Søvn

Jeg har en MacBook (2008), der sover, så snart du sætter et batteri i

Jeg har en MacBook (2008), der sover, så snart du sætter et batteri i
  1. Hvorfor dræner mit Mac-batteri pludseligt så hurtigt?
  2. Hvorfor dræner mit Mac-batteri, når jeg sover?
  3. Hvorfor går min Mac i slumretilstand?
  4. Hvorfor lukker min Mac fortsat, når den ikke oplader?
  5. Hvordan scanner jeg min Mac for malware?
  6. Hvordan ved jeg, om mit Mac-batteri er dårligt?
  7. Skal jeg lukke min Mac hver aften?
  8. Sparer dvaletilstand på Mac batteri?
  9. Hvordan stopper jeg, at min Mac automatisk slukker?
  10. Hvordan får jeg min Mac til ikke at gå i dvale, når jeg lukker den?
  11. Hvordan sørger jeg for, at min Mac ikke går i dvale?

Hvorfor dræner mit Mac-batteri pludselig hurtigt?

Dit batteri kan dræne hurtigt, når du arbejder på din Mac, fordi du af en eller anden grund kører en for mange apps på samme tid. ... For at gøre dette skal du blot klikke på batteriikonet øverst til højre på skærmen eller køre aktivitetsovervågningsappen.

Hvorfor dræner mit Mac-batteri, når jeg sover?

En mulig årsag til, at dit MacBook-batteri dræner, mens det sover, er processer, der kører i baggrunden, du ikke ved noget om. Disse initieres ofte af loginelementer. Loginelementer er applikationer, der åbnes automatisk, når du logger ind. De kan forbruge en masse CPU-ressourcer og Mac-energi.

Hvorfor går min Mac i slumretilstand?

Åbn Spotlight for at se, om det er indeksering. Indeksering kan tage flere timer afhængigt af antallet af filer på din Mac. Tilsluttet lagerplads og enheder: USB- og Thunderbolt-lagring og enheder, der ikke fungerer, kan forhindre, at din Mac går i dvale. Afbryd disse enheder, og se om din Mac går i dvale.

Hvorfor lukker min Mac fortsat, når den ikke oplader?

En almindelig årsag til dette problem skyldes, at din computer er tilsluttet meget tid. Dette kan få System Management Controller (SMC) til at tro, at effektniveauet er under en indstillet tærskel, hvilket resulterer i, at det udløser computeren til at gå i dyb dvaletilstand og slukke, når den er frakoblet.

Hvordan scanner jeg min Mac for malware?

Sådan tjekker du din Mac for malware og fjerner den

  1. Installer og start Clario.
  2. Klik på Hurtig scanning, og vent, indtil scanningen er afsluttet.
  3. Vælg den opdagede malware, og klik på Slet.

Hvordan ved jeg, om mit Mac-batteri er dårligt?

Du kan kontrollere, om batteriet i din Mac-notebook fungerer normalt, og omtrent hvor meget opladning det kan rumme. Vælg Apple-menuen for at se batteriets tilstand > Systemindstillinger, klik på Batteri, og klik derefter på Batteri igen. Klik på Battery Health i nederste højre hjørne.

Skal jeg lukke min Mac hver aften?

Hovedårsagen til at lade din Mac sove i stedet for at lukke den ned er, at din Mac ikke kan udføre vedligeholdelsesopgaver om natten, hvis du lukker den ned. macOS gør meget hver aften, mens din Mac ikke bruges, og den "sover". Apple har faktisk et udtryk for denne dvaletilstand - "Power Nap".

Sparer dvaletilstand på Mac batteri?

I dvale er din Mac stadig tændt, men den bruger meget mindre energi. Og at vække din Mac fra søvn tager kortere tid end at starte den. Sæt din Mac i dvale med det samme: På din Mac skal du vælge Apple-menuen > Søvn. Se Sæt din Mac i dvale eller våg den.

Hvordan stopper jeg, at min Mac automatisk slukker?

For at deaktivere dvaletilstand på en Mac skal du gå til Systemindstillinger > Energi sparer. Marker derefter afkrydsningsfeltet ud for Forhindre, at computeren automatisk sover, når skærmen er slukket, og træk Sluk for displayet efter skyderen til Aldrig.

Hvordan får jeg min Mac til ikke at gå i dvale, når jeg lukker den?

For at holde din MacBook tændt, når du lukker låget, skal du gå til Systemindstillinger > Energi sparer. Vælg derefter fanen Strømadapter, og indstil Sluk for displayet efter skyderen til Aldrig. Bemærk: For at holde din MacBook kørende, når du lukker låget, skal du slutte den til en ekstern skærm.

Hvordan sørger jeg for, at min Mac ikke går i dvale?

Sådan bruges Energy Saver-præferencer for at forhindre din Mac i at sove

  1. Klik på Energisparer. ...
  2. Skift mellem indstillingerne for batteri og strømadapter, og skub bjælken "Sluk for displayet efter" til den ønskede indstilling. ...
  3. Vælg "Sæt harddiske i dvale, når det er muligt."

Sådan returneres enheden på MacBook Air på Bluetooth? [duplikere]
Hvordan fortryder jeg en Bluetooth-enhed på Mac? Hvordan får du tilbage en Bluetooth-enhed, du har fjernet? Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth-enhed ...
Bluetooth-højttalere afbrydes siden flytning til Catalina
Hvorfor afbryder min Bluetooth stadig Apple? Hvorfor afbrydes mine Bose-hovedtelefoner fra Mac? Hvorfor afbrydes Bluetooth fortsat? Arbejder AirPods m...
iPhone fungerer fint med Bluetooth-bil til afspilning af musik, men fungerer ikke til telefonopkald
Hvorfor fungerer min bil Bluetooth kun til opkald? Hvorfor kan jeg ikke høre mine telefonopkald i min bil? Hvordan foretager jeg telefonopkald gennem ...