Indre

Macbook Pro-lydstyrke nedtonet - ingen interne højttalere tilgængelige

Macbook Pro-lydstyrke nedtonet - ingen interne højttalere tilgængelige

Prøv at skifte tilbage til dine interne højttalere med [alt] -klik på højttalerikonet i menulinjen. Mange grænseflader understøtter ikke lydstyrkejustering, og dermed bliver kontrollen nedtonet. Afbryderen i hovedtelefonindgangen kan sidde fast, du kan sætte et hovedtelefonstik og vrikke rundt.

  1. Hvorfor vises ikke mine interne højttalere på min Mac?
  2. Hvorfor er lydstyrken på min Mac låst?
  3. Hvordan aktiverer jeg interne højttalere på min Mac?
  4. Når jeg trykker på lydstyrkeknappen på min Mac, sker der intet?
  5. Hvorfor kan jeg ikke åbne lydindstillinger på min Mac?
  6. Hvordan får jeg mine interne højttalere tilbage på min MacBook air?
  7. Hvorfor fungerer min lyd på Mac ikke?
  8. Hvorfor kan jeg ikke justere min lydstyrke på min Mac?
  9. Hvordan låser jeg op for lydstyrken på min MacBook Pro?
  10. Hvorfor fungerer min interne højttaler ikke?
  11. Hvordan nulstiller jeg lyden på min MacBook?
  12. Hvordan løser jeg min Mac fast på lydløs?

Hvorfor vises ikke mine interne højttalere på min Mac?

Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen . ... Hvis du ikke ser indbyggede højttalere som en mulighed i vinduet Output, skal du kontakte Apple Support. Hvis skyderen for outputvolumen er lav, skal du flytte skyderen til højre og teste igen. Hvis afkrydsningsfeltet Mute er markeret, skal du fravælge det og teste igen.

Hvorfor er lydstyrken på min Mac låst?

Se i lydkontrolpanelet i Systemindstillinger under Apple-menuen. Sørg for, at indgang er indstillet til mikrofon, og udgang er indstillet til interne højttalere. Åbn Audio MIDI-opsætning; det er i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer. Sørg for, at den er indstillet til Indbygget output.

Hvordan aktiverer jeg interne højttalere på min Mac?

Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (). Vælg Lyd. Klik på fanen Output, og vælg derefter Interne højttalere. Hvis du ikke ser interne højttalere som en mulighed i vinduet Output, skal du kontakte Apple Support.

Når jeg trykker på lydstyrkeknappen på min Mac, sker der intet?

Kontroller systemindstillinger: Åbn systemindstillinger, og klik på Lyd. Klik på fanen Output, og klik derefter på Interne højttalere. Kontroller, at lydløs ved siden af ​​outputvolumen ikke er slået fra (der skal ikke være noget kryds i afkrydsningsfeltet). Sørg for, at skyderen til outputvolumen flyttes til højre.

Hvorfor kan jeg ikke åbne lydindstillinger på min Mac?

Gå til Apple-menu → Systemindstillinger → Lyd → Output. Du bør se interne højttalere som en enhed til lydoutput. ... Hvis du ikke kan se indstillingen Interne højttalere, skal du prøve at genstarte din computer og nulstille NVRAM.

Hvordan får jeg mine interne højttalere tilbage på min MacBook air?

Klik på Lyd. Klik på fanen Output, og vælg derefter de indbyggede højttalere. Hvis du ikke kan se indbyggede højttalere som en mulighed i vinduet Output, skal du kontakte Apple Support. Hvis skyderen for outputvolumen er indstillet til lav, skal du flytte skyderen til højre og teste igen.

Hvorfor fungerer min lyd på Mac ikke?

Se efter en afbryder og lydstyrkejustering på dine eksterne højttalere. Tænd om nødvendigt højttalerne, og juster højttalervolumen. Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, klik på Lyd, og klik derefter på Output. ... Hvis de ikke er det, skal du prøve at frakoble højttalerne og derefter tilslutte dem igen.

Hvorfor kan jeg ikke justere min lydstyrke på min Mac?

Hvis du vil ændre lydstyrken på din Mac, skal du klikke på lydstyrkeknappen i menulinjen og derefter trække skyderen for at justere lydstyrken (eller bruge kontrolstrimlen). Hvis lydstyrkekontrollen ikke er i menulinjen, skal du vælge Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Lyd. Marker afkrydsningsfeltet "Vis lydstyrke i menulinjen".

Hvordan låser jeg op for lydstyrken på min MacBook Pro?

Lås op for lyden

Gå til "Systemindstillinger", klik på "Lyd", og sørg for, at "Input" er indstillet til "Intern mikrofon", og "Output" er indstillet til "Interne højttalere". Held og lykke!

Hvorfor fungerer min interne højttaler ikke?

Hvis den interne højttaler ikke fungerer, efter at den er aktiveret via Enhedshåndtering, kan den interne højttaler være defekt og ikke-funktionel. I dette tilfælde fortjenes normalt et bundkort, da det er meget vanskeligt at udskifte den interne højttaler på bundkortet.

Hvordan nulstiller jeg lyden på min MacBook?

Klik på "Systemindstillinger" i docken, og klik derefter på "Lyd", der er placeret under sektionen Hardware. Klik på fanen "Output" og sørg for, at den korrekte lydoutputenhed er valgt.

Hvordan løser jeg min Mac fast på lydløs?

Når MacBooks sidder fast i lydløs, er det for det meste en indstilling et sted, der er blevet ændret og forårsager kaos.
...
Nulstil SMC

  1. Luk din Mac.
  2. Tilslut opladeren.
  3. Hold Shift + Control + Option og tænd / sluk-knappen nede i ca. 10 sekunder.
  4. Slip tasterne.
  5. Genstart din Mac og kontroller lyden.

Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
MacBook Pro (tidligt 2015) Catalina bluetooth-problemer
Hvorfor opretter min MacBook Pro ikke forbindelse til Bluetooth? Kan Bluetooth gå i stykker på Mac? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min ...
Par to Bluetooth 5-hovedtelefoner på iPhone / iPad?
Kan jeg slutte 2 Bluetooth-hovedtelefoner til min iPad? Kan jeg forbinde 2 Bluetooth-hovedtelefoner til min iPhone? Kan du parre 2 Bluetooth-hovedtele...