Porte

iMac USB-porte stoppede med at virke

iMac USB-porte stoppede med at virke

Luk Mac'en, og tilslut strømkablet. Hold Shift + Control + Option + Power nede samtidigt i et par sekunder, når lyset på strømadapteren blinker eller skifter farver, ved du, at SMC-nulstilling er fuldført. Slip alle taster på samme tid. Start MacBook Pro / Air ved at trykke på tænd / sluk-knappen, som det er typisk.

  1. Hvorfor fungerer mine Mac USB-porte ikke?
  2. Hvordan nulstiller jeg mine USB-porte på min imac?
  3. Hvordan løser jeg en USB-port, der ikke svarer?
  4. Hvad får USB-porte til at stoppe med at arbejde?
  5. Hvordan nulstiller jeg mine USB-porte på min computer?
  6. Hvordan aktiverer jeg USB-porte på min Mac?
  7. Går USB-porte dårligt?
  8. Slides USB-porte?
  9. Hvordan løser jeg min USB 3.0-port fungerer ikke?

Hvorfor fungerer mine Mac USB-porte ikke?

Hvis en USB-enhed ikke fungerer korrekt, skal du sørge for, at den er sluttet korrekt til din computer, er tilsluttet en stikkontakt, hvis den har et netledning og har installeret den nødvendige software. Kontroller strøm-, port- og kabelforbindelserne: Sørg for, at USB-enheden er tændt, og at dens kabler er tilsluttet korrekt.

Hvordan nulstiller jeg mine USB-porte på min imac?

Tryk på (venstre) Shift + Ctrl + Optionstaster og afbryderknappen på samme tid, og hold dem nede i et par sekunder. Du skal se, at lyset på strømadapteren skifter farve eller blinker for at indikere, at SMC er nulstillet. Slip alle tasterne og tænd / sluk-knappen.

Hvordan løser jeg en USB-port, der ikke svarer?

Sådan løses problemer med USB-port

  1. Genstart computeren. ...
  2. Se efter snavs i USB-porten. ...
  3. Kontroller for løse eller ødelagte interne forbindelser. ...
  4. Prøv en anden USB-port. ...
  5. Skift til et andet USB-kabel. ...
  6. Sæt din enhed i en anden computer. ...
  7. Prøv at tilslutte en anden USB-enhed. ...
  8. Tjek enhedsadministratoren (Windows).

Hvad får USB-porte til at stoppe med at arbejde?

Der er flere grunde til, at en USB-enhed ikke genkendes. Du kan have en beskadiget enhed, eller der kan være et problem med selve porten. ... Computeren har svært ved at opdage USB-enheder. USB Selective Suspend-funktionen er aktiveret.

Hvordan nulstiller jeg mine USB-porte på min computer?

Højreklik på en af ​​USB-controllerne, og klik derefter på Afinstaller enhed. Gentag dette for alle USB-controllere på listen. Trin 4: Genstart computeren. Windows scanner automatisk systemet og geninstallerer de afinstallerede USB-controllere, som nulstiller dine USB-porte.

Hvordan aktiverer jeg USB-porte på min Mac?

Skift til en anden USB-port

For at gøre det skal du klikke på Apple-menuikonet > Om denne Mac > Systemrapport. Vælg USB i sidepanelet for at få vist oplysningerne om dit USB-tilbehør. Vælg en USB-port på din MacBook eller iMac for at se de USB-enheder, der er tilsluttet den.

Går USB-porte dårligt?

Implikationen er bestemt, at USB-porte kan gå dårligt. Mit gæt er, at det er mere 'snavs' relateret end noget andet; stikkene bliver lidt snavsede over tid, da de udsættes for elementerne. Softwaren kan helt sikkert blive forvirret, men det er normalt noget, du kan rydde op.

Slides USB-porte?

Den eneste måde, du kan ødelægge en USB-port på, er at kortslutte porten fysisk, trække for meget strøm og stege USB-hubben eller fysisk skubbe et USB-kort for langt ind, så porten klikker på bundkortet. Under normal brug kan en USB-port sandsynligvis vare 10 år.

Hvordan løser jeg min USB 3.0-port fungerer ikke?

Opdater til den nyeste BIOS eller Check USB 3.0 er aktiveret i BIOS. I mange tilfælde vil dit bundkort være ansvarlig for softwareproblemer relateret til din USB 3.0 porte eller andre porte på bundkortet. Af denne grund kan opdatering til den nyeste BIOS muligvis rette ting.

Sådan geninstalleres Bluetooth-drivere på Bootcamp Windows
Hvordan nulstiller jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan nulstiller jeg min Bluetooth? Hvorfor forsvandt mine Bluetooth-indstillinger? Hvordan installerer...
Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...
Kunne ikke deaktivere Bluetooth [lukket]
Hvordan tvinger jeg Bluetooth til at slukke? Hvorfor kan jeg ikke slå Bluetooth fra? Hvorfor slukker Bluetooth ikke for Mac? Hvordan tvinger jeg min M...