Sange

iTunes spiller albumspor i forkert rækkefølge

iTunes spiller albumspor i forkert rækkefølge

Svar: A: Brug iTunes på din Mac, gennemgå hver sang i albummet en efter en og indstil den rigtige rækkefølge. Dette kan gøres ved at vælge sangen og derefter trykke på "Kommando" og "i" på dit tastatur. I den dialogboks, der vises, kan du indstille "Spor: __ af __" for at indstille den rigtige rækkefølge.

  1. Hvorfor er mit iTunes-album ude af drift?
  2. Hvordan løser jeg rækkefølgen af ​​sange i iTunes?
  3. Hvorfor spiller min iTunes ikke sange i rækkefølge?
  4. Hvordan får jeg iTunes til at afspille et album i rækkefølge?
  5. Hvordan løser du et delt album på Iphone?
  6. Hvordan får jeg min Iphone til at afspille sange i orden?
  7. Hvordan får jeg min mp3 til at spille i orden?
  8. Hvordan sætter jeg orden på sange på min Iphone?
  9. Hvorfor afspiller ikke Apple-musik min playliste?
  10. Hvordan slår jeg shuffle fra i iTunes?
  11. Hvorfor kan nogle albums ikke afspilles på Apple-musik?

Hvorfor er mit iTunes-album ude af drift?

Svar: A: Svar: A: Skift til visningen af ​​sange, aktiver disknummeret og sorter albumkolonnerne, og sørg for, at de er ensartede. Se Gruppering af spor i album for mere.

Hvordan løser jeg rækkefølgen af ​​sange i iTunes?

Svar: A: Højreklik på sangene i iTunes, vælg sanginfo, skift "Track _ of _". Det første nummer, som typisk er spornummeret på et album, bestemmer rækkefølgen af ​​sange i et album.

Hvorfor spiller min iTunes ikke sange i rækkefølge?

Åbn skærmen Spiller nu, og rul ned. for at indstille musik til altid at blande en liste over valgte sange. Ethvert album, afspilningsliste eller sæt sange afspilles i tilfældig rækkefølge. Hvis Shuffle var tændt fra skærmen Spiller nu, så lad os vide, om adfærden fortsætter, efter at den er slukket.

Hvordan får jeg iTunes til at afspille et album i rækkefølge?

Afspil sange i en bestemt rækkefølge

  1. I iTunes-appen på din pc skal du vælge Musik i pop op-menuen øverst til venstre og derefter klikke på Bibliotek.
  2. Klik på Sange i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på en kolonneoverskrift for at afspille sange i alfabetisk rækkefølge efter sangtitel, kunstner eller album (eller sorter efter en anden kategori). ...
  4. Klik på knappen Afspil .

Hvordan løser du et delt album på Iphone?

Ret albumopdeling

  1. Åbn Apple Music.
  2. Højreklik på albummet.
  3. Vælg Hent info.
  4. Fjern markering af kompilering.
  5. Tryk på OK.

Hvordan får jeg min Iphone til at afspille sange i orden?

Åbn skærmen Spiller nu, og rul ned. for at indstille musik til altid at blande en liste over valgte sange. Ethvert album, afspilningsliste eller sæt sange afspilles i tilfældig rækkefølge.

Hvordan får jeg min mp3 til at spille i orden?

For at gøre dette skal du blot omdøbe den første sang, du vil have vist 01, i begyndelsen og derefter gentage dette med hver efterfølgende sang, fortsætte i rækkefølge med 02, 03 osv. For eksempel kan den første sang læse 01 - MyFavoriteSong. mp3, den anden 02 - RunnerUp.

Hvordan sætter jeg orden på sange på min Iphone?

Gå til visningen Playlists, og vælg derefter en playliste. Vælg derefter rullelisten til afspilningslisten i brugerens højre hjørne (se billede). Du kan derefter sortere din playliste, uanset hvad du vil! Når det er indstillet til "Sorter efter: Manuel rækkefølge", kan du blot trække og slippe sangene i den rækkefølge, du vil have.

Hvorfor afspiller ikke Apple-musik min playliste?

': 4 måder at rette din Apple Music-app på, hvis den ikke kan afspille musik. Hvis Apple Music ikke afspilles på din iPhone eller iPad, skal du prøve at lukke appen og åbne den igen eller genstarte din enhed. Hvis alle undtagen en enkelt sang eller to kan afspilles, skal du slette den fra dit Apple Music-bibliotek og hente den igen for at få en ren fil.

Hvordan slår jeg shuffle fra i iTunes?

På din iPhone, iPod touch eller Android-enhed

Afspil en sang, et album eller en afspilningsliste. Tryk på den sang, der afspilles nederst på skærmen. i nederste højre hjørne. for at tænde eller slukke for blanding.

Hvorfor afspilles ikke nogle albums på Apple-musik?

Nogle sange eller album er muligvis nedtonede, fordi de i øjeblikket ikke er tilgængelige i Apple Music. ... Hvis en eksplicit sang er nedtonet, kan du muligvis have begrænsninger slået til for din enhed. Du kan bruge skærmtid på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Skærmtid på din Mac til at deaktivere begrænsninger.

Hvorfor fungerer tastaturfunktioner / bluetooth ikke efter installation af kun Win 10?
Hvorfor er mit Bluetooth-tastatur tilsluttet, men ikke fungerer? Hvorfor fungerer mit Microsoft Bluetooth-tastatur ikke? Hvordan løser jeg mit Bluetoo...
Trådløs øretelefonforbindelse
Trådløse hovedtelefoner fungerer ved at forbinde eller parre den enhed, du vil bruge, via et radio- eller infrarødt signal. Mange enheder bruger Bluet...
Beats Studio 3 Trådløse hovedtelefoner afbrydes spontant kun fra MacBook
Hvorfor afbryder mine beats forbindelsen fra min Mac? Hvorfor afbryder mine Bluetooth-hovedtelefoner forbindelsen fra Mac? Hvad skal jeg gøre, hvis di...