Postkasse

Aktivering af en inaktiv postkasse

Aktivering af en inaktiv postkasse

For at gøre en postkasse inaktiv, skal den tildeles en Exchange Online Plan 2-licens (eller en Exchange Online Plan 1-licens med en Exchange Online-arkivering-tillægslicens), så en retikationsret eller Microsoft 365-opbevaringspolitik kan anvendes på postkassen inden den slettes.

  1. Hvordan får jeg adgang til min inaktive postkasse?
  2. Hvordan gør jeg en postkasse inaktiv?
  3. Hvordan sletter jeg en inaktiv postkasse?
  4. Hvordan gendanner jeg min postkasse?
  5. Hvad er inaktive postkasser?
  6. Hvad er en soft-slettet postkasse?
  7. Hvordan kontrollerer jeg status for en postkassegenoprettelse?
  8. Hvad er postkassens identitet?
  9. Modtager delte postkasser stadig e-mail?
  10. Hvordan slipper jeg med en organisations hold?
  11. Hvordan sletter jeg MailUser?
  12. Hvordan blokerer jeg nogen på o365?

Hvordan får jeg adgang til min inaktive postkasse?

Sådan gendannes en inaktiv postkasse i Office 365?

  1. Log ind på Office 365 ved hjælp af administrative legitimationsoplysninger. Klik på Administrator.
  2. Naviger til Sikkerhed & Overholdelse > Datastyring > Tilbageholdelse.
  3. Klik på ... (mere) på tilbageholdelsessiden, og klik på indstillingen Inaktive postkasser.
  4. Den viser alle de inaktive postkasser i din Office 365-organisation.

Hvordan gør jeg en postkasse inaktiv?

At gøre en postkasse inaktiv involverer to trin: 1) at placere postkassen i retstvist tilbage eller anvende en opbevaringspolitik på den og 2) slette postkassen eller den tilsvarende brugerkonto. Når postkassen er inaktiv, bevares dens indhold, indtil politikken for tilbageholdelse eller opbevaring fjernes.

Hvordan sletter jeg en inaktiv postkasse?

Der er to måder at fjerne et hold på plads fra en inaktiv postkasse: Slet objektet, der holder på plads. Hvis den inaktive postkasse, som du vil slette permanent, er den eneste kildepostkasse til et In-Place Hold, kan du bare slette In-Place Hold-objektet.

Hvordan gendanner jeg min postkasse?

For at gendanne en postkasse skal du vælge en postkasse i venstre rude. For at gendanne en mappe skal du udvide postkassen og derefter vælge mappen. For at gendanne en besked skal du vælge den relevante besked i højre rude. For at gendanne en besked, der har en vedhæftet fil, skal du vælge en besked, der har papirclipsikonet.

Hvad er inaktive postkasser?

Inaktive postkasser og eDiscovery-sager tilbageholdes

Hvis en tilbageholdelse, der er forbundet med en eDiscovery-sag i Sikkerheden & Compliance Center placeres i en postkasse, og derefter slettes postkassen eller brugerens konto, postkassen bliver en inaktiv postkasse.

Hvad er en soft-slettet postkasse?

En soft-slettet brugerpostkasse er en postkasse, der er blevet slettet ved hjælp af Microsoft 365-admincenter eller Fjern-postkasse-cmdlet i Exchange Online PowerShell, og har stadig været i Azure Active Directory (Azure AD) papirkurven i mindre end 30 dage.

Hvordan kontrollerer jeg status for en postkassegenoprettelse?

Brug cmdlet Get-MailboxRestoreRequest til at få vist detaljeret status for en løbende gendannelsesanmodning, der blev startet ved hjælp af cmdlet New-MailboxRestoreRequest. For information om parametersæt i syntaks-afsnittet nedenfor, se Exchange cmdlet-syntaks.

Hvad er postkassens identitet?

Med hensyn til dit særlige problem er postkasse-id'et faktisk navnet på postkassen. Når du f.eks. Første gang konfigurerer IVM, er der en postkasse, og dens navn er standard. Så for denne postkasse ville du indtaste 'standard' (uden de enkelte anførselstegn) og den numeriske kode, som du valgte til adgangskoden.

Modtager delte postkasser stadig e-mail?

For flere detaljer om licens til delt postkasse, se Exchange Online Limits. Når en delt postkasse når lagergrænsen, kan du modtage e-mail i et stykke tid, men du kan ikke sende ny e-mail. Derefter stopper den med at modtage e-mail. Afsendere til postkassen får en kvittering for ikke-levering.

Hvordan slipper jeg af med en organisationsbesiddelse?

Naviger til Compliance management > In-Place eDiscovery & holde. In-Place eDiscovery & Hold ejendomme, på siden Hold tilbage, ryd det stedindhold, der matcher søgeforespørgslen i valgte postkasser, der er tilbage, og klik derefter på Gem. I advarsel skal du klikke på Ja for at fjerne søgningen.

Hvordan sletter jeg MailUser?

Denne cmdlet er tilgængelig i Exchange på stedet og i den skybaserede service. Nogle parametre og indstillinger kan være eksklusive for det ene eller det andet miljø. Brug Fjern-MailUser-cmdlet til at fjerne eksisterende mailbrugere.

Hvordan blokerer jeg nogen på o365?

Log ind på Microsoft 365-portalen som administrator. Vælg Aktive brugere under Brugere. Find brugeren, og klik derefter på brugernes displaynavn for at åbne indstillingsruden. Vælg Blokér login øverst i ruden.

Ekstern Bluetooth-dongle fungerer ikke med macbook pro 13 tommer i begyndelsen af ​​2015
Hvordan tilslutter jeg min gamle Mac til Bluetooth? Hvad er Bluetooth-dongle? Kan du tilføje Bluetooth til en Mac? Hvordan bruger jeg min Mac som en B...
Kunne ikke deaktivere Bluetooth [lukket]
Hvordan tvinger jeg Bluetooth til at slukke? Hvorfor kan jeg ikke slå Bluetooth fra? Hvorfor slukker Bluetooth ikke for Mac? Hvordan tvinger jeg min M...
Jeg vil gendanne en enhed, jeg tidligere har valgt, til 'Glem enhed' på Bluetooth
Hvordan glemmer jeg en enhed på Bluetooth?? Hvordan glemmer du en Bluetooth-enhed på iPhone? Hvordan finder jeg min Bluetooth-enhed, jeg har glemt? Hv...