Spotlight

Sådan aktiveres Spotlight-søgning i NAS-vedhæftet mappe med macOS Mojave 10.14.4?

Sådan aktiveres Spotlight-søgning i NAS-vedhæftet mappe med macOS Mojave 10.14.4?
  1. Hvordan aktiverer jeg Spotlight-søgning på min Mac?
  2. Hvorfor fungerer min Spotlight-søgning ikke Mac?
  3. Hvordan åbner du søgefeltet på en Mac?
  4. Hvordan sikrer du, at en vare ikke kan findes ved hjælp af Spotlight?
  5. Hvad er genvejen til Spotlight-søgning på Mac?
  6. Hvordan tilpasser jeg Spotlight-søgning på Mac?
  7. Hvorfor fungerer min søgning på Mac ikke?
  8. Hvordan ved jeg, om min Mac er indekseret?
  9. Sænker spotlight Mac?
  10. Hvordan gør jeg min eksterne harddisk søgbar på Mac?
  11. Hvad er Spotlight-diagnostik på Mac?
  12. Hvilken tastekombination åbner hurtigt Macos Spotlight-søgeværktøjet?

Hvordan aktiverer jeg Spotlight-søgning på min Mac?

Sådan får du adgang til og bruger Spotlight i macOS

  1. Klik på Spotlight-knappen i menulinjen; det ligner et forstørrelsesglas. Eller brug tastaturgenvejen Command + Space. Spotlight-søgefeltet vises midt på skærmen.
  2. Indtast din søgeforespørgsel. Spotlight returnerer resultater, mens du skriver. Kilde: iMore.

Hvorfor fungerer min Spotlight-søgning ikke Mac?

Spotlight-søgning fungerer ikke på MacBook: Tjek dine SpotLight-præferencer. Det er også vigtigt, at du bekræfter dine Spotlight Search-præferencer. Klik på Apple-menuen øverst, og vælg Systemindstillinger > Spotlight. ... Afslut systemindstillinger og Spotlight vil genindeksere denne mappe / drev.

Hvordan åbner du søgefeltet på en Mac?

  1. Der er en hurtig og nem tastaturgenvej, du kan bruge til at søge efter ord på din Mac.
  2. Denne kommando - Command + F - giver dig mulighed for at søge efter ord i alt fra dokumenter til websider.
  3. Alternativt kan du bruge søgefeltet i Preview til at søge gennem tekstbaserede dokumenter på din Mac.

Hvordan sikrer du, at en vare ikke kan findes ved hjælp af Spotlight?

For at forhindre Spotlight i at søge i bestemte mapper skal du klikke på fanen Privatliv og derefter trække emner fra Finder til vinduet. Du kan også bruge knappen Tilføj (+) til at tilføje emner der via en dialog. Hvis du vil have Spotlight til at returnere mere nøjagtige resultater og køre hurtigere, kan du tilføje mapper og diskenheder, du ikke behøver at søge på.

Hvad er genvejen til Spotlight-søgning på Mac?

Kommando – mellemrum: Vis eller skjul Spotlight-søgefeltet. For at udføre en Spotlight-søgning fra et Finder-vindue skal du trykke på Kommando – Valg – Mellemrumstast.

Hvordan tilpasser jeg Spotlight-søgning på Mac?

På din Mac skal du bruge Spotlight-systemindstillinger til at ændre de kategorier, der vises i Spotlight-søgeresultater og til at ekskludere specifikke mapper eller diske fra Spotlight-søgninger. Lær, hvordan du bruger Spotlight. Vælg Apple-menuen for at ændre disse præferencer > Systemindstillinger, og klik derefter på Spotlight.

Hvorfor fungerer min søgning på Mac ikke?

Vælg Apple-menu  > Systemindstillinger, og klik derefter på Spotlight. Klik på fanen Privatliv. Træk den disk eller mappe, som du vil indeksere igen, til listen over placeringer, som Spotlight forhindres i at søge på.

Hvordan ved jeg, om min Mac er indekseret?

OS X forsøger at hjælpe dig ved at fortælle dig, hvor meget tid der er tilbage til indekseringsoperationen - klik blot på Spotlight-ikonet i øverste højre hjørne af menulinjen, og du vil se både en statusindikator og et skriftligt estimat af resterende tid (“Ca. to timer tilbage”).

Sænker spotlight Mac?

Spotlight er søgemaskinen indbygget i OS X, og når som helst den indekserer drevdata, kan den bremse en Mac. Dette er typisk værre, når genstarter mellem større filsystemændringer, når indekset genopbygges, en større systemopdatering, eller når en anden harddisk fuld af ting er forbundet til Mac.

Hvordan gør jeg min eksterne harddisk søgbar på Mac?

Dobbeltklik på drevet for at åbne dets øverste vindue og derefter i finder cmd + F. Det vises i find-vinduet. Klik på den for at fremhæve dens navn i søgevinduet. Bemærk, det ser kun ud til at fungere, når du allw spotlight for at indeksere lydstyrken, i.e., det er ikke i Spotlight-privatlivslisten.

Hvad er Spotlight-diagnostik på Mac?

Systemdiagnostik: Opretter en rapport baseret på forskellige logfiler på din Mac. ... Spotlight Diagnostics: Opretter en rapport baseret på alle de processer, der kører på din Mac.

Hvilken tastekombination åbner hurtigt Macos Spotlight-søgeværktøjet?

Åbn Spotlight-søgeværktøjet

Space + mellemrum: Dette er sandsynligvis den mest nyttige genvej af alle. Når du vil finde en fil på din Mac, skal du bare trykke på denne genvej og skrive navnet på den fil, du vil finde, i den prompt, der dukker op. Resultaterne er øjeblikkelige.

Hvilke Bluetooth-profiler er tilgængelige til hovedtelefonforbindelser på iPhone og iPad?
2 svar Håndfri profil (HFP 1.7) Telefonbogadgangsprofil (PBAP 1.2) Avanceret lydfordelingsprofil (A2DP 1.3) Audio / Video-fjernbetjeningsprofil (AVRCP...
Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...
Se MAC-adresser på lokale Bluetooth-enheder, som jeg aldrig har oprettet forbindelse til
Hvordan scanner jeg min Bluetooth MAC-adresse? Har alle Bluetooth-enheder en MAC-adresse? Kan Bluetooth-overførsler spores? Hvordan finder jeg MAC-adr...