Stakke

macOS Mojave-stakke grupperes ikke efter type

macOS Mojave-stakke grupperes ikke efter type
  1. Hvordan bruger jeg stakke på Mac Mojave?
  2. Hvordan aktiverer jeg stakke på Mac?
  3. Hvordan grupperer jeg filer på mit Mac-skrivebord?
  4. Hvordan ændrer jeg stakke på Mac?
  5. Hvad er Mac-stakke?
  6. Hvordan føjer jeg til apple stack?

Hvordan bruger jeg stakke på Mac Mojave?

Sådan aktiveres stakke i macOS Mojave. Højreklik på skrivebordet, og vælg Brug stakke. Hvis du har flere kvalificerede filer på dit skrivebord af samme type, grupperes disse filer automatisk i en stak. Du kan også bruge Vis → Brug stakke fra menulinjen Finder til at aktivere stakke på skrivebordet.

Hvordan aktiverer jeg stakke på Mac?

Tænd stakke: Klik på skrivebordet, og vælg derefter Vis > Brug stakke eller tryk på Control-Command-0. Du kan også Ctrl-klikke på skrivebordet og derefter vælge Brug stakke.

Hvordan grupperer jeg filer på mit Mac-skrivebord?

Organiser emner i mapper

Du kan hurtigt gruppere elementer på skrivebordet i mapper. Vælg alle de emner, du vil gruppere, Ctrl-klik på et af emnerne, og vælg derefter Ny mappe med markering. (Låste emner kan ikke grupperes.Se Organiser filer i mapper.

Hvordan ændrer jeg stakke på Mac?

Skift, hvordan stakke grupperes: Klik på skrivebordet, vælg Vis > Gruppér stakke efter, og vælg derefter en indstilling, såsom Dato tilføjet. Eller Ctrl-klik på skrivebordet, vælg Gruppestakke efter, og vælg derefter en mulighed. Skift, hvordan stakke ser ud: Klik på skrivebordet, vælg Vis > Vis visningsindstillinger, og skift derefter indstillinger.

Hvad er Mac-stakke?

En ny Leopard-funktion kaldet Stacks svarer til at placere papirer relateret til hinanden i samme bunke på dit skrivebord. Stakke er en samling af filer organiseret efter tema, og du kan oprette dine egne stakke eller bruge to forudindstillede stakke, som Apple har leveret: En stak til dine dokumenter.

Hvordan føjer jeg til apple stack?

  1. For at tilføje en smart stak på din iPhone skal du trykke og holde på et tomt rum på din startskærm og derefter trykke på plusikonet.
  2. Tilføjelse af en smart stak til din iPhones startskærm giver dig nem adgang til vejret, din kalender, musik og mere.

Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...
Sådan får du adgang til min iPhones Bluetooth-log for at finde den sidst kendte forbindelse til hovedtelefoner?
Hvordan kan jeg se tidligere Bluetooth-forbindelser? Hvordan kontrollerer du aktivitetslog på iPhone? Hvordan administrerer jeg Bluetooth-enheder på m...
Knapper til Bluetooth-headset-controller stoppede med at virke på macbook pro
Hvordan får jeg mit headset til at arbejde på min Mac? Hvorfor forbinder mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke til min Mac? Hvordan tilslutter jeg mine B...