afspilningsliste

Sådan gendannes tilfældig smart playliste i iTunes 11?

Sådan gendannes tilfældig smart playliste i iTunes 11?

REDIGER: Apple ser ud til at have løst dette engang omkring iTunes 11.4. Du kan igen vælge nogle af eller alle sporene i en smart afspilningsliste og derefter trykke på backspace for at slette og regenerere (forudsat at Live Updating er valgt i playlisteegenskaberne).

  1. Hvordan opdaterer jeg en smart playliste?
  2. Hvordan får jeg min smarte playliste tilbage på min iPhone?
  3. Hvordan laver jeg en tilfældig afspilningsliste på iTunes?
  4. Hvordan får jeg min nyligt tilføjede afspilningsliste tilbage på iTunes?
  5. Hvordan laver jeg en smart playliste?
  6. Hvad opdateres live i iTunes Smart Playlist?
  7. Hvordan får jeg min nyligt spillede afspilningsliste tilbage på min iPhone 2020?
  8. Hvordan laver jeg en Genius-afspilningsliste på min iPhone?
  9. Hvordan får jeg min top 25 mest spillede playliste tilbage på min iPhone?
  10. Hvorfor kan jeg ikke oprette en ny playliste på iTunes?
  11. Hvorfor mistede jeg mine afspilningslister på iTunes?
  12. Hvorfor er iTunes-spillelister nedtonede?

Hvordan opdaterer jeg en smart afspilningsliste?

For automatisk at opdatere den smarte afspilningsliste, hver gang der tilføjes ny musik eller andre ændringer foretages i dit bibliotek, skal du klikke på afkrydsningsfeltet Liveopdatering. Klik på OK for at oprette den smarte afspilningsliste og føje den til din liste over afspilningslister.

Hvordan får jeg min smarte playliste tilbage på min iPhone?

Brug File til at genopbygge en af ​​listerne > Ny smart afspilningsliste... og indtast derefter reglerne som vist. Med iTunes 11 skal du muligvis trykke på Alt eller Ctrl + B for at få adgang til menulinjen (og eventuelt Ctrl + S for at aktivere sidelinjen til afspilningslisten).

Hvordan laver jeg en tilfældig afspilningsliste på iTunes?

iTunes kan oprette en tilfældig playliste ved at oprette en smart playliste:

  1. Definer de kriterier, der generelt vælger musik, du kan lide (eller undgå hvad du ikke kan). ...
  2. VIGTIGT: I den smarte afspilningsliste skal du vælge "Begræns til" til enten et antal sange eller maks. GB og derefter "valgt tilfældigt".

Hvordan får jeg min nyligt tilføjede afspilningsliste tilbage på iTunes?

Hvis du bruger Apple Music-appen på din iPhone eller iPad, er det let at se sange, du for nylig har føjet til dit bibliotek.

  1. Åbn appen Musik på din enhed.
  2. Tryk på fanen Bibliotek nederst.
  3. Rul lidt ned, og du vil se et for nylig tilføjet Alternativt kan du vælge Afspilningslister og se en nyligt tilføjet indstilling.

Hvordan laver jeg en smart playliste?

Vælg Filer i iTunes-appen på din pc > Ny > Smart afspilningsliste. Angiv kriterierne. Indstil den første regel: Klik på den første pop op-menu, vælg en indstilling (såsom genre, kærlighed eller år), og udfyld derefter reglen ved hjælp af de andre tilgængelige menuer eller felter (de varierer afhængigt af dit valg i den første pop op- op-menu).

Hvad opdateres live i iTunes Smart Playlist?

Hvis du tilføjer musik oftere, eller hvis du har mere plads på din enhed, skal du vælge 1.000 eller 1.500. Klik derefter på "Live opdatering", som gør det muligt for iTunes at justere denne spilleliste, når du tilføjer musik, og når antallet af afspilninger ændres.

Hvordan får jeg min nyligt spillede afspilningsliste tilbage på min iPhone 2020?

Åbn standardappen "Musik" fra startskærmen på din iPhone eller iPad. Gå over til afsnittet "Bibliotek" i Musik-appen. Klik her på "Afspilningslister", som er den første mulighed under Bibliotek. I menuen Afspilningslister skal du rulle ned, indtil du finder afspilningslisten "For nylig spillet" og trykke på den.

Hvordan laver jeg en Genius-afspilningsliste på min iPhone?

Sådan oprettes en Genius-afspilningsliste på en iPhone med iOS 8.4 til iOS 9 installeret:

  1. Tryk på Musik-appen.
  2. Gennemse dit musikbibliotek, og tryk på den sang, du vil bruge som basis for Genius-afspilningslisten.
  3. På afspilningsskærmen skal du trykke på ikonet Mere (repræsenteret af tre prikker).
  4. Tryk på Opret Genius-afspilningsliste.

Hvordan får jeg min top 25 mest spillede playliste tilbage på min iPhone?

Svar: A: Den eneste måde at hente de 25 mest populære listen på din iPhone er med en iTunes- eller iCloud-sikkerhedskopi, du har, før du slettede din liste. Hvis du ikke har lavet en sikkerhedskopi før da, er jeg ked af det, det er den eneste måde. For at gendanne din iPhone, som skal bringe din liste tilbage fra en sikkerhedskopi.

Hvorfor kan jeg ikke oprette en ny playliste på iTunes?

Hvis fil > Ny > Afspilningslisten er nedtonet, du ser næsten helt sikkert på din iPod. Vælg din musik (ikonet "to noter" øverst til venstre i iTunes-vinduet), og handlingerne til at oprette og arbejde med afspilningslister bliver tilgængelige.

Hvorfor mistede jeg mine afspilningslister på iTunes?

I dette tilfælde er den almindelige måde at genaktivere dit iCloud Music Library for at gendanne forsvundne Apple Music-afspilningslister på iOS for at gensynkronisere de mistede sange fra Apple Music med iTunes på en Mac eller pc. En anden sag er, at dit Apple Music-abonnement er udløbet, så alle dine playlister på Apple Music er væk.

Hvorfor er iTunes-spillelister nedtonede?

Nogle sange eller album er muligvis nedtonede, fordi de i øjeblikket ikke er tilgængelige i Apple Music. ... Hvis en eksplicit sang er nedtonet, kan du muligvis have begrænsninger slået til for din enhed. Du kan bruge skærmtid på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Skærmtid på din Mac til at deaktivere begrænsninger.

Bluetooth-headset opretter kort forbindelse til iPhone, men afbrydes derefter
Hvorfor afbryder min iPhone fortsat forbindelse fra mine Bluetooth-hovedtelefoner? Hvorfor afbryder min Bluetooth-headset vedvarende forbindelse? Hvor...
Bluetooth-lyd afspilles langsommere efter opgradering til Catalina
Hvordan slipper jeg af Bluetooth-lydforsinkelse på Mac? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor er Bluetooth-lydkvaliteten så ...
Bluetooth-hovedtelefon afbryder konstant
Fjern alle unødvendige Bluetooth-forbindelser. ... Sørg for, at dit Bluetooth-headset har nok batteristrøm. Bluetooth-hovedtelefoner har tendens til p...