Menu

Mac-menulinjen viser ikke nogle ikoner?

Mac-menulinjen viser ikke nogle ikoner?

Luk din Mac (Apple anbefaler, at du venter 10 sekunder efter at have gjort det, før du fortsætter) Tryk på tænd / sluk-knappen. Lige efter du hører starttonen, skal du trykke på og holde Skift-tasten nede. Slip Shift, så snart du ser Apple-logoet og spinneren.

  1. Hvordan tilføjer jeg ikoner til min Mac-menulinje?
  2. Hvordan gendanner jeg min menulinje på Mac?
  3. Hvorfor vises ikonerne på min Mac ikke?
  4. Hvordan gendanner jeg mine Mac Dock-ikoner?
  5. Hvordan tilføjer jeg ikoner til menulinjen?
  6. Hvorfor forsvandt min værktøjslinje på min Mac?
  7. Hvordan genstarter jeg min Mac uden menulinjen?
  8. Hvordan får jeg min menulinje tilbage?
  9. Hvor gik mine Mac-skrivebordsikoner hen?
  10. Hvorfor er mine ikoner forsvundet på skrivebordet?

Hvordan tilføjer jeg ikoner til min Mac-menulinje?

Sådan tilføjes, fjernes og omorganiseres menulinjens ikoner i macOS Mojave

  1. Hold kommandotasten (⌘) nede.
  2. Hold musemarkøren over det ikon, du vil flytte.
  3. Hold venstre museknap nede og træk ikonet til din foretrukne position på menulinjen. ...
  4. Slip venstre museknap.

Hvordan gendanner jeg min menulinje på Mac?

For at få det tilbage skal du blot flytte din markør til den øverste skærmkant, og den vises igen magisk. Flyt musemarkøren væk, og menulinjen forsvinder igen. Hvis du ikke kan lide denne funktion, skal du blot gå tilbage til de generelle indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Hvorfor vises ikonerne på min Mac ikke?

Manglende skrivebordsikoner kan forekomme som et resultat af forkerte tilladelser, korrupte systemfiler eller ikoner, der hobes oven på hinanden. At justere, hvordan Mac OS X Mavericks Finder viser skrivebordsikoner, kan også påvirke muligheden for at se bestemte typer ikoner.

Hvordan gendanner jeg mine Mac Dock-ikoner?

Hvis du ved et uheld fjerner et appikon fra Dock, er det nemt at sætte det tilbage (appen er stadig på din Mac). Åbn appen for at få dens ikon til at vises igen i Dock. Ctrl-klik på appens ikon, og vælg derefter Indstillinger > Opbevares i dok.

Hvordan tilføjer jeg ikoner til menulinjen?

Hvordan tilføjer jeg et ikon til menulinjen?

  1. Klik på rullemenupilen til højre.
  2. Flyt din musemarkør til menuen 'Tilføj eller fjern knapper'.

Hvorfor forsvandt min værktøjslinje på min Mac?

Nogle gange kan din værktøjslinje forsvinde, hvis du har aktiveret en automatisk skjul-mulighed for din værktøjslinje. For at rette det skal du deaktivere denne funktion ved at gøre følgende: Gå til Systemindstillinger og naviger til fanen Generelt. Find Skjul automatisk og vis menulinjens indstilling og deaktiver den.

Hvordan genstarter jeg min Mac uden menulinjen?

Tryk på kontrol-option-escape for at åbne vinduet "force quit". Så prøv disse metoder, hvis du kører OS X og finder dig selv med et nedbrudt Finder, Dock eller Menulinje, så du hurtigt kan komme i gang igen uden en genstart.

Hvordan får jeg min menulinje tilbage?

  1. Højreklik på det tomme værktøjslinjeområde -> Tilpas.
  2. "3-bar" menuknap -> Tilpas.
  3. Udsigt -> Værktøjslinjer. * du kan trykke på Alt-tasten eller trykke på F10-tasten for at vise den skjulte menulinje midlertidigt.

Hvor gik mine Mac-skrivebordsikoner hen?

Gå til Finder > Præferencer > Generelt og sørg for, at de genstande, du opbevarer på dit skrivebord, er markeret. Når du slukker for Skrivebord og dokumenter, forbliver dine filer i iCloud Drive, og der oprettes en ny mappe på din Mac.

Hvorfor er mine ikoner forsvundet på skrivebordet?

Det er muligt, at indstillingerne for synlighed på skrivebordets ikon blev slået fra, hvilket fik dem til at forsvinde. ... Højreklik på et tomt rum på skrivebordet. Klik på "Vis" i kontekstmenuen for at udvide indstillingerne. Sørg for, at "Vis skrivebordsikoner" er markeret.

Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hvad er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruger jeg Bluetooth i Explorer? Understøtter Apple BLE? Hvordan løser jeg ...
Mac bluetooth forbinder ikke, når den åbnes fra søvn
Hvis du ikke vækker computeren ved at klikke med musen eller trykke på en tast, skal du muligvis tillade, at trådløse enheder vækker din computer Vælg...
Jeg vil gendanne en enhed, jeg tidligere har valgt, til 'Glem enhed' på Bluetooth
Hvordan glemmer jeg en enhed på Bluetooth?? Hvordan glemmer du en Bluetooth-enhed på iPhone? Hvordan finder jeg min Bluetooth-enhed, jeg har glemt? Hv...