Kunstner

Få iTunes til at håndtere album med forskellige kunstnere

Få iTunes til at håndtere album med forskellige kunstnere
  1. Hvordan laver jeg et album med forskellige kunstnere på iTunes?
  2. Hvordan får jeg iTunes til at stoppe med at dele album?
  3. Hvordan tilføjer du flere kunstnere til iTunes?
  4. Hvordan retter jeg navnet på en kunstner og et album på iTunes?
  5. Hvordan får jeg iTunes til at afspille et helt album?
  6. Kan to kunstnere have samme albumnavn?
  7. Hvorfor er mine album i iTunes opdelt?
  8. Hvorfor placerer iTunes ikke sange i samme album?
  9. Hvorfor deler mine album op på Iphone?
  10. Hvorfor adskiller iTunes de samme kunstnere?
  11. Kan to kunstnere frigive den samme sang?
  12. Hvordan kombinerer jeg to album i iTunes?

Hvordan laver jeg et album med forskellige kunstnere på iTunes?

Find mappen, og klik på Vælg mappe for at tilføje albummet til iTunes eller appen Musik. I sektionen Detaljer skal du klikke i feltet for albumartist og ændre kunstnernavnet til det samme navn, som du tidligere brugte til at oprette den nye mappe. Du kan ændre kunstnerne på et kompilationsalbum til et navn.

Hvordan får jeg iTunes til at stoppe med at dele album?

For at løse dette problem skal du udføre følgende trin for at "nulstille" iTunes for at genkende sporene på det samme album.

  1. Fremhæv alle de spor, der skal være på det samme album.
  2. Højreklik / Control-klik på en af ​​dem, og vælg "Få info".
  3. Indtast et mellemrum i slutningen af ​​"Album Artist".

Hvordan tilføjer du flere kunstnere til iTunes?

Der er ingen nem måde at gøre dette på, du har kun et kunstnerfelt pr. Spor. Hvad du kunne gøre er at angive navnet på alle kunstnere i kunstnerfeltet og derefter oprette smarte afspilningslister med regler for "Kunstner indeholder".

Hvordan retter jeg navnet på en kunstner og et album på iTunes?

Åbn iTunes, og sorter dit musikbibliotek, så emner med manglende oplysninger er sammen. For eksempel skal du sortere efter “Artisten”, hvis du har filer, der mangler sangens kunstner. Åbn MusicBrainz, og træk og slip de spor, der skal renses fra iTunes, over til MusicBrainz-vinduet.

Hvordan får jeg iTunes til at afspille et helt album?

I ALBUMS-ruden er alt, hvad du skal gøre, dobbeltklik på et album for at afspille det. Hvis du enkeltklikker på et album, åbner det en rullemenu, der viser alle sangene.

Kan to kunstnere have samme albumnavn?

Du kan ikke varemærke en albumtitel eller en sangtitel. Hvis båndene har samme navn, kan du muligvis varemærke dit båndnavn og få en ordre på, at de holder op med at bruge det.

Hvorfor er mine album i iTunes opdelt?

I mange tilfælde vil dette felt være tomt, men hvis ikke, kan det få iTunes til at opdele album. Hvis ovenstående ikke virker, skyldes problemet generelt sorteringskoder. ... Hvis du ser noget i felterne Sorter som for album, albumartist eller kunstner, skal du slette dem og klikke på OK. Dine spor skal grupperes korrekt.

Hvorfor placerer iTunes ikke sange i samme album?

Svar: A: Nogle gange kan iTunes muligvis opdele et album i et eller flere delalbum. Denne opdeling kan ske, hvis nogle spor fra albummet har forskellige værdier for Artist, Album Artist (ignoreret på iPod), Album, Nej. af diske. eller en del af en samling.

Hvorfor deler mine album op på Iphone?

Metadata konflikt er den mest sandsynlige årsag til problemet med splittende album. Årsag 1: Der er mere end en kunstner i det samme album. Årsag 2: Felter i albumartister er uoverensstemmende i fanen "Sortering". ... Det opretter også en split, når feltet Album Artist og Artist arkiveret er forskellige på sorteringsfanen.

Hvorfor adskiller iTunes de samme kunstnere?

Hvis du sorterer musik efter kunstner, vises navnene på nogle kunstnere flere gange i kunstnerens sidebjælke (se billede), og enkeltalbum, der vises normalt, når dit bibliotek er sorteret efter andre kriterier, vil således blive spredt på flere forskellige " kunstnere ".

Kan to kunstnere frigive den samme sang?

Hvis du er to separate kunstnere, der arbejder sammen om et projekt eller to, skal du angive dit kunstnernavn som den primære kunstner og angive det andet kunstnernavn på udgivelsen som en fremhævet kunstner. Dette vil sikre, at udgivelsen ses på begge kunstnerprofiler i musikbutikkerne.

Hvordan kombinerer jeg to album i iTunes?

Nyttige svar

  1. Sorter emner ved at klikke på indstillingen "Album efter titel".
  2. Vælg album, som du vil flette.
  3. Højreklik på emner, og klik på "Få info" for alle emner, du vil flette.
  4. Klik på fanen "Indstillinger".
  5. Aktivér "Del af kompilering" til "Ja", og aktiver "Gapless album" til "Ja" ved at klikke i felterne.

Hvorfor parres forskellige Bluetooth-headset på forskellige måder på iPhone?
Kan du forbinde flere Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone? Kan du parre 2 Bluetooth-hovedtelefoner på én gang? Kan Bluetooth-headset tale med hinanden...
Flere Apple-enheder / en Bluetooth-højttaler
Kan en Bluetooth-højttaler oprette forbindelse til flere enheder? Kan jeg slutte min iPhone til flere Bluetooth-højttalere på én gang? Hvordan tilslut...
Mit bluetooth-headset tilsluttes / afbrydes kontinuerligt på Macbook pro efter at have vågnet fra søvn
Hvorfor afbryder mine Bluetooth-hovedtelefoner forbindelsen fra Mac? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min Macbook Pro? Hvorfor forbliver ...