Log på

MacBook Pro tager 30 sekunder ved indlæsningsskærmen (før login-skærmen)

MacBook Pro tager 30 sekunder ved indlæsningsskærmen (før login-skærmen)
  1. Hvad gør du, hvis din MacBook Pro sidder fast på indlæsningsskærmen?
  2. Hvorfor tager min Mac evigt at starte?
  3. Hvorfor sidder min Mac fast på loginskærmen?
  4. Hvorfor går min MacBook Pro ikke forbi loginskærmen?
  5. Hvorfor indlæser min Mac ikke noget?
  6. Hvordan slipper jeg af med den roterende cirkel på min Mac?
  7. Hvordan løser jeg min Mac, der ikke starter op?
  8. Hvor lang tid skal det tage en Mac at starte?
  9. Hvordan nulstiller jeg en Macbook Air 2020?
  10. Hvordan genstarter du Mac-loginskærmen?
  11. Hvordan frigør jeg mit Mac-login?
  12. Hvorfor genkender min Mac ikke min adgangskode?

Hvad gør du, hvis din MacBook Pro sidder fast på indlæsningsskærmen?

Sådan repareres en Mac, der sidder fast på indlæsningsskærmen?

  1. Luk Mac'en, normalt ved at trykke på tænd / sluk-knappen.
  2. Tryk nu på Shift, Control, Option-tasterne på samme tid.
  3. Mens du stadig trykker på disse taster, skal du holde tænd / sluk-knappen nede samtidig i 10 sekunder.

Hvorfor tager min Mac evigt at starte?

Hvis du finder ud af, at din Mac kører langsomt, er der en række potentielle årsager, som du kan kontrollere. Din computers startdisk har muligvis ikke nok ledig plads. For at gøre diskplads tilgængelig, kan du flytte filer til en anden disk eller en ekstern lagerenhed og derefter slette filer, du ikke længere har brug for på startdisken.

Hvorfor sidder min Mac fast på loginskærmen?

Mac kan sidde fast på loginskærmen, når du har glemt Macs adgangskode. Hvis du har indtastet den forkerte adgangskode for mange gange, kan systemet blive låst. Så accepterer Mac'en ikke adgangskoden, selvom den er den rigtige. I dette tilfælde skal du først nulstille din adgangskode.

Hvorfor går min MacBook Pro ikke forbi loginskærmen?

For at gøre dette skal du starte din Mac normalt og vente op til et minut på loginskærmen. ... Hvis det lykkes, skal du genstarte din Mac normalt og se om den kan åbne loginvinduet. I så fald er du klar til at gå. Hvis statuslinjen sidder fast under Apple-logoet, skal du prøve at starte i fejlsikret tilstand for at se, om det løser problemet.

Hvorfor indlæser min Mac ikke noget?

Hvis din Mac starter, men operativsystemet ikke indlæses, har du muligvis et beskadiget drev. Heldigvis er det muligt at rette dette i gendannelsestilstand. ... Hold Kommando- og R-tasterne nede, og tænd Mac'en igen. Fortsæt med at trykke på Cmd + R, mens din Mac starter op, indtil du ser Apple-logoet.

Hvordan slipper jeg af med den roterende cirkel på min Mac?

Sådan stopper du det roterende hjul på din Mac

  1. Tryk på Option + Command + Escape samtidigt for at åbne menuen Force Quit. Derfra kan du vælge et program og klikke på "Force Quit" for at afslutte det.
  2. Klik på Apple-logoet øverst til venstre på skærmen, og vælg "Force Quit ..." i rullemenuen. Dette åbner også menuen Force Quit.

Hvordan løser jeg min Mac, der ikke starter op?

Tryk og hold tænd / sluk-knappen på din Mac i op til 10 sekunder, indtil din Mac slukkes. Tænd derefter din Mac igen. Hvis problemet fortsætter, skal du holde tænd / sluk-knappen nede, indtil din Mac slukkes. Træk derefter alt tilbehør ud af din Mac, inklusive printere, drev, USB-hubs og andre ikke-vigtige enheder.

Hvor lang tid skal det tage en Mac at starte?

Typisk skal din Mac tage cirka 30 sekunder at starte fuldt ud.

Hvordan nulstiller jeg en Macbook Air 2020?

Tryk og hold nede Command (⌘) og Control (Ctrl) tasterne sammen med tænd / sluk-knappen (eller ‌Touch ID‌ / Eject-knappen, afhængigt af Mac-modellen), indtil skærmen bliver blank, og maskinen genstarter.

Hvordan genstarter du Mac-loginskærmen?

Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede, indtil Mac'en slukkes. Genstart Mac'en, og tryk med det samme på Command- og R-tasterne. Slip disse taster, når du ser indlæserbjælken. Vent på, at vinduet macOS Utilities vises.

Hvordan frigør jeg mit Mac-login?

I dette tilfælde er helbredelsen at udføre en “Force Quit.”Gå til Apple-menuen, og vælg“ Force Quit ”, eller tryk på Option-Command-Escape-tasterne som en genvej. Mac'en viser en liste over programmer; klik på den, der er frossen, og Mac'en lukker den uden at påvirke nogen af ​​de andre.

Hvorfor genkender min Mac ikke min adgangskode?

Vælg Apple-menuen på din Mac > Genstart, eller tryk på tænd / sluk-knappen på din computer, og klik derefter på Genstart. Klik på din brugerkonto, klik på spørgsmålstegnet i adgangskodefeltet, og klik derefter på pilen ud for “nulstil det ved hjælp af din gendannelsesnøgle.” ... Følg instruktionerne for at nulstille din loginadgangskode.

Cyklustælling af MacBook Pro
Hvad er en god cyklustælling til MacBook Pro? Hvad er et godt antal battericyklusser? Hvad er et godt battericyklusantal for en MacBook? Hvad betyder ...
MacBook Pro-cyklusser tæller uden AC tilsluttet
Tæller batteriets cyklus, når den er tilsluttet? Skal jeg bekymre mig om cyklustælling? Hvordan forhindrer jeg min Mac i at tælle mine cyklusser? Hvor...
MacBook Pro 13 2020 Bluetooth-forbindelse
Hvordan løser jeg Bluetooth, der ikke er tilgængelig på Macbook Pro? Hvorfor finder mine Bluetooth-enheder ikke? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbin...