Bemærkninger

Bemærkninger.app på OS X går ned, når jeg foretager en redigering i iOS-appen

Bemærkninger.app på OS X går ned, når jeg foretager en redigering i iOS-appen
  1. Hvorfor kolliderer min notes-app på Mac?
  2. Hvordan stopper jeg min notes-app fra at gå ned?
  3. Hvorfor kolliderer min notes-app på iPad?
  4. Hvordan løser jeg min notesapp på min iPhone?
  5. Hvad er der galt med Apple-noter?
  6. Hvorfor åbner ikke mine noter på min Mac?
  7. Hvordan låser du op noter på iOS 14?
  8. Hvorfor lukker min app til app fortsat Android?
  9. Hvordan opdaterer du noter på iOS 14?
  10. Hvorfor synkroniseres mine apple-noter ikke?
  11. Hvordan genstarter jeg min iPhone 12?
  12. Hvordan slukker jeg min iPhone 12?

Hvorfor kolliderer min notes-app på Mac?

Ofte end ikke crashes Notes-appen på grund af problemer, hvor visse noter ikke kan synkroniseres ordentligt med iCloud. Heldigvis løser aktivering og deaktivering af iCloud-synkronisering til Notes normalt ting til gode. ... Dine noter er sikre i iCloud, og de synkroniseres igen, når du tænder den igen. Trin 3: Tryk på kontakten ved siden af ​​Noter igen.

Hvordan stopper jeg min notes-app fra at gå ned?

Rydning af appens cache er som en rensning for dine apps. For at gøre det skal du gå til Indstillinger > Apps > Samsung Notes-app > Opbevaring > Ryd cache.

Hvorfor kolliderer min notes-app på iPad?

Hvis du har åbnet for mange apps i baggrunden, er chancerne for, at noter-appen muligvis ikke indlæses korrekt. Dette vil medføre, at notes-appen styrter iOS 14 (iOS 12 / iOS13) flere gange uden tegn. Dobbeltklik blot på startknappen for at få multitasking-grænsefladen, hvorfra du kan skifte mellem apps.

Hvordan løser jeg min notesapp på min iPhone?

Sådan får du tilbage iPhone-noter, der forsvandt

  1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på dit Apple ID øverst.
  3. Tryk på iCloud.
  4. Slå noter til.
  5. Gå tilbage til Notes-appen, og stryg nedad fra toppen for at opdatere og hente de mistede noter.

Hvad er der galt med Apple-noter?

Hvis Notes stadig ikke fungerer, skyldes det muligvis et problem med driftssoftwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch. Det første trin er at bruge 'Nulstil alle indstillinger' fra Indstillinger > Generel > Nulstil og se om det løser dit problem.

Hvorfor åbner ikke mine noter på min Mac?

Hvis det er din Mac, der giver dig problemer, skal du slå Notes-synkronisering fra og til igen på den enhed. Åbn Systemindstillinger. ... Klik på det samme afkrydsningsfelt igen for at slå iCloud Notes-synkronisering til igen. Åbn Notes, og vent på, at den synkroniserer alle dine iCloud-noter.

Hvordan låser du op noter på iOS 14?

For at låse op for en note skal du indtaste den adgangskode, som den er låst med. Hvis du har glemt adgangskoden, kan Apple ikke hjælpe dig med at få adgang til dine låste noter. Du kan oprette en ny adgangskode, men dette giver dig ikke adgang til dine gamle noter.

Hvorfor lukker min app til apps fortsat Android?

Når du bemærker, at din Samsung Notes-app fortsætter med at gå ned, kan det være, at din nuværende version af appen kræver en opdatering. Når cachen er bygget op over tid: Når du fortsætter med at bruge en app, øges cachehukommelsen.

Hvordan opdaterer du noter på iOS 14?

Tryk på "<"knappen for at se mappelisten, hvis du ikke bliver bedt om at opgradere. Du finder opgraderingsmuligheden på denne skærm. Tryk på "Opgrader" i øverste hjørne. Dette åbner et nyt vindue.

Hvorfor synkroniseres mine apple-noter ikke?

For at sikre, at Notes-synkronisering er slået til fra en iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger → Apple ID → iCloud → Noter og sørge for, at kontakten er slået til "til.”Hvis den er slukket, skal du tænde den igen og kontrollere igen senere, efter at den har haft tid til at synkronisere.

Hvordan genstarter jeg min iPhone 12?

Tving genstart til iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 eller iPhone 12. Tryk på og slip hurtigt lydstyrkeknappen, tryk og slip hurtigt lydstyrkeknappen, og hold derefter sideknappen nede. Slip knappen, når Apple-logoet vises.

Hvordan slukker jeg min iPhone 12?

Den nemmeste måde at slukke for iPhone 12 på er at holde Sideknappen sammen med en af ​​lydstyrkeknapperne, indtil skyderen til slukning af skyderen vises øverst på skærmen. Derfra skal du bare skubbe for at slukke for din iPhone.

Bluetooth-højttalere afbrydes siden flytning til Catalina
Hvorfor afbryder min Bluetooth stadig Apple? Hvorfor afbrydes mine Bose-hovedtelefoner fra Mac? Hvorfor afbrydes Bluetooth fortsat? Arbejder AirPods m...
Bluetooth slæber på Macbook Pro 16 tommer 2019
Hvordan løser jeg forsinkelse på min Macbook Pro Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor halter mit Bluetooth-tasta...
Bluetooth / WiFi kan ikke slukkes i kontrolcenter på iOS 13.4.1
Hvordan slukker jeg WIFI-kontrolcenter iOS 13? Hvordan slukker jeg WIFI og Bluetooth-kontrolcenter? Hvordan slukker jeg Bluetooth i iPhone-kontrolcent...