Lyd

Hvordan kan jeg stoppe lydskiftet til internt, hvis jeg lukker låget på min MacBook, mens jeg afspiller video på et HDMI-tilsluttet tv

Hvordan kan jeg stoppe lydskiftet til internt, hvis jeg lukker låget på min MacBook, mens jeg afspiller video på et HDMI-tilsluttet tv
  1. Hvordan ændrer jeg standardlydoutput på en Mac?
  2. Hvorfor ændrer min lydoutput sig konstant på Mac?
  3. Hvordan slukker jeg lydoutput på Mac?
  4. Hvordan får jeg min Mac til at stoppe med at sende lyd gennem HDMi?
  5. Hvordan ændrer jeg min lydoutput til USB?
  6. Kan du have to lydudgange?
  7. Hvordan fikser jeg den dæmpede lyd på min Macbook Pro?
  8. Hvordan vælger jeg AirPods som en lydenhed på min Macbook?
  9. Hvordan nulstiller jeg PRAM på min Macbook Pro?
  10. Hvordan deaktiverer jeg skærmportlyd?
  11. Hvordan slukker jeg hovedtelefonstikket på mine interne Mac-højttalere?

Hvordan ændrer jeg standardlydoutput på en Mac?

Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, klik på Lyd, og klik derefter på Output. Vælg den enhed, du vil bruge, på listen over lydoutputenheder. ), USB-højttalere og AirPlay-enheder.

Hvorfor ændrer min lydoutput sig konstant på Mac?

Dette problem er typisk forårsaget af en underlig konfigurationsændring, som MacOS gælder for lydoutput, hvis du har bestemt software indlæst på din Mac. Hvis du besøger Systemindstillinger > Lyd, du kan kontrollere din Output-indstilling, som sandsynligvis vil vise en række enhedsindstillinger til lydoutput.

Hvordan slukker jeg lydoutput på Mac?

Åbn Systemindstillinger, klik på "Lyd" og fra både "Output" og "Input" fanerne skal du klikke på "Mute" afkrydsningsfeltet.

Hvordan får jeg min Mac til at stoppe med at sende lyd gennem HDMi?

Du skal gå til Systemindstillinger > Skærm > Arrangement. Træk her den lille hvide titellinje på hovedskærmen, som i øjeblikket vil være på HDMi-skærmen, til din mac-skærm. Apple holder altid lydudgangen svarende til hovedskærmen som den primære lydkilde.

Hvordan ændrer jeg min lydoutput til USB?

Send al lydoutput til USB-headset

  1. Åbn systemmenuen (øverst til højre på skærmen), og klik på ikonet Indstillinger (ligner en krydsnøgle og skruetrækker), og klik derefter på Lyd.
  2. I USB-fanen skal du vælge USB-headsettet.
  3. Hvis USB-headsettet har en mikrofon, kan du også vælge headsettet under fanen Input.

Kan du have to lydudgange?

Hvis du bruger mere end en lydenhed til at oprette en enhed med flere output, kan du afspille lyd gennem flere enheder på én gang. ... Vælg den nye multi-output-enhed, og markér derefter afkrydsningsfeltet Brug for den enhed, du vil bruge i multi-output-enheden, i højre side af vinduet Audio Devices.

Hvordan fikser jeg den dæmpede lyd på min Macbook Pro?

Den eneste måde at få klar lyd på er enten:

  1. Genstart min Macbook.
  2. Tilslut hovedtelefoner, og træk dem ud igen.
  3. Indtast 'midi' i spotlight for at åbne 'Audio MIDI Setup' og ændre lydfrekvensen (Hz) for de interne højttalere.
  4. At dræbe 'coreaudiod'-processen inden for terminal- eller aktivitetsmonitor og genstarte den.

Hvordan vælger jeg AirPods som en lydenhed på min Macbook?

Tryk og hold på opsætningsknappen på bagsiden af ​​sagen, indtil statuslampen blinker hvidt. Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth. Vælg AirPods på listen Enheder. Hvis dine AirPods understøtter det, skal du klikke på Aktiver for at kunne sige "Hey Siri" for at begynde at bruge Siri med dine AirPods.

Hvordan nulstiller jeg PRAM på min Macbook Pro?

Sådan nulstilles PRAM / NVRAM

  1. Sluk for din Mac.
  2. Tryk på tænd / sluk-knappen.
  3. Tryk straks på Command + Option + P + R-tasterne.
  4. Hold tasterne, indtil din Mac genstarter, og du hører startlyden.
  5. Slip tasterne.

Hvordan deaktiverer jeg skærmportlyd?

Højreklik på det lydoutput, der svarer til skærmhøjttalerne, og klik på “Deaktiver.”Hvis du ikke er sikker på, hvilket lydoutput, som skærmhøjttalerne bruger, skal du højreklikke på enheden og klikke på“ Test ”for at afspille en prøvelyd. Klik på knappen "OK" for at lukke kontrolpanelet.

Hvordan slukker jeg hovedtelefonstikket på mine interne Mac-højttalere?

For at tvinge output gennem højttalerne skal du åbne Systemindstillinger > Lyd (let tastaturgenvej, Option-Mute-tast). I fanen 'Output' kan du vælge enheden til lydoutput. Vælg "Interne højttalere". Hvis det ikke virker, er der i rullemenuen "Brug lydport til" nederst i vinduet.

Er der en måde til automatisk at afbryde Bluetooth på min mac, når min iphone prøver at oprette forbindelse til den og omvendt
Hvordan stopper jeg min iPhone fra at dele Bluetooth-enheder? Hvordan slukker jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan frakobler jeg iCloud fra Bluetooth? Hv...
Bluetooth-hovedtelefon afbryder konstant
Fjern alle unødvendige Bluetooth-forbindelser. ... Sørg for, at dit Bluetooth-headset har nok batteristrøm. Bluetooth-hovedtelefoner har tendens til p...
Macbook air afbryder lydkilden konstant
Gå over til dine systemindstillinger i Apple-menuen, og se efter ikonet Sound. Inde i lydindstillingerne vil du se en fane kaldet Output. ... Prøv at ...