Navionics

Hvordan kan jeg dele Navionics med min iPhone

Hvordan kan jeg dele Navionics med min iPhone
  1. Kan jeg bruge Navionics på flere enheder?
  2. Kan du dele navionik?
  3. Hvordan deler jeg min Navionics-app?
  4. Hvordan overfører jeg min navionics til min nye telefon?
  5. Hvor meget koster Navionics-appen pr. Måned?
  6. Er navionics et månedligt abonnement?
  7. Afbrydes navionik?
  8. Fungerer navionics på Iphone?
  9. Hvordan kan jeg få gratis navionik?
  10. Fungerer Navionics-appen uden service?
  11. Er Navionics app gratis?
  12. Kan jeg bruge Navionics på min telefon?

Kan jeg bruge Navionics på flere enheder?

Du er i stand til at oprette forbindelse til op til 5 enheder, men kun den første kan udføre som "Master" (hvilket betyder, at kun "Master" -enheden har mulighed for at ændre indstillingerne.)

Kan du dele navionik?

Hvis du har en smartphone og en tablet, kan du bruge appen på begge enheder. Dette giver dig en rigere brugeroplevelse, da appen er designet til at passe til skærmopløsningen på den mobile enhed, som den er installeret på.

Hvordan deler jeg min Navionics-app?

- Vælg en enhed, åbn appen, og sørg for at oprette en konto eller login. - Gå til Menu > Mig > Abonnement, og vælg et eller flere områder at abonnere på. - Åbn appen på den anden mobile enhed, og log ind med samme legitimationsoplysninger. Dine abonnementer synkroniseres automatisk mellem apps på begge enheder.

Hvordan overfører jeg min navionics til min nye telefon?

Sådan installeres tidligere app-køb på en anden enhed (alle platforme)

  1. Åbn din App Store (Apple) eller Google Play Store (Android) app.
  2. Brug søgemuligheden til at søge efter Navionics.
  3. Find sejladsen & Søer-app med Navionics-applogoet.
  4. Tryk på knappen GET eller INSTALL for at installere appen på din enhed.

Hvor meget koster Navionics-appen pr. Måned?

Det koster $ 14.99 om året for kun U.S., $ 28.99 for regioner fra Mexico, Caribien, til Brasilien og $ 35.99 for at få adgang til kort over Grønland og Island. Men det er bare et par af de regioner, du kan købe dækning til. Navionics 'abonnementsdækning spænder stort set over hele kloden.

Er navionics et månedligt abonnement?

Vi har sænket vores abonnementsfornyelsespris til $ 49.99 USD gennem februar. 28. maj 2019. Mange Navionics-kort, der er solgt siden 2010, kan opdateres online ved køb af et års abonnement, inklusive vores ophørte produkter og Navionics-kort leveret med plottere.

Afbrydes navionik?

Vi afbryder nogle af vores sejladsapps. Indtil nu tilbød vi en række sejladsapps i App Store ™ og Google Play ™ baseret på placering og enhedstype. Nu forenkler vi vores produktlinje og afbryder de fleste af dem og efterlader kun en.

Fungerer navionics på Iphone?

Når du aktiverer et abonnement i Boating Marine & Søer (appen til iPhones og iPads), du kan også bruge den i Boating HD Marine & Søer (appen til Android-smartphones og tablets) og omvendt.

Hvordan kan jeg få gratis navionik?

På Android skal du downloade den gratis appversion af Boating-telefon eller Boating HD til tablet og trykke på Menu>Diagrammer for at vælge din region og opleve din gratis prøveperiode!

Fungerer Navionics-appen uden service?

Når du er offline (ingen WiFi eller mobildækning), har du adgang til: Tidligere downloadede kortdetaljer (GOVT, Navionics Nautical Chart & SonarChart) ... Plotter Sync (rute & Marker Sync og Chart Updates)

Er Navionics app gratis?

Med over 1.5 millioner downloads siden den første udgivelse er Navionics 'betalte smartphone- og tabletnavigationsapp blevet en af ​​de mest populære mobile marine navigationsløsninger til Apples iOS- og Android-enheder. Navionics introducerer en gratis version af sin populære smartphone- og tabletnavigationsapp.

Kan jeg bruge Navionics på min telefon?

Navionics Boating-appen er godt ... en app til Android- og iOS-mobilenheder med mulighed for at lade dig planlægge fremad og bedst bruge din tid på vandet. Da appen fungerer på telefoner og tablets, kan du planlægge dine aktiviteter, uanset hvor du er.

Bluetooth-højttalere afbrydes siden flytning til Catalina
Hvorfor afbryder min Bluetooth stadig Apple? Hvorfor afbrydes mine Bose-hovedtelefoner fra Mac? Hvorfor afbrydes Bluetooth fortsat? Arbejder AirPods m...
Ekstern Bluetooth-dongle fungerer ikke med macbook pro 13 tommer i begyndelsen af ​​2015
Hvordan tilslutter jeg min gamle Mac til Bluetooth? Hvad er Bluetooth-dongle? Kan du tilføje Bluetooth til en Mac? Hvordan bruger jeg min Mac som en B...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...