalere
  1. Hvordan tilslutter jeg min MacBook til en skærm med lyd?
  2. Hvordan bruger jeg både interne og eksterne højttalere på Mac?
  3. Hvordan tilslutter jeg eksterne højttalere til min Mac?
  4. Hvordan tilslutter jeg MacBook Air til ekstern skærm?
  5. Kan jeg bruge hovedtelefoner og højttalere på samme tid på Mac?
  6. Hvordan bruger jeg hovedtelefoner og højttalere på min Mac?
  7. Hvordan spiller jeg musik gennem hovedtelefoner og højttalere på samme tid Mac?
  8. Hvordan forbinder jeg mine studiehøjttalere til min Macbook?
  9. Har du brug for eksterne højttalere til iMac?

Hvordan tilslutter jeg min MacBook til en skærm med lyd?

Klik på Apple-logoet i øverste venstre hjørne af skærmen, og klik på Systemindstillinger. Klik på Lyd i vinduet Systemindstillinger, og vælg indstillingen HDMI under fanen Output. Dette skal producere både lyd- og videoprojektion.

Hvordan bruger jeg både interne og eksterne højttalere på Mac?

Tilslut dine dobbelte højttalere til din Mac

Trådløse højttalere kan tilsluttes via Bluetooth. Klik på Bluetooth-ikonet i menulinjen, vælg din lydenhed på listen, og vælg den indstilling, der siger Connect. Begge dine højttalere skal nu være forbundet til din Mac.

Hvordan tilslutter jeg eksterne højttalere til min Mac?

Tilslut bare USB-kablet til en hvilken som helst åben USB-port på din Mac. Traditionelt lydstik: Lige så let. Tilslut lydkablet fra højttalerne til hovedtelefon- eller Line Out-lydstikket på din computer.

Hvordan tilslutter jeg MacBook Air til ekstern skærm?

Tilslut en VGA-skærm eller projektor: Brug en USB-C VGA Multiport-adapter til at slutte skærmen eller projektoren til en Thunderbolt / USB 4-port på din MacBook Air. Tilslut en HDMI-skærm eller HDTV: Brug en USB-C Digital AV Multiport-adapter til at slutte HDMI-skærmen eller HDTV til en Thunderbolt / USB 4-port på din MacBook Air.

Kan jeg bruge hovedtelefoner og højttalere på samme tid på Mac?

Den bedste måde at afspille lyd via højttalere og hovedtelefoner på samme tid er at opsætte en Multi-Output-enhed via din Macs systemindstillinger. ... På venstre panel skal du højreklikke på Multi-output-enhed og vælge "Brug denne enhed til lydoutput".

Hvordan bruger jeg hovedtelefoner og højttalere på min Mac?

Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, klik på Lyd, og klik derefter på Output. Vælg den enhed, du vil bruge, på listen over lydoutputenheder. ), USB-højttalere og AirPlay-enheder. For enhver enhed, der er tilsluttet computerens lydport, skal du vælge Hovedtelefoner.

Hvordan spiller jeg musik gennem hovedtelefoner og højttalere på samme tid Mac?

Sørg for, at de hovedtelefoner, du vil bruge sammen, er parret med din Mac via Bluetooth og / eller tilsluttet via hovedtelefonstikket. Start appen Audio MIDI Setup, der findes i Applications / Utilities. Klik på plusknappen (+) nederst til venstre i vinduet Audio Devices, og vælg Create Multi-Output Device.

Hvordan tilslutter jeg mine studiehøjttalere til min Macbook?

Du har stort set bare brug for et kabel til med en 3.5 mm (1/8-tommer) stereostik (til iMac), der opdeles i to monokabler med stikkene til venstre og højre højttaler (RCA er den billigste). For at få en bedre lydkvalitet kan du investere i en ekstern lydgrænseflade.

Har du brug for eksterne højttalere til iMac?

Svar: A: Du har ikke rigtig brug for en adapter, hvis dine højttalere er selvdrevne. Men hvis du har et sæt højttalere uden strøm som den type, der bruges til hjemmebiograf / stereoanlæg i hjemmet, skal du slutte iMac til en forstærker af en slags.

MacBook Bluetooth tændes ikke
Hvorfor tænder ikke Bluetooth for min Mac? Hvordan nulstiller du Bluetooth på Mac? Hvordan tænder du Bluetooth på en låst Mac? Hvordan løser jeg Bluet...
Mac pause Bluetooth-headset, der bruges af en anden enhed
Hvorfor holder mine Bluetooth-hovedtelefoner pause? Hvorfor afbryder mine Bluetooth-hovedtelefoner forbindelsen fra Mac? Hvorfor bliver min Bluetooth ...
Bluetooth-lyd er urolig / stammende på Macbook Pro (Mojave), men ikke iPhone
Hvorfor er Bluetooth lyd urolig? Hvordan løser du en blød lyd med Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor springer ...