Fotos

Hvordan kan jeg indtaste flere nøgleord i træk i Fotos 5 (Catalina)

Hvordan kan jeg indtaste flere nøgleord i træk i Fotos 5 (Catalina)
  1. Hvordan tilføjer du nøgleord til fotos på en Mac?
  2. Hvordan kan jeg tilføje nøgleord til mine fotos?
  3. Hvordan tilføjer du nøgleord i iphoto?
  4. Kan du tilføje tags til Apple-fotos?
  5. Hvordan finder du fotos på Macbook?
  6. Hvordan tagger du fotos på Macbook?
  7. Hvorfor skal du tilføje nøgleord til dine billeder?
  8. Hvordan tilføjer jeg billedtekster til fotos i iphoto?
  9. Hvad er IPTC-nøgleord?
  10. Hvordan navngiver du fotos i iphoto?
  11. Hvordan søger du efter nøgleord på en Mac?

Hvordan tilføjer du nøgleord til fotos på en Mac?

I Fotos-appen på din Mac skal du vælge de fotos, som du vil tilføje nøgleord til. Klik på knappen Info i værktøjslinjen. I infovinduet skal du klikke på feltet Tilføj et nøgleord (eller det felt, hvor andre nøgleord vises, hvis du allerede har tilføjet nogle), skriv derefter et nøgleord og tryk på Retur for at tilføje det til fotos.

Hvordan kan jeg tilføje nøgleord til mine fotos?

Sådan tilføjes nøgleord til fotos

  1. Åbn mappe med fotos i venstre panel.
  2. Vælg foto (-er), som du vil tilføje nøgleord.
  3. Klik på knappen 'Rediger EXIF ​​/ IPTC' for at åbne dialogboksen Egenskaber, eller klik to gange på det valgte foto i midterruden, eller gå til menuen 'Rediger EXIF ​​/ IPTC -> Rediger EXIF ​​/ IPTC '.
  4. Åbn fanen 'Nøgleord'.

Hvordan tilføjer du nøgleord i iphoto?

For at tilføje et nøgleord skal du nu markere et foto eller fotos (du kan også vælge en begivenhed) og klikke på knappen Info. Fra informationsruden kan du se feltet Søgeord mellem ansigter og steder. Klik på "Tilføj et nøgleord..."og skriv så mange nøgleord, som du vil.

Kan du tilføje tags til Apple-fotos?

Fotos til iOS på iPhone kan ikke vise nøgleord, titler, billedtekst. Så det har intet værktøj til at tilføje dem. ... Du kan ringe til dem fra menuen Del i Fotos på iPhone og se de metadata, der er tilføjet i Fotos på Mac, inklusive mange flere exif-tags, som Photos holder skjult for brugeren.

Hvordan finder du fotos på Macbook?

For at gøre dette i Fotos til Mac skal du klikke på søgefeltet i højre ende af Photos 'værktøjslinje. (Hvis søgefeltet ikke er synligt, skal du klikke på knappen Tilbage i venstre side af Photos 'værktøjslinje for at sikkerhedskopiere et visningsniveau.) Indtast enhver kombination af ord og tegn.

Hvordan tagger du fotos på Macbook?

Hvis du vil tagge en fil, du allerede har gemt, skal du finde den i Finder-vinduet, højreklikke og vælge "Mærker."Du kan tilføje eksisterende tags eller oprette nye. Som standard vises de indbyggede farvetags i din Sidebar-menu.

Hvorfor skal du tilføje nøgleord til dine billeder?

Nøgleord er etiketter, som du kan oprette og tildele til hvert af fotos i dit fotobibliotek eller fotoalbum. Nøgleord kan være nyttige, når du søger på din konto efter bestemte fotos. ... Når et foto er i dit bibliotek, kan det placeres i så mange album, som du vil.

Hvordan tilføjer jeg billedtekster til fotos i iphoto?

Lige under billedet skal du trykke på det tomme tekstområde mærket “Tilføj en billedtekst.”Her skal du skrive din billedtekst. Tryk på knappen "Udført", der findes i øverste højre hjørne. Du kan gentage processen for alle de fotos og videoer, som du vil føje en billedtekst til.

Hvad er IPTC-nøgleord?

De beskriver, hvad der er synligt i billedet og de begreber, der er knyttet til billedet. Nøgleord udtrykkes som en liste over udtryk. Nøgleord kan være enkle eller sammensatte termer. Værdier fra det kontrollerede ordforråd IPTC-emnekoder skal placeres i feltet "Emnekode".

Hvordan navngiver du fotos i iphoto?

Vælg miniaturebillederne af de billeder, du vil tildele titler til. Vælg Fotos → Batchændring. En lille dialogboks vises med pop op-menuerne Sæt og Til. Vælg titel i pop op-menuen Indstil, og vælg en mulighed for titlen i pop op-menuen Til.

Hvordan søger du efter nøgleord på en Mac?

  1. Der er en hurtig og nem tastaturgenvej, du kan bruge til at søge efter ord på din Mac.
  2. Denne kommando - Command + F - giver dig mulighed for at søge efter ord i alt fra dokumenter til websider.
  3. Alternativt kan du bruge søgefeltet i Preview til at søge gennem tekstbaserede dokumenter på din Mac.

Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hvad er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruger jeg Bluetooth i Explorer? Understøtter Apple BLE? Hvordan løser jeg ...
Hvordan kører jeg et script, når en bestemt Bluetooth-enhed vågner op?
Hvordan tillader jeg, at Bluetooth vækker min computer? Hvordan bruger jeg Bluetooth i terminalen? Hvordan scanner jeg en Bluetooth-enhed på Linux? Hv...
Hvorfor fungerer tastaturfunktioner / bluetooth ikke efter installation af kun Win 10?
Hvorfor er mit Bluetooth-tastatur tilsluttet, men ikke fungerer? Hvorfor fungerer mit Microsoft Bluetooth-tastatur ikke? Hvordan løser jeg mit Bluetoo...