Stavning

Stavekontrol af sider

Stavekontrol af sider

For at kontrollere stavning, mens du skriver, skal du følge disse trin: Klik på Rediger og hold markøren over menupunktet Stavekontrol. Klik på Kontroller stavning, når du skriver i den undermenu, der vises. Hvis der findes en mulig stavefejl, understreger Pages ordet med en rød, stiplet linje.

  1. Hvordan stavekontrol på Mac-sider?
  2. Hvordan aktiverer jeg autokorrektur på sider?
  3. Hvordan stavekontrol på sider IOS?
  4. Hvordan korrigerer du stavning på en Mac?
  5. Har siderne en grammatikkontrol?
  6. Hvad er genvejen til stavekontrol?
  7. Hvordan redigerer du på sider?
  8. Hvordan deaktiverer jeg stavekontrol på sider?
  9. Hvorfor staves min Iphone ikke korrekt?
  10. Hvordan tilføjer du ord til autokorrektur?
  11. Hvordan tænder jeg autokorrektion på min iPhone?
  12. Hvordan tilføjer jeg et sprog til siderne?

Hvordan stavekontrol på Mac-sider?

Gør et af følgende: Tryk på Command-semikolon (;) på tastaturet for at vise det første forkert stavede ord. Tryk på den igen for at se den næste stavefejl osv. Vælg Rediger > Stavekontrol og grammatik > Kontroller grammatik med stavning (et flueben angiver, at den er aktiveret), og vælg derefter Kontroller dokument nu.

Hvordan aktiverer jeg autokorrektur på sider?

Slå automatisk korrektion til på din enhed:

  1. På iPhone eller iPad skal du åbne et dokument i Pages, Numbers eller Keynote, trykke på knappen More, trykke på Settings og derefter trykke på Auto-Correction.
  2. På Mac, i Pages, Numbers eller Keynote, skal du vælge [app name] > Indstillinger fra menulinjen, og vælg derefter Autokorrektion.

Hvordan stavekontrol på sider IOS?

Kontroller og ret stavemåde

  1. Tryk på. , tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Autokorrektion.
  2. Slå Kontroller stavning til, og tryk derefter på dokumentet for at lukke kontrollerne. Fejlstavede og ukendte ord er understreget med rødt.
  3. Tryk på et forkert stavet ord, og tryk derefter på den korrekte stavemåde.

Hvordan korrigerer du stavning på en Mac?

Indstil en systemomfattende mulighed for automatisk at rette stavning i alle apps, der understøtter den: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på Tastatur, og klik derefter på Tekst. Vælg indstillingen "Korrekt stavning automatisk."Alle forkerte ord rettes, mens du skriver.

Har siderne en grammatikkontrol?

Sider kan også kontrollere grammatik og slå definitionerne af ord op. Brug stave- og grammatikvinduet (vist nedenfor) til at kontrollere stavning og grammatik, tilføje udtryk til ordbogen og ændre sprog for ordbogen.

Hvad er genvejen til stavekontrol?

Her er et hurtigt tip til at køre en stavekontrol ved hjælp af det eneste tastatur. Bare tryk på Alt + F7 på dit tastatur, og det starter med det første stavede ord. Hvis det første fremhævede ord øverst på listen er korrekt, skal du bare trykke på Enter. Eller du kan pil til den rigtige, ignorere det eller tilføje til ordbog.

Hvordan redigerer du på sider?

For at aktivere ændringssporing i Pages skal du åbne et dokument og vælge Rediger -> Spor ændringer. Du ser en ny værktøjslinje vises. På sider er dette en smal stribe under hovedværktøjslinjen, der indeholder de redigeringskontrolelementer, du kan bruge. Begynd med at foretage de ændringer, du ønsker.

Hvordan deaktiverer jeg stavekontrol på sider?

I Pages v5.

Rediger-menu: Stave og grammatik: Kontroller stavning under indtastning (ikke markeret) Rediger-menu: Stave og grammatik: Kontroller stavning automatisk (ikke markeret)

Hvorfor staves min Iphone ikke korrekt?

Hvis ja, skal du sørge for, at automatisk korrektion er slået til ved at følge disse trin: Da automatisk korrektion bruger ord fra ordbogen, kan nulstilling af ordbogindstillingerne også hjælpe med det problem, du har. Gør dette ved at gå til Indstillinger > Generel > Nulstil > Nulstil tastaturordbog. Hav en god dag.

Hvordan tilføjer du ord til autokorrektur?

For at tilføje endnu et brugerdefineret udtryk eller en sætning til "Personlig ordbog" skal du trykke på "+ Tilføj" i øverste højre hjørne. Tryk på den første linje, hvor der står "Skriv et ord", og skriv det ord eller den sætning, du vil føje til ordbogen.

Hvordan tænder jeg autokorrektion på min iPhone?

Brug autokorrektion

  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Tastatur.
  3. Slå autokorrektion til. Auto-korrektion er som standard aktiveret.

Hvordan tilføjer jeg et sprog til siderne?

Åbn Pages, hold derefter Option-tasten nede, og vælg File > Ny (fra menuen Filer øverst på skærmen). Klik på pop op-menuen Sprog i nederste venstre hjørne af skabelonvælgeren, og vælg derefter et andet sprog.

Kan du få Bluetooth-hardware til at fungere out-of-the-box i Boot Camp?
Nej, dette er ikke muligt. Ser man på dette fra det perspektiv, dit tastatur er, mener det, at det opretter forbindelse til to forskellige maskiner. N...
Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...
Sådan tilføjes Bluetooth-menu til loginvinduet?
Sådan aktiveres Bluetooth i Windows 10 Klik på ikonet Start Menu i Windows, og vælg derefter Indstillinger.”I menuen Indstillinger skal du vælge“ Enhe...