Kontrollere

Outlook stavekontrol på MAC

Outlook stavekontrol på MAC

Outlook kan kontrollere grammatiske fejl, mens du skriver. Outlook bruger en stiplet, grøn understregning for at angive mulige grammatiske fejl. I menuen Præferencer skal du vælge knappen Stave og grammatik og derefter klikke på afkrydsningsfeltet, der står ved siden af ​​"Kontroller grammatik, mens du skriver".

  1. Hvorfor fungerer min stavekontrol ikke i Outlook Mac?
  2. Hvordan får jeg stavekontrol i Outlook-e-mail?
  3. Hvordan aktiverer du stavekontrol på en Mac?
  4. Hvordan stavekontrol på Mac-e-mail?
  5. Hvorfor kontrollerer Outlook ikke min stavning?
  6. Hvorfor fungerer stavekontrol ikke?
  7. Hvordan aktiverer jeg autokorrektur i Outlook?
  8. Hvorfor korrigeres stavning nedtonet i Outlook?
  9. Hvordan får jeg min stavekontrol tilbage?
  10. Hvordan reparerer du forkert stavede ord på en Macbook?
  11. Hvad er genvejen til stavekontrol på en Mac?
  12. Hvordan deaktiverer du stavekontrol på en Mac?

Hvorfor fungerer min stavekontrol ikke i Outlook Mac?

Åbn Outlook til Mac, og klik på Outlook->Præferencer->Stavning & Grammatik, sørg for at afkrydsningsfeltet er markeret. Genstart derefter Outlook til Mac. Hvis det ikke virker, skal du downloade værktøjet Outlook Nulstil præferencer og følge vejledningen for at nulstille præferencerne.

Hvordan får jeg stavekontrol i Outlook-e-mail?

I desktopversioner af Outlook kan du til enhver tid kontrollere stavningen i din e-mail-besked ved at klikke på Gennemse > Stavning & Grammatik. Hvis du ikke vil kontrollere stavning manuelt for hver besked - eller hvis du er bekymret, glemmer du måske! —Du kan indstille Outlook til at kontrollere stavning for dig hver gang. Klik på Filer > Muligheder > Post.

Hvordan aktiverer du stavekontrol på en Mac?

Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, klik på Tastatur, og klik derefter på Tekst. Marker afkrydsningsfeltet "Korrekt stavning automatisk".

Hvordan stavekontrol på Mac-e-mail?

Åbn Mail-appen på din Mac. Klik på Mail i menulinjen, og vælg Indstillinger i rullemenuen. Klik på fanen Komponer i vinduet Mail-præferencer. Ud for Kontroller stavning skal du vælge som jeg skriver i rullemenuen.

Hvorfor kontrollerer Outlook ikke min stavning?

Årsager til problemet 'Stavekontrol fungerer ikke' i Outlook

Funktionen er slået fra. E-mail-sproget understøttes ikke af grammatikkontrollen. Outlook-versionen er gammel. ... Alle andre tilføjelser fra tredjepart har stoppet grammatikkontrollen fra at fungere.

Hvorfor fungerer stavekontrol ikke?

Bekræft dit sprog & Tjek staveindstillinger

Tryk på Ctrl + A-tasterne for at vælge hele teksten. Fra sprogfanen skal du vælge Sprog og derefter indstille korrektursprog ... Kontroller, at det korrekte sprog er valgt i dialogboksen Sprog. Bekræft afkrydsningsfeltet Kontroller ikke stavning eller grammatik er ikke markeret.

Hvordan aktiverer jeg autokorrektur i Outlook?

Gå til File >Muligheder > Mail, og vælg Editorindstillinger. Vælg Korrektur > Indstillinger for autokorrektur. Vælg eller ryd Erstat tekst, mens du skriver, under fanen Autokorrektur.

Hvorfor korrigeres stavning nedtonet i Outlook?

Det kan være nødvendigt at du genstarter Outlook for funktionen til autokorrektur og stavekontrol for at begynde at arbejde igen, og den erstatter tekst, når du skriver med forkert stavede ord og tilbyder autokorrektionsposter gennem en rulleliste med autokorrekturliste over mulige ord.

Hvordan får jeg min stavekontrol tilbage?

I menuen Sprog og input skal du finde indstillingen "Stavekontrol". Igen kaldes det på Samsung Galaxy-telefoner Stavekorrektion; på Android Oreo finder du det under fanen Avanceret. På dette tidspunkt er det ret simpelt: Skub skiftet for at aktivere indstillingen.

Hvordan reparerer du forkert stavede ord på en Macbook?

Kontroller stavning og grammatik

  1. Gør et af følgende: ...
  2. For at se foreslåede stavemåder eller grammatikkorrektioner for et ord skal du Ctrl-klikke på det og derefter klikke på den rettelse, du vil bruge.
  3. For at ignorere en stavefejl skal du Ctrl-klikke på ordet og derefter vælge Ignorer stavning. ...
  4. Tryk på Kommando-semikolon for at vise den næste fejl.

Hvad er genvejen til stavekontrol på en Mac?

Stavemåden & Tastetryk på grammatikkontrol på Mac: Kommando + Skift +: Når stave- og grammatikvinduet er åbent, kan du ændre ord, springe til det næste, hvor der er fundet en fejl, ignorere bestemte ord, lære nye ord, definere ord og endda gætte det relevante ord baseret på den aktuelle post.

Hvordan deaktiverer du stavekontrol på en Mac?

I feltet Systemindstillinger skal du klikke på tastaturikonet, vælge fanen Tekst og deaktivere afkrydsningsfeltet ud for “Ret stavning automatisk.”Du kan også deaktivere automatisk korrektion inden for visse programmer uden at slukke for den overalt.

Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...
Macbook Pro 15 2017 bluetooth genopretter forbindelse, når musen er tilsluttet
Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min Macbook Pro? Hvorfor afbryder min Mac Bluetooth fortsat forbindelse? Hvordan løser jeg min Bluetooth...
Bluetooth slæber på Macbook Pro 16 tommer 2019
Hvordan løser jeg forsinkelse på min Macbook Pro Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor halter mit Bluetooth-tasta...