Nøgler

Problemer med at bruge F12 for at få specifik information på skærmen

Problemer med at bruge F12 for at få specifik information på skærmen
  1. Hvordan får jeg min F12 op?
  2. Hvad gør F12 i Safari?
  3. Hvad rammer F12?
  4. Hvordan ved jeg, om min F12-nøgle fungerer?
  5. Hvad er Fn-tasten på tastaturet?
  6. Hvad gør F1 til F12 tasterne?
  7. Hvad er Alt F4?
  8. Hvad gør F9-tasten?
  9. Hvad gør F7?
  10. Hvad er F2-nøglen?
  11. Hvad er funktionen af ​​CTRL A til Z?
  12. Hvad sker der, når du trykker på F12 i browseren?

Hvordan får jeg min F12 op?

For at åbne udviklerkonsollen i Microsoft Edge skal du åbne Edge Menu i øverste højre hjørne af browservinduet og vælge F12 Developer Tools. Du kan også trykke på F12 for at åbne den. Konsollen åbnes enten i dit eksisterende Edge-vindue eller i et nyt vindue.

Hvad gør F12 i Safari?

F12 - Lydstyrke op

Ved at trykke på en funktionstast aktiveres den sekundære funktion som standard. For at bruge Fx-tasterne som standardfunktionstaster skal du holde Fn-knappen nede og derefter trykke på den ønskede funktionstast. Hvis du bruger et ikke-Apple-tastatur, der ikke har en Fn-tast, skal du prøve at trykke og holde på kontroltasten i stedet.

Hvad rammer F12?

Ctrl + F12 åbner et dokument i Word. Shift + F12 gemmer Microsoft Word-dokumentet (som Ctrl + S). Ctrl + Shift + F12 udskriver et dokument i Microsoft Word.

Hvordan ved jeg, om min F12-nøgle fungerer?

Udover disse F1-F12 12 funktionstaster er der en speciel Fn-tast ved siden af ​​Ctrl-tasten på dit tastatur.
...
F12-nøgle

  1. Hvis du arbejder på MS Word, skal du klikke på F12 for at åbne vinduet Gem som.
  2. Win + F12 gemmer dit dokument i MS Word.
  3. CTRL + F12 åbner et dokument i MS Word.
  4. Åbner Inspect Element i populære webbrowsere.

Hvad er Fn-tast på tastaturet?

Kort sagt, Fn-tasten, der bruges med F-tasterne øverst på tastaturet, giver genveje til at udføre handlinger, såsom at kontrollere lysstyrken på skærmen, slå Bluetooth til / fra, slå WI-Fi til / fra.

Hvad gør F1 til F12 tasterne?

Funktionstasterne eller F-tasterne er foret over toppen af ​​tastaturet og mærket F1 til F12. Disse taster fungerer som genveje, udfører bestemte funktioner som at gemme filer, udskrive data eller opdatere en side. F.eks. Bruges F1-nøglen ofte som standardhjælpstasten i mange programmer.

Hvad er Alt F4?

Alt + F4 er en tastaturgenvej, der oftest bruges til at lukke det aktuelt aktive vindue. Hvis du f.eks. Har trykket på tastaturgenvejen nu, mens du læser denne side i din computers browser, lukker det browservinduet og alle åbne faner.

Hvad gør F9-tasten?

Selvom den ikke har nogen vigtig Windows-funktion, opdaterer F9 felter i Word og beder Outlook om at sende og modtage meddelelser. Hvis du kører Mac OS X, kan du åbne Mission Control ved at trykke på F9-tasten.

Hvad gør F7?

F7-nøglen bruges ofte til stavekontrol og grammatikkontrol af et dokument i Microsoft-programmer som Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft Outlook og andre Office-produkter. Shift + F7 kører en synonymordbog på det fremhævede ord.

Hvad er F2-nøglen?

F2-tasten har en række funktioner, der er unikke for Microsoft Windows og dets forskellige programmer. Når et ikon eller en anden fil er valgt, giver F2-tasten brugeren mulighed for at omdøbe det. I Microsoft Word kan F2-tasten åbne et nyt dokument, når det trykkes sammen med ALT og CTRL.

Hvad er funktionen af ​​CTRL A til Z?

Ctrl + A → Vælg alt indhold. Ctrl + Z → Fortryd en handling. Ctrl + Y → Gentag en handling.

Hvad sker der, når du trykker på F12 i browseren?

Når du trykker på F12 i browseren, åbnes den konsol, som bruges af programmører til at debugge deres kode, og panelet åbnes vil have mange faner. ... Det viser også de api-opkald, dit browservindue foretager i baggrunden for at få dine sidedata, du ser.

Hvorfor har Chrome brug for adgang til Bluetooth?
Moderne web-API'er tillader websteder at køre kode, der kommunikerer med dine Bluetooth-enheder ved hjælp af Web Bluetooth API - efter at du har givet...
Sådan geninstalleres Bluetooth-drivere på Bootcamp Windows
Hvordan nulstiller jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan nulstiller jeg min Bluetooth? Hvorfor forsvandt mine Bluetooth-indstillinger? Hvordan installerer...
Mac pause Bluetooth-headset, der bruges af en anden enhed
Hvorfor holder mine Bluetooth-hovedtelefoner pause? Hvorfor afbryder mine Bluetooth-hovedtelefoner forbindelsen fra Mac? Hvorfor bliver min Bluetooth ...