Besked

Mine tekster vises ikke leveret. Betyder det, at jeg kunne have været blokeret?

Mine tekster vises ikke leveret. Betyder det, at jeg kunne have været blokeret?
  1. Viser en sms som leveret, hvis du er blokeret?
  2. Blokeres jeg, hvis min iMessage ikke siger leveret?
  3. Hvad betyder det, når en tekstbesked ikke leveres?
  4. Kan du fortælle, om nogen har blokeret dine tekster?
  5. Hvorfor siger al min tekst leveret, hvis jeg er blokeret?
  6. Hvorfor leveres min iMessage ikke?
  7. Hvordan ser det ud, når nogen blokerer dig på iMessage?
  8. Hvorfor er min besked blå, men ikke leveret?
  9. Hvordan ved du, om nogen har blokeret dine tekster på iPhone?

Viser en sms som leveret, hvis du er blokeret?

Hvis en Android-bruger har blokeret dig, siger Lavelle, “dine tekstbeskeder vil gå igennem som normalt; de bliver bare ikke leveret til Android-brugeren.”Det er det samme som en iPhone, men uden den“ leverede ”meddelelse (eller mangel på den) for at hente dig i.

Blokeres jeg, hvis min iMessage ikke siger leveret?

Hvis iMessage ikke sender og efter gentagne forsøg på at sende beskeden, og hvis beskeden bliver grøn i stedet for blå, har personen muligvis ingen mobiltelefontjeneste, har ingen dataforbindelse, har et problem med deres celletjeneste, har et problem med deres iPhone, har iMessage slukket, bruger en Android-telefon (eller ...

Hvad betyder det, når en tekstbesked ikke leveres?

Ugyldige tal

Dette er den mest almindelige årsag til, at levering af tekstbeskeder kan mislykkes. Hvis en sms sendes til et ugyldigt nummer, vil den ikke blive leveret - svarende til at indtaste en forkert e-mail-adresse, får du et svar fra din telefonoperatør, der informerer dig om, at det indtastede nummer var ugyldigt.

Kan du fortælle, om nogen har blokeret dine tekster?

Men hvis din Android-telefonopkald og tekster til en bestemt person ikke ser ud til at nå dem, kan dit nummer muligvis være blokeret. Du kan prøve at slette den pågældende kontakt og se, om de vises igen som en foreslået kontakt for at afgøre, om du er blevet blokeret eller ej.

Hvorfor siger al min tekst leveret, hvis jeg er blokeret?

Hvis du har mistanke om, at du virkelig er blevet blokeret, skal du først prøve at sende en høflig tekst af en slags. Hvis du får meddelelsen "Leveret" under den, blev du ikke blokeret. Hvis du får en meddelelse som "Besked ikke leveret", eller hvis du slet ikke modtager nogen meddelelse, er det et tegn på en potentiel blokering.

Hvorfor leveres min iMessage ikke?

iMessage siger ikke "Leveret" betyder simpelthen, at meddelelserne endnu ikke er leveret til modtagerens enhed på grund af nogle årsager. Årsager kan være: deres telefon har ikke tilgængeligt Wi-Fi eller mobildatanetværk, de har deres iPhone slukket eller i tilstanden Forstyr ikke osv.

Hvordan ser det ud, når nogen blokerer dig på iMessage?

Hvis du har en iPhone og prøver at sende en iMessage til nogen, der har blokeret dig, forbliver den blå (hvilket betyder, at den stadig er en iMessage). Den person, du er blokeret af, modtager dog aldrig den besked.

Hvorfor er min besked blå, men ikke leveret?

Det betyder, at beskeden ikke blev sendt til deres telefon. Når det ikke står Leveret, betyder det, at den anden person sender en sms til en anden eller i telefonen. Når de holder op med at sende en sms eller lægger telefonen på, vil du se, at sms'en er leveret.

Hvordan ved du, om nogen har blokeret dine tekster på iPhone?

Se under den sidste tekst, du sendte, før du formoder, at du var blokeret. Hvis den tidligere iMessage siger "Leveret" under beskedboblen, men den nyeste ikke gør det, kan det betyde, at du er blevet blokeret. Hvis du ser en iMessage Not Delivered-fejl i stedet, kan det også være en anden indikation.

Cyklustælling af MacBook Pro
Hvad er en god cyklustælling til MacBook Pro? Hvad er et godt antal battericyklusser? Hvad er et godt battericyklusantal for en MacBook? Hvad betyder ...
MacBook Pro 13 2020 Bluetooth-forbindelse
Hvordan løser jeg Bluetooth, der ikke er tilgængelig på Macbook Pro? Hvorfor finder mine Bluetooth-enheder ikke? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbin...
Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...