Høre

På en ny iPhone kan ingen høre mig, når jeg ringer til folk, men jeg kan høre dem

På en ny iPhone kan ingen høre mig, når jeg ringer til folk, men jeg kan høre dem
  1. Når jeg ringer til nogen, kan jeg høre dem, men de kan ikke høre mig iPhone?
  2. Hvordan løser du en iPhone, når ingen kan høre dig?
  3. Når jeg ringer til nogen, kan jeg høre dem, men de kan ikke høre mig?
  4. Hvorfor kan ikke personen i den anden ende af telefonen høre mig?
  5. Hvordan tester jeg min mikrofon på min iPhone?
  6. Hvordan genstarter jeg min iPhone 12?
  7. Hvordan genstarter du en iPhone hårdt?
  8. Hvordan fikser jeg min mikrofon på min telefon?
  9. Hvorfor kan jeg ikke høre nogen tale i min telefon?
  10. Hvorfor kan jeg ikke høre den anden person på Skype, men de kan høre mig?
  11. Når jeg ringer til nogen, kan de høre mig, men jeg kan ikke høre dem på T Mobile?
  12. Hvorfor fungerer min iPhone-mikrofon ikke under opkald?
  13. Hvorfor kan ingen høre mig på FaceTime?
  14. Hvorfor kan folk ikke høre mig på Bluetooth?

Når jeg ringer til nogen, kan jeg høre dem, men de kan ikke høre mig iPhone?

Hvis de ikke kan høre dig, men kan høre dig i højttalertelefonen, end du sandsynligvis har brug for en opladningsportudskiftning til din iPhone. Den nederste mikrofon er placeret på det samme flexkabel som opladningsporten. Prøv at deaktivere stemmeannullering. Hvilket er under generelt > tilgængelighed > stemmeannullering.

Hvordan løser du en iPhone, når ingen kan høre dig?

Gå til Indstillinger > Lyde (eller indstillinger > Lyde & Haptics), og træk skyderen Ringer and Alerts frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis din højttalerknap på skyderen Ringer and Alerts er nedtonet, kan din højttaler muligvis have brug for service. Kontakt Apple Support til iPhone, iPad eller iPod touch.

Når jeg ringer til nogen, kan jeg høre dem, men de kan ikke høre mig?

Når du foretager eller modtager opkald ved hjælp af Toky, og du bemærker, at folk ikke kan høre dig, men du kan høre dem, er det normalt en indikation af en forkert konfigureret mikrofon. ... Din mikrofon er ikke slået fra manuelt (ved hjælp af tænd / sluk-kontakten), og.

Hvorfor kan ikke personen i den anden ende af telefonen høre mig?

Enten er den defekt, er løsnet fra systemkortet eller måske åbningen i bunden af ​​telefonen (lille pinhul, bag hvilken mikrofonen er), er blokeret eller dækket over. STIK IKKE en stift i hullet for at se, om den er blokeret, du kan beskadige mikrofonen.

Hvordan tester jeg min mikrofon på min iPhone?

For at kontrollere mikrofonen skal du bruge iPhone eller iPad's standard Voice Memos-app. Åbn Voice Memos-appen, eller bed Siri om at åbne den og tale ind i mikrofonen. Afspil derefter optagelsen. Du skal høre din stemme tydeligt.

Hvordan genstarter jeg min iPhone 12?

Tving genstart til iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 eller iPhone 12. Tryk på og slip hurtigt lydstyrkeknappen, tryk og slip hurtigt lydstyrkeknappen, og hold derefter sideknappen nede. Slip knappen, når Apple-logoet vises.

Hvordan genstarter du en iPhone hårdt?

På din iPhone skal du straks trykke på knappen Lydstyrke op efterfulgt af knappen Lydstyrke ned. Tryk derefter på sideknappen (eller tænd / sluk-knappen), og hold den nede, indtil din iPhones skærm bliver sort. Slip sideknappen, og hold derefter både sideknappen og lydstyrke ned-knappen nede i ca. fem sekunder.

Hvordan fikser jeg min mikrofon på min telefon?

Måder at rette mikrofon på, der ikke fungerer på Android-telefon

  1. Kontroller mikrofon.
  2. Genstart din telefon.
  3. Kontroller, om telefonbeskyttelse dækker mikrofon.
  4. Kontroller for tilsluttede enheder.
  5. Rengør mikrofonen.
  6. Fjern tredjepartsapps.
  7. Opdater software.

Hvorfor kan jeg ikke høre nogen tale i min telefon?

Hvis du ikke kan høre nogen i den anden ende under et opkald, skal du kontrollere, om højttaleren er aktiveret. Hvis den er aktiveret, er højttalerikonet grønt eller fremhævet. Hvis det ikke er det, skal du trykke på højttalerikonet, så det lyser for at aktivere det. Du kan høre gennem ørestykket, selvom højttaleren er deaktiveret.

Hvorfor kan jeg ikke høre den anden person på Skype, men de kan høre mig?

Hvis den anden person i et Skype-opkald ikke kan høre dig, kan det være et mikrofonproblem. ... I Windows skal du højreklikke på højttaleren i proceslinjen og klikke på "Optageenheder."Højreklik på din mikrofon i menuen og klik på" Egenskaber "og derefter" Niveauer."Juster lydstyrken og klik på" OK "for at gemme dine indstillinger.

Når jeg ringer til nogen, kan de høre mig, men jeg kan ikke høre dem på T Mobile?

Sluk både TTY-tilstand og høreapparatindstillinger. Afinstaller eller deaktiver downloadede opkaldsapps, såsom Google Voice. Tør cache-partitionen for Android-enheder. For Apple iPhone skal du nulstille netværksindstillinger (Indstillinger > Generel > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger).

Hvorfor fungerer min iPhone-mikrofon ikke under opkald?

Start appen Indstillinger på din iPhone og naviger til tilgængelighed > Audio / Visual. Slå skift til støjreduktion. Ring til en ven og sørg for, at mikrofonen fungerer korrekt. Hvis det stadig ikke fungerer korrekt, skal du genaktivere funktionen og gå til det næste trick.

Hvorfor kan ingen høre mig på FaceTime?

Hvis folk ikke er i stand til at høre dig, er du sandsynligvis nødt til at udskifte mikrofonen nær ørestykket. Denne mikrofon er placeret på det samme flexkabel som det forreste kamera og nærhedsføler.

Hvorfor kan folk ikke høre mig på Bluetooth?

Tænd telefonens "Indstillinger". Hvorvidt der skal tilsluttes en Bluetooth-enhed på Bluetooth-listen, kan skyldes, at lyd modtages via Bluetooth, så din stemme ikke kan høres. ... Det kan skyldes, at der er noget galt med din telefonmikrofon, så du kan kun gå til telefonens reparationssted for at ændre det.

Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
Jeg vil gendanne en enhed, jeg tidligere har valgt, til 'Glem enhed' på Bluetooth
Hvordan glemmer jeg en enhed på Bluetooth?? Hvordan glemmer du en Bluetooth-enhed på iPhone? Hvordan finder jeg min Bluetooth-enhed, jeg har glemt? Hv...
Trådløs øretelefonforbindelse
Trådløse hovedtelefoner fungerer ved at forbinde eller parre den enhed, du vil bruge, via et radio- eller infrarødt signal. Mange enheder bruger Bluet...