Lufthavn

Mulighed for at bruge AirPort Express med 1 TB harddisk til Dropbox-ækvivalent

Mulighed for at bruge AirPort Express med 1 TB harddisk til Dropbox-ækvivalent
  1. Kan du slutte en harddisk til AirPort Express?
  2. Kan du bruge AirPort Express uden basestation?
  3. Hvad er USB-porten på AirPort Express til?
  4. Hvilket perifert udstyr kan du knytte til en AirPort Express-basestation?
  5. Kan du slutte en ekstern harddisk til en tidskapsel?
  6. Hvad kan jeg gøre med en gammel AirPort Express?
  7. Kan jeg bruge en Apple AirPort Express som en trådløs bro?
  8. Kan en Apple AirPort Express udvide ethvert WIFI-netværk?
  9. Kan du bruge AirPort Express som en router?
  10. Kan jeg forbinde min tidskapsel direkte til min computer?
  11. Hvorfor afbrød Apple AirPort?

Kan du slutte en harddisk til AirPort Express?

AirPort Express understøtter ikke en harddisk i USB-porten. AirPort Express understøtter ikke USB-harddiske eller flashdrev. USB-porten på en Express er kun beregnet til en USB-printer. Apple skal læse disse ting en gang imellem.

Kan du bruge AirPort Express uden basestation?

1 Svar fra Fællesskabet. Ja, jeg gør det derhjemme. Hvis du åbner AirPort-værktøjet, skal du gå til fanen Trådløs og vælge 'Deltag i et trådløst netværk', tilføj derefter dit nuværende WiFi-netværk og indtast adgangskoden, du kan bruge AirPort Express til AirTunes samtidig med at du har forbindelse til internettet.

Hvad er USB-porten på AirPort Express til?

Du skal blot slutte AirPort Express til en strømforsynet højttaler, så skabes en musikoplevelse på hele huset. Tilslutning af en USB-printer til USB-porten på bagsiden af ​​enheden leverer trådløs udskrivning, så alle i en husstand kan få adgang til en central printer.

Hvilket perifert udstyr kan du knytte til en AirPort Express-basestation?

Hvis din basestation understøtter det, kan du tilslutte en kompatibel USB-harddisk, så computere, der er tilsluttet netværket, kan få adgang til disken. Hvis du har en USB-hub, kan du tilslutte både en printer og en harddisk. Tilslut et DSL- eller kabelmodem, eller opret forbindelse til et eksisterende Ethernet-netværk med internetadgang.

Kan du slutte en ekstern harddisk til en tidskapsel?

Du kan tilslutte en hvilken som helst USB-harddisk til en Time Capsule og udvide den tilgængelige diskplads i Time Capsule på den måde.

Hvad kan jeg gøre med en gammel AirPort Express?

Den gamle version (5.6 eller 5.6. 1) vil "se" den gamle AirPort Express, som giver dig mulighed for at konfigurere den som en klient på dit netværk, som du kan bruge AirPlay til at streame musik til den. Åh...og send en supportbillet til Apple og klag over, at du ikke kan se din gamle AirPort Express i det nyeste AirPort-værktøj.

Kan jeg bruge en Apple AirPort Express som en trådløs bro?

Du kan konfigurere AirPort Express-basestationen på dit kontor som et adgangspunkt via trådløs bro. ... Tilslut Apple AirPort Express-basestationen til et andet netværk via AirPort Utility.

Kan en Apple AirPort Express udvide ethvert WIFI-netværk?

Kan du bruge AirPort Express til at udvide wi-fi med en router, der ikke er fra Apple? Ja og nej. Ja, hvis du kan slutte AirPort Express til ikke-Apple-routeren ved hjælp af en permanent kabelforbundet Ethernet-kabelforbindelse. Nej, hvis du spørger, om AirPort Express kun kan oprette forbindelse via Wi-Fi og udvide netværket på den måde.

Kan du bruge AirPort Express som en router?

Så længe de enten har en Ethernet- eller en USB-port, kan du dog give dem 802.11n Wi-Fi ved at slutte dem til en AirPort Express. Du mister én ting, selvom Når din AirPort Express er konfigureret på denne måde, kan den ikke bruges som en router.

Kan jeg forbinde min tidskapsel direkte til min computer?

Computere, der bruger AirPort eller andre kompatible trådløse kort eller adaptere, kan oprette forbindelse til Internettet via din Time Capsule. Computere, der er forbundet med Time Capsule Ethernet-porte, kan også få adgang til netværket og oprette forbindelse til Internettet.

Hvorfor afbrød Apple AirPort?

I sidste uge offentliggjorde Apple officielle nyheder, vi havde mistanke om i meget lang tid: Det har afbrudt AirPort-linjen med netværksroutere. Apple siger, at når det nuværende lager af forsyninger er opbrugt, er det det. Apple har ikke haft brug for sin egen linje med netværksudstyr i mange år, men lad os huske, hvor virkelig forstyrrende AirPort var.

Jeg kan ikke opretholde Bluetooth-forbindelse mellem gammel MacBook og ny iPhone, fordi standarden har ændret sig så meget på 8 år?
Hvorfor afbryder min iPhone fortsat forbindelse fra Bluetooth? Hvorfor afbryder Bluetooth fortsat iOS 14? Gør iOS 14.3 rette Bluetooth-problemer? Hvor...
Kunne ikke deaktivere Bluetooth [lukket]
Hvordan tvinger jeg Bluetooth til at slukke? Hvorfor kan jeg ikke slå Bluetooth fra? Hvorfor slukker Bluetooth ikke for Mac? Hvordan tvinger jeg min M...
MacBook Pro (tidligt 2015) Catalina bluetooth-problemer
Hvorfor opretter min MacBook Pro ikke forbindelse til Bluetooth? Kan Bluetooth gå i stykker på Mac? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min ...