Fotos

Sådan slettes disse fotos / kamerarulle-relaterede data, der tager plads på iPhone, selv efter sletning af alle billeder?

Sådan slettes disse fotos / kamerarulle-relaterede data, der tager plads på iPhone, selv efter sletning af alle billeder?
  1. Hvorfor er min iPhone-opbevaring fuld, selv efter sletning af fotos?
  2. Hvordan rydder jeg op på min iPhone for at frigøre plads?
  3. Hvordan frigør jeg plads på min kamerarulle?
  4. Hvorfor er min lagerplads stadig fuld efter sletning?
  5. Hvorfor er min telefon fuld af lagerplads?
  6. Hvorfor kan jeg ikke slette iPhone-fotos?
  7. Hvad skal jeg slette, når min telefonopbevaring er fuld?
  8. Sletter billeder frigør plads?
  9. Hvordan renser jeg mine iPhone-fotos?
  10. Hvordan frigør jeg plads uden at slette apps?
  11. Hvor kan jeg gemme mine fotos for evigt?

Hvorfor er min iPhone-opbevaring fuld, selv efter sletning af fotos?

Nulstil alt indhold og indstillinger

Hvis du stadig ikke har noget pladsproblem på iPhone efter sletning af fotos og videoer, er der en chance for, at dine iPhone-indstillinger er beskadiget. ... For at gøre dette skal du trykke på Indstillinger på din iPhone, derefter Generelt og derefter trykke på Nulstil.

Hvordan rydder jeg op fotos på min iPhone for at frigøre plads?

I Fotos skal du klikke på albumikonet nederst til højre. Åbn derefter albummet for nylig slettet. Tryk derefter på valgmuligheden øverst til højre. Tryk derefter på Slet alle-indstillingen nederst til venstre.

Hvordan frigør jeg plads på min kamerarulle?

Frigør enhedsopbevaring

  1. Åbn Google Fotos-appen på din Android-telefon.
  2. Tryk på Frigør enhedsplads fra sidemenuen, og tryk derefter på Frigør-knappen for at fjerne disse fotos fra din enhed. De slettede fotos vil stadig være til stede i Google Fotos.

Hvorfor er min lagerplads stadig fuld efter sletning?

Hvis du har slettet alle de filer, du ikke har brug for, og du stadig modtager fejlmeddelelsen "utilstrækkelig lagerplads tilgængelig", skal du rydde Android's cache. ... Du kan også rydde app-cachen manuelt for individuelle apps ved at gå til Indstillinger, Apps, vælge en app og vælge Ryd cache.

Hvorfor er min telefon fuld af lagerplads?

Android-telefoner og tablets kan fyldes hurtigt, når du downloader apps, tilføjer mediefiler som musik og film og cachedata til brug offline. Mange mindre enheder kan kun indeholde et par gigabyte lagerplads, hvilket gør dette endnu mere af et problem.

Hvorfor kan jeg ikke slette iPhone-fotos?

Det meste af tiden kan du ikke slette fotos på din iPhone, fordi de er synkroniseret med en anden enhed. Hvis dine fotos er synkroniseret med din computer med iTunes eller Finder, kan de kun slettes, når du tilslutter din iPhone til din computer. Hvis dette ikke er tilfældet, kan iCloud Photos muligvis være tændt.

Hvad skal jeg slette, når min telefonopbevaring er fuld?

Ryd cachen

Hvis du har brug for at rydde op plads på din telefon hurtigt, er app-cachen det første sted, du skal se. For at rydde cachelagrede data fra en enkelt app skal du gå til Indstillinger > Ansøgninger > Application Manager, og tryk på den app, du vil ændre.

Sletter billeder frigør plads?

Hvis du fjerner kopier af fotos og videoer på din telefon, kan du stadig: Se dine fotos og videoer, inklusive dem, du lige har fjernet, i Google Fotos-appen og fotos.google.com.

Hvordan renser jeg mine iPhone-fotos?

Sådan ryddes dit rodede iPhone-fotobibliotek op

  1. Start Photos-appen.
  2. Tryk på knappen "Vælg" i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Vælg de fotos, du vil slippe af med. ...
  4. Når du har valgt alle de filer, der skal bortskaffes, skal du trykke på papirkurvikonet nederst på skærmen.

Hvordan frigør jeg plads uden at slette apps?

Ryd cachen

For at rydde cachelagrede data fra et enkelt eller specifikt program skal du bare gå til Indstillinger> Ansøgninger>Application Manager, og tryk på appen, hvoraf de cachelagrede data, du vil fjerne. I informationsmenuen skal du trykke på Lagring og derefter "Ryd cache" for at fjerne de relative cachelagrede filer.

Hvor kan jeg gemme mine fotos for evigt?

Her er et par muligheder for at sikre dine elskede minder:

Cyklustælling af MacBook Pro
Hvad er en god cyklustælling til MacBook Pro? Hvad er et godt antal battericyklusser? Hvad er et godt battericyklusantal for en MacBook? Hvad betyder ...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
Hvordan kører jeg et script, når en bestemt Bluetooth-enhed vågner op?
Hvordan tillader jeg, at Bluetooth vækker min computer? Hvordan bruger jeg Bluetooth i terminalen? Hvordan scanner jeg en Bluetooth-enhed på Linux? Hv...