Workflowy

Er der offline alternativ til Workflowy?

Er der offline alternativ til Workflowy?
  1. Hvad ligner WorkFlowy?
  2. Arbejder WorkFlowy offline?
  3. Er WorkFlowy open source?
  4. Hvad er Dynalist?
  5. Hvor sikkert er WorkFlowy?
  6. Hvor meget koster WorkFlowy?
  7. Er Dynalisten gratis?
  8. Er WorkFlowy krypteret?
  9. Hvordan sletter jeg WorkFlowy?
  10. Skal Microsoft slutte til ende krypteret?

Hvad ligner WorkFlowy?

Der er mere end 100 alternativer til WorkFlowy til en række forskellige platforme, herunder internettet, iPhone, Windows, Mac og Android. Det bedste alternativ er Dynalist, som er gratis. Andre fantastiske apps som WorkFlowy er Notion (Freemium), Microsoft OneNote (Freemium), Trello (Freemium) og Zim (Free, Open Source).

Arbejder WorkFlowy offline?

I dag frigiver vi, hvad jeg mener er en virkelig bedre måde at bruge WorkFlowy på: en desktop-app, der starter hurtigt, fungerer helt offline og giver dig øjeblikkelig adgang til dine oplysninger uden at skulle se gennem en masse faner i din browser.

Er WorkFlowy open source?

Workflowy er (tror jeg) det mest populære online-outliner, men det er lukket kilde og kan ikke hostes selv.

Hvad er Dynalist?

Dynalist er en samling med så mange konturer, som du vil, organiseret i mapper. Der er rullemenuer efter artikel for forskellige handlinger som i WorkFlowy, men der er også konfigurationsmuligheder for individuelle konturfiler.

Hvor sikkert er WorkFlowy?

Alle dine WorkFlowy-data er gemt på vores servere, hvilket betyder, at du kan få adgang til dem overalt, fra enhver computer. Vi har truffet branchestandardforanstaltninger for at sikre dataene, og vi laver sikre sikkerhedskopier hver dag.

Hvor meget koster WorkFlowy?

Det koster $ 4.99 pr. Måned eller $ 49 pr. År. WorkFlowy Pro-medlemmer kan oprette så mange listeelementer, som de vil, og de har mulighed for at oprette forbindelse til en Dropbox-konto for at sikkerhedskopiere deres indhold.

Er Dynalisten gratis?

Den gratis version af Dynalist inkluderer ubegrænset antal varer og privat deling. ... Du kan få 14 dages gratis prøveversion af Dynalist Pro ved at udfylde vores on-boarding-tutorial.

Er WorkFlowy krypteret?

WorkFlowy har end-to-end-kryptering, men ikke kryptering på klientsiden. End-to-end-kryptering er som at sende et brev til nogen med en hemmelig kode. ... Når du skriver noget i WorkFlowy, krypteres det, før det sendes til vores servere, og derefter krypteres det igen, når det er gemt i databasen.

Hvordan sletter jeg WorkFlowy?

Log ind på din konto på workflowy.com, gå derefter til området "Indstillinger" og vælg "Annuller abonnement" eller "Slet konto". Bemærk: Hvis du annullerer abonnementet, vender en Pro-konto tilbage til den gratis version med de månedlige grænser. Sletning af en konto annullerer og fjerner kontoen fuldstændigt.

Skal Microsoft slutte til ende krypteret?

Da Microsoft To Do bruger Exchange Online til datalagring og synkronisering, drager kunderne fordel af den pålidelighed, sikkerhed og overholdelse, de er kommet til at forvente. Data krypteres i ro på Exchange-servere og under transport til og fra Microsoft To Do-appen i din browser eller enhed.

Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
Bluetooth og wifi stoppede med at virke
Hvis Wi-Fi og Bluetooth stadig har problemer, skal du gå til Indstillinger > Generel > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstil...
Bluetooth tænder ikke min iPhone XR?
Første løsning Slå Bluetooth fra og derefter til igen. Sådan fungerer det Naviger til din startskærm, og tryk derefter på Indstillinger. Vælg Bluetoot...