Geni

Hvor mange Genius-blandinger kan man have på en MacBook?

Hvor mange Genius-blandinger kan man have på en MacBook?

Du kan have op til 12 Genius-blandinger.

  1. Hvordan opretter jeg en Genius-afspilningsliste på min Mac?
  2. Hvad er geni på Mac?
  3. Hvordan fungerer genial shuffle?
  4. Hvordan opretter jeg en Genius-playliste?
  5. Hvad er geni-blandinger?
  6. Hvad er en genial playliste?
  7. Hvor meget får Apple-geni betalt?
  8. Har Apple-musik stadig geni?
  9. Er geni-appen gratis?
  10. Hvordan slukker jeg Genius Shuffle?
  11. Kan du bruge genial shuffle på iPhone?
  12. Kan jeg oprette en Genius-afspilningsliste på min iPhone?

Hvordan opretter jeg en Genius-afspilningsliste på min Mac?

Opret en Genius-afspilningsliste

Geniale afspilningslister vises i sidepanelet til venstre under musikafspilningslister. En Genius-afspilningsliste har Genius-ikonet ved siden af. I Musik-appen på din Mac skal du klikke på Sange i sidepanelet til venstre. Vælg en sang, og vælg derefter File > Ny > Genius-afspilningsliste.

Hvad er geni på Mac?

Når du tilmelder dig Genius-funktionen ved at markere afkrydsningsfeltet nedenfor, indsamler Apple fra tid til anden automatisk oplysninger, der kan bruges til at identificere medier i dit iTunes-bibliotek på denne computer, såsom din afspilningshistorik og afspilningslister.

Hvordan fungerer genial shuffle?

Genius Shuffle er en hurtig måde at lytte til noget musik, når du ikke har nogen idé om, hvad du vil lytte til. Tilsyneladende ser det på hele dit bibliotek og opretter en playliste fra gestalt af din musiksmag. Men Genius Shuffle tager ikke al din musik til at oprette en playliste; det tager et undersæt af din musik.

Hvordan opretter jeg en Genius-playliste?

Sådan oprettes en Genius-afspilningsliste

  1. Højreklik på sangen, gå til Genius Suggestions, og vælg derefter Save as Playlist.
  2. Klik på ... ikonet ved siden af ​​sangen, gå til Genius Suggestions, og vælg derefter Gem som afspilningsliste.
  3. Gå til menuen Filer, vælg Ny, og vælg derefter Genius-afspilningsliste.

Hvad er geni-blandinger?

Brug Genius Shuffle, Genius Playlists eller Genius Mixes i iTunes på pc. Du kan bruge Genius til at få iTunes til at afspille sange fra dit bibliotek, der lyder godt sammen. ... Genius-blandinger: Vælg en genre, og iTunes spiller udvalg af sange, der afspilles kontinuerligt, som f.eks. Kommercielle radiostationer.

Hvad er en genial playliste?

I Apples iTunes er en Genius-afspilningsliste en speciel automatisk genereret afspilningsliste baseret på et bestemt musikvalg. Ved at vælge en sang og oprette en Genius-playliste opretter iTunes en playliste med relaterede sange fra den tilgængelige musik i dit bibliotek.

Hvor meget får Apple-geni betalt?

Hvor meget tjener et geni hos Apple i Californien? Den gennemsnitlige årlige løn for Apple Genius i Californien er ca. $ 45.183, hvilket er 6% under det nationale gennemsnit.

Har Apple-musik stadig geni?

Genius-afspilningslister er ikke længere en mulighed på iOS 10 og nyere. Apple fjernede funktionen fra iOS 10 og har ikke gendannet den i efterfølgende versioner.

Er geni-appen gratis?

Genius Scan er gratis at bruge, så længe du vil. Hvis du vælger det, kan du købe Genius Scan + for flere funktioner (et engangsgebyr). Du kan abonnere på Genius Cloud til sikkerhedskopiering & synkronisering. I så fald viser Genius Scans butik varighed og pris for hvert abonnement, opdateret på købstidspunktet.

Hvordan slår jeg Genius Shuffle fra?

Vælg butik > Slå Genius til eller Sluk Genius. Deaktivering af Genius deaktiverer Genius-spillelister, Genius Shuffle og Genius Mixes.

Kan du bruge genial shuffle på iPhone?

Der er tre kendte måder, du kan bruge Genius på: Genius Shuffle: Hvis du er ubeslutsom på, hvad du skal lytte til, kan du klikke på Genius-knappen til iTunes for at vælge en sang fra dit bibliotek og successivt afspille sange, der passer godt sammen med sporene.

Kan jeg oprette en Genius-afspilningsliste på min iPhone?

Genius-afspilningslister kan oprettes på iPhone eller iTunes. Men hvis du ikke har en computer i øjeblikket, kan du oprette Genius-afspilningsliste direkte på din iPhone. Apple tillader dig dog ikke at overføre afspilningslisten til din iTunes på computeren.

MacBook Pro 13 2020 Bluetooth-forbindelse
Hvordan løser jeg Bluetooth, der ikke er tilgængelig på Macbook Pro? Hvorfor finder mine Bluetooth-enheder ikke? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbin...
Kan du få Bluetooth-hardware til at fungere out-of-the-box i Boot Camp?
Nej, dette er ikke muligt. Ser man på dette fra det perspektiv, dit tastatur er, mener det, at det opretter forbindelse til to forskellige maskiner. N...
MacBook Pro (tidligt 2015) Catalina bluetooth-problemer
Hvorfor opretter min MacBook Pro ikke forbindelse til Bluetooth? Kan Bluetooth gå i stykker på Mac? Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min ...