Fans

Hvordan kan jeg forhindre min ventilator i at forblive i fuld fart efter at have udskiftet harddisken??

Hvordan kan jeg forhindre min ventilator i at forblive i fuld fart efter at have udskiftet harddisken??
  1. Hvorfor kører min Mac-fan altid?
  2. Hvordan slukker jeg for blæseren på min Mac?
  3. Hvorfor er min MacBook Air 2020-fan så høj?
  4. Hvorfor er min IMAC-fan så høj?
  5. Hvordan kontrollerer jeg min blæserhastighed på en Mac?
  6. Hvordan stopper jeg overophedning af min Mac?
  7. Hvorfor slukker ikke blæseren på min Mac?
  8. Hvordan styrer jeg min blæserhastighed manuelt på en Mac?
  9. Hvad er den bedste fankontrol til Mac?
  10. Hvordan løser jeg ventilatorstøj på min MacBook air?
  11. Hvordan køler jeg min MacBook air ned?

Hvorfor kører min Mac-fan altid?

Denne luftende lyd er en normal del af køleprocessen. Omgivelsestemperatur, temperaturen uden for enheden, spiller også en rolle i fansens lydhørhed. Hvis den omgivende temperatur er høj, tænder ventilatorerne hurtigere og kører hurtigere. Lær mere om driftstemperaturen på bærbare Apple-computere.

Hvordan slukker jeg for blæseren på min Mac?

Tryk og hold Control-Option-Shift nede i 7 sekunder. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen, og hold alle fire taster nede i yderligere 7 sekunder. Du kan tænde og slukke under processen.

Hvorfor er min MacBook Air 2020-fan så høj?

Det ser ud til, at 2020 Air kører varmere og højere end den forrige generation gjorde, fordi kølesystemet ikke er tilstrækkeligt til at håndtere de hurtigere processorer i den nye model. ... Testeren antyder, at køleproblemet er, at Apple ikke har tilsluttet kølelegemet til ventilatorerne, hvilket begrænser dets kølepotentiale.

Hvorfor er min IMAC-fan så høj?

Den mest almindelige årsag til, at fans kører med fuld hastighed, er, at ventilationsåbningerne er blokeret. Hvis du bruger din Mac på skødet eller på en blød overflade som en seng eller et tæppe, kan fansen bare arbejde hårdere for at prøve at skubbe den varme luft ud. ... Genstart af din Mac kan nulstille temperatursensoren, så prøv det.

Hvordan kontrollerer jeg min blæserhastighed på en Mac?

Overvåg passivt din blæserhastighed

For at gøre dette skal du åbne Mac Fan Control og derefter klikke på knappen Indstillinger i nederste venstre hjørne. Gå til fanen Display på menulinjen, og vælg derefter en ventilator og / eller en sensor, der skal vises i menulinjen. Klik på "Luk", og du vil til enhver tid se oplysningerne i din menulinje.

Hvordan stopper jeg overophedning af min Mac?

Prøv disse hurtige måder at stoppe din Mac overophedning:

  1. Tjek Aktivitetsovervågning.
  2. Luk unødvendige browserfaner.
  3. Administrer dine grafiske indstillinger.
  4. Nulstil SMC.
  5. Hold din MacBook opdateret.
  6. Undgå Mac-opladere af lav kvalitet.
  7. Test dine fans.
  8. Bloker aldrig lufthullerne.

Hvorfor slukker ikke blæseren på min Mac?

På Mac-computere, der har Apple T2 Security Chip, kan et tryk på tænd / sluk-knappen på omtrent samme tid, som du tilslutter netledningen, få Mac til at gå i en tilstand, hvor fansne kører med fuld hastighed. Lukning af Mac og start af den igen løser muligvis ikke problemet. For at løse problemet skal du nulstille SMC.

Hvordan styrer jeg min blæserhastighed manuelt på en Mac?

Sådan gør du:

  1. Start Macs Fan Control, og klik på knappen Brugerdefineret i venstre side fan.
  2. Juster ventilatorens hastighed, og tryk på OK.
  3. Eventuelt kan du vælge sensorbaseret værdi for begge dine fans og klikke på OK.

Hvad er den bedste fankontrol til Mac?

smcFanControl lader dig styre de indbyggede fans, så din Mac kører køligere. En gratis macOS-app kaldet smcFanControl giver dig mulighed for individuelt at kontrollere de fans, der er indbygget i hvert Mac-skrivebord eller notebook, for at gøre din computer køligere.

Hvordan løser jeg ventilatorstøj på min MacBook air?

Hvis din Mac er ren og snavsfri, og du holder dine apps og faner i skak, og blæseren stadig roterer ofte og højt, så prøv at nulstille System Management Controller (SMC). SMC er ansvarlig for at kontrollere funktioner på lavt niveau på din Mac inklusive "termisk styring", altså køleventilatoren.

Hvordan køler jeg min MacBook air ned?

Placer din MacBook på en plan, jævn overflade såsom et bord eller skrivebord i stedet for din seng eller dit tæppe. Dette skulle øge luftstrømmen og køle computeren ned. Hvis du er ude i solen, skal du tage computeren inde eller i det mindste ind i et skyggefuldt område uden direkte sollys.

MacBook Pro-cyklusser tæller uden AC tilsluttet
Tæller batteriets cyklus, når den er tilsluttet? Skal jeg bekymre mig om cyklustælling? Hvordan forhindrer jeg min Mac i at tælle mine cyklusser? Hvor...
Kan ikke slå Bluetooth til i min MacBook Pro
Sådan nulstilles din Macs Bluetooth-modul Hold Shift + Option (Alt) -tasterne på din Macs tastatur, klik på Bluetooth-symbolet i øverste højre hjørne ...
Mac bluetooth forbinder ikke, når den åbnes fra søvn
Hvis du ikke vækker computeren ved at klikke med musen eller trykke på en tast, skal du muligvis tillade, at trådløse enheder vækker din computer Vælg...