Backspace

Hvordan kan jeg aktivere backspace for at gå tilbage i Safari på Mojave?

Hvordan kan jeg aktivere backspace for at gå tilbage i Safari på Mojave?

Sådan bruges Backspace / Delete for at gå tilbage på en side i Safari: Tryk på Command + Mellemrum, og skriv Terminal, og tryk på Enter / Return-tasten.

  1. Hvordan løser du en backspace-nøgle på en Mac?
  2. Hvorfor er der ingen backspace-nøgle på en Mac?
  3. Hvordan går du tilbage til forrige side på Mac-tastaturet?
  4. Hvordan får jeg Safari tilbage på min Mac?
  5. Hvorfor sletter mit tastatur baglæns?
  6. Hvor er backspace-tasten på tastaturet?
  7. Hvad er Alt Backspace på en Mac?
  8. Hvor er Fn-nøglen?
  9. Hvordan bevæger jeg mig mellem vinduer i Safari?
  10. Hvad gør shift-klik i Safari?

Hvordan løser du en backspace-nøgle på en Mac?

Slet-tasten på en Mac fungerer imidlertid som backspace-tasten på et Windows-tastatur. Det vil sige, det sletter tegnet til venstre for markøren. Slet-tasten på et Windows-tastatur gør det modsatte og sletter tegnet til højre for markøren. For at udføre denne manøvre på en Mac skal du trykke på Funktion-Slet.

Hvorfor er der ingen backspace-nøgle på en Mac?

Hvorfor er der ingen Delete-taster på MacBooks? For at spare plads og gøre den bærbare computer mindre. Og også fordi Delete-nøglen, som forklaret ovenfor, har en tendens til at blive brugt mindre end den lignende Backspace-nøgle.

Hvordan går du tilbage til forrige side på Mac-tastaturet?

Kommando-venstre / højre pile

Tryk på Kommando og venstre pil for at gå tilbage til en side i browservinduet. Tryk på Command højre for at gå frem igen.

Hvordan får jeg Safari tilbage på min Mac?

Hvis du trykker på Cmd + Mellemrum for at åbne spotlight og skriver Safari, vil det sandsynligvis komme op. Hvis du trykker på enter, åbnes den og vises igen i din dock. Hvis du derefter højreklikker på det og vælger at holde det i dokken, forbliver det der. En anden mulighed ville være at gå til din applikationsmappe.

Hvorfor sletter mit tastatur baglæns?

Tryk på "Ins" -tasten for at slå overtype-tilstand fra. Afhængigt af din tastaturmodel kan denne tast også være mærket "Indsæt."Hvis du bare vil deaktivere overtype-tilstand, men holder muligheden for at slå den til igen, er du færdig.

Hvor er backspace-tasten på tastaturet?

Hvor er Backspace-nøglen? Som det ses nedenfor, er Backspace-tasten placeret i den øverste højre del af tastaturets sektion for tegntaster. På Apple-computere er der en "slet" -tast i stedet for Backspace, men udfører den samme funktion. Alle tastaturer, der bruger Backspace-tasten, har kun en.

Hvad er Alt Backspace på en Mac?

For at udfylde forgrundsfarven skal du trykke på Alt Backspace (Mac: Slet valgmulighed). For at udfylde baggrundsfarven skal du trykke på Ctrl Backspace (Mac: Kommando Slet).

Hvor er Fn-nøglen?

Fn-tasten er placeret i den nederste række nær Ctrl-tasten. Den nøjagtige placering af nøglen kan variere afhængigt af producenten og tastaturmodellen. Fn-tasten er placeret i nederste række på et tastatur, generelt ved siden af ​​Ctrl-tasten.

Hvordan bevæger jeg mig mellem vinduer i Safari?

Svar: A: Kommando-`(nøglen lige over fanen) skifter mellem vinduer i det aktuelle program.

Hvad gør shift-klik i Safari?

Shift + Click tilføjer et hyperlink til læselisten. Kommando + Alternativ + Skift + Klik åbner hyperlinks i et nyt vindue.

Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp?
Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp? I modsætning til MacOS underst...
Ekstern Bluetooth-dongle fungerer ikke med macbook pro 13 tommer i begyndelsen af ​​2015
Hvordan tilslutter jeg min gamle Mac til Bluetooth? Hvad er Bluetooth-dongle? Kan du tilføje Bluetooth til en Mac? Hvordan bruger jeg min Mac som en B...
Bluetooth-headset opretter kort forbindelse til iPhone, men afbrydes derefter
Hvorfor afbryder min iPhone fortsat forbindelse fra mine Bluetooth-hovedtelefoner? Hvorfor afbryder min Bluetooth-headset vedvarende forbindelse? Hvor...