Læsning

Fjernelse af emner fra læselisten i OS X / Safari

Fjernelse af emner fra læselisten i OS X / Safari

Vælg Vis i Safari > Vis sidelinjen for læselisten, hvis den ikke vises. Ctrl-klik på et hvilket som helst element. Vælg Fjern element.
...
I iOS:

  1. Start Safari.
  2. Tryk på bogmærkeikonet.
  3. Tryk på ikonet læseliste (briller).
  4. Stryg til venstre på et element.
  5. Tryk på Slet.

  1. Hvordan sletter du emner fra Safari Reading List på Mac?
  2. Hvordan sletter du emner fra din læseliste på en Mac?
  3. Hvordan tager du noget fra din læseliste?
  4. Hvordan skjuler jeg læselisten i Safari?
  5. Kan du organisere Safari-læseliste?
  6. Hvad er Safari-læseliste?
  7. Hvad er forskellen mellem læseliste og bogmærker?
  8. Hvordan slipper jeg af med Google-læselisten?
  9. Har Google Chrome en læseliste som Safari?
  10. Hvad er en Google-læseliste?
  11. Hvordan gendanner jeg min Safari-læseliste?

Hvordan sletter du emner fra Safari Reading List på Mac?

Sådan ryddes Safaris læseliste på Mac

  1. Start Safari på din Mac.
  2. Klik på Sidebar-ikonet i Safaris proceslinje, og klik derefter på fanen Læseliste øverst i sidebjælken, hvis den ikke allerede vises.
  3. Højreklik (Ctrl-klik) på et hvilket som helst emne på din læseliste, og vælg derefter Ryd alle emner... fra rullemenuen.

Hvordan sletter du emner fra din læseliste på en Mac?

På macOS. Åbn din læseliste, og kontrolklik på det element, du vil slette, og klik derefter på Fjern element. Alternativt kan du klikke på Ryd alle emner ... for at slette alt fra din læseliste på én gang.

Hvordan fjerner du noget fra din læseliste?

For at gøre dette skal du blot højreklikke et vilkårligt sted på bogmærkelinjen eller selve knappen "Læseliste". Fjern derefter afkrydsningsfeltet "Vis læseliste" i rullemenuen. Det er det!

Hvordan skjuler jeg læselisten i Safari?

Klik på Vis på din Safari-menulinje > Skjul / vis læseliste eller bogmærke sidebjælke. Klik på Vis på din Safari-menulinje > Skjul / vis læseliste eller bogmærke sidebjælke.

Kan du organisere Safari-læseliste?

Selvom læseliste fungerer perfekt for dig, er der ingen måde (og det er til dit punkt, Robin) at kategorisere, tagge eller på anden måde sortere de historier, du har gemt. Og nej, der er heller ingen mapper.

Hvad er Safari-læseliste?

Safari-læselisten, der er tilgængelig på din iPhone-browser, giver en måde at gemme websteder, der indeholder indhold, du vil læse på et senere tidspunkt, så du nemt kan besøge dem igen. Når et websted, du vil føje til din læseliste, vises, skal du trykke på Menu-knappen. Tryk på Tilføj til læseliste i den menu, der vises.

Hvad er forskellen mellem læseliste og bogmærker?

I modsætning til bogmærker, der skal holdes på ubestemt tid, er læselisten beregnet til sider, du gerne vil læse, men kan derefter enten bogmærke ordentligt eller bare kassere. Hvis du har gemt en anmeldelse af et produkt på din læseliste, vil du sandsynligvis ikke gemme det, når du har læst det.

Hvordan slipper jeg af med Google-læselisten?

Følg blot nedenstående trin for øjeblikkelige resultater: BEMÆRK: Hvis du vil lære mere om Google Chrome-læseliste på Android, skal du gå her.
...

  1. Indtast chrome: // flags / # read-later i adresselinjen, og tryk på Enter-tasten.
  2. Vælg "Deaktiveret" på rullelisten ved siden af ​​indstillingen Læseliste.
  3. Genstart Chrome.

Har Google Chrome en læseliste som Safari?

Brug af læselisten er det samme som at bogmærke en webside. På tidspunktet for denne skrivning er den tilgængelig i Chrome på skrivebordet (Windows, Mac og Linux) og til iPhone og iPad. Desværre er funktionen ikke på Android.

Hvad er en Google-læseliste?

Læselistefunktionen i Google Chrome giver dig mulighed for at gemme artikler fra internettet for at læse senere. Sådan bruges det. Hvis du kører Google Chrome version 89 eller nyere, har du sandsynligvis bemærket en ny "læseliste" -knap til venstre på bogmærkelinjen.

Hvordan gendanner jeg min Safari-læseliste?

3 svar. Den fil, der indeholder din læseliste (og bogmærker), hedder Bogmærker. plist, og den er placeret i ~ / Library / Safari /. Du kan gendanne det via TimeMachine eller enhver anden sikkerhedskopi, som du (forhåbentlig) kører.

Sådan fjernes 'Cycle Tracking' fra mit Apple-ur?
Sådan skjules cyklussporingsappen Tryk på Digital Crown for at se startskærmen. Berør og hold Cykelsporings-appen, indtil appikonet jiggler. Hvis appe...
MacBook Bluetooth tændes ikke
Hvorfor tænder ikke Bluetooth for min Mac? Hvordan nulstiller du Bluetooth på Mac? Hvordan tænder du Bluetooth på en låst Mac? Hvordan løser jeg Bluet...
Hvorfor har Chrome brug for adgang til Bluetooth?
Moderne web-API'er tillader websteder at køre kode, der kommunikerer med dine Bluetooth-enheder ved hjælp af Web Bluetooth API - efter at du har givet...