Knap

Hjem-knap til ipod touch 4g (32 GB) giver problem

Hjem-knap til ipod touch 4g (32 GB) giver problem
  1. Hvorfor fungerer min iPod Home-knap ikke?
  2. Hvordan løser jeg min hjemmeknap, der ikke fungerer?
  3. Hvorfor stopper min hjemmeknap med at arbejde?
  4. Hvordan genstarter jeg min iPod, hvis min startknap er brudt?
  5. Hvordan kan jeg åbne min iPad, hvis min hjemmeknap ikke fungerer?
  6. Hvor er startknappen på en iPod?
  7. Hvordan får jeg startknappen på min skærm?
  8. Hvordan får jeg mit touch-id til at fungere igen?

Hvorfor fungerer min iPod Home-knap ikke?

 Hjem-knappen fungerer ikke? Brug af din iPod touch, iPhone eller iPad uden startknappen. For at navigere uden startknappen skal du aktivere AssistiveTouch. Dette kan gøres ved at gå til Indstillinger > Generel > Tilgængelighed, og rul, indtil du ser AssistiveTouch *.

Hvordan løser jeg min hjemmeknap, der ikke fungerer?

Følg disse trin for at gøre det:

  1. Trin 1: Sluk for telefonen, og tryk langvarigt på tænd / sluk-knappen + lydstyrke (ned) -knappen.
  2. Trin 2: Vælg 'Recovery' -tilstand.
  3. Trin 3: Vælg 'Tør cache-partition'
  4. Trin 4: 'Bekræft' dit valg.

Hvorfor stopper min hjemmeknap med at arbejde?

Dette er det mest almindelige problem med, at startknappen er forsinket, og det kan skyldes en softwarefejl eller bare fordi din telefon har brug for en nulstilling. Heldigvis er det normalt en hurtig løsning! ... Inden du gendanner din enhed og opgraderer iOS-softwaren, skal du sørge for, at alle data er sikkerhedskopieret til enten iCloud eller iTunes.

Hvordan genstarter jeg min iPod, hvis min hjemmeknap er brudt?

Hvis din iPod Touch er frossen, og når du trykker på start- eller tænd / sluk-knapperne ikke gør noget, løses problemet normalt ved at udføre en hård genstart. Hvis dette ikke hjælper, skal du klikke her. Tryk og hold tænd / sluk- og startknapperne nede i otte sekunder. Dette tvinger iPod Touch til at slukke.

Hvordan kan jeg åbne min iPad, hvis min hjemmeknap ikke fungerer?

Det første softwarefejlfindingstrin, når din iPad-hjemmeknap ikke fungerer, er simpelthen at slukke og tænde den igen. Dette kan rette en mindre softwarefejl, der kan forårsage problemet. Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede, og stryg derefter det røde tænd / sluk-ikon, når "glid for at slukke" vises.

Hvor er startknappen på en iPod?

Hjem-knappen er den eneste rigtige knap foran på denne iPod. Tryk på den for at tilkalde startskærmen, som er din gateway til alt, hvad iPod Touch kan gøre.

Hvordan får jeg startknappen på min skærm?

For at tilføje hjemmeknapfunktionen på skærmen skal du slå AssistiveTouch til i afsnittet Tilgængelighed i Indstillinger. For at bruge startknappen skal du trykke på knappen AssistiveTouch og derefter trykke på startknappen, når den vises i pop op-menuen.

Hvordan får jeg mit touch-id til at fungere igen?

Gå til Indstillinger > Tryk på ID & Adgangskode og sørg for, at iPhone Unlock eller iTunes & App Store er tændt, og at du har tilmeldt et eller flere fingeraftryk. Prøv at tilmelde en anden finger.

Macbook Pro 15 2017 bluetooth genopretter forbindelse, når musen er tilsluttet
Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min Macbook Pro? Hvorfor afbryder min Mac Bluetooth fortsat forbindelse? Hvordan løser jeg min Bluetooth...
Min telefon giver mig opladningsbelastning for mit Bluetooth-headset, hvorfor ikke min mac? [duplikere]
Hvorfor opretter mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke forbindelse til min Macbook? Kan du slutte Bluetooth-hovedtelefoner til macbook? Hvordan tilslutte...
Hvorfor fungerer tastaturfunktioner / bluetooth ikke efter installation af kun Win 10?
Hvorfor er mit Bluetooth-tastatur tilsluttet, men ikke fungerer? Hvorfor fungerer mit Microsoft Bluetooth-tastatur ikke? Hvordan løser jeg mit Bluetoo...