Backspace

Hold nede backspace på iPhone

Hold nede backspace på iPhone

Hvis du holder nede backspace på iPhone, slettes cirka seks tegn i sekundet. Efter cirka tre på hinanden følgende sekunder med at holde backspace nede begynder hele ordene at forsvinde af parret med en hastighed på ca. tre par pr. Sekund!

  1. Hvorfor slettes backspace fremad?
  2. Når jeg holder mit tilbageområde, slettes det ikke?
  3. Hvordan slår jeg automatisk backspace fra?
  4. Hvordan ændrer jeg backspace-hastigheden på min iPhone?
  5. Hvordan ændrer jeg backspace-funktionen?
  6. Hvordan videresender du et backspace?
  7. Hvad kan jeg bruge i stedet for Backspace?
  8. Hvorfor er min backspace så langsom?
  9. Hvorfor lader mit tastatur mig ikke tilbage mere end én gang?

Hvorfor slettes backspace fremad?

Under normale forhold sker dette, hvis der trykkes på Fn-tasten. Hvis den altid slettes fremad, er en mulig årsag en Fn-nøgle, der sidder fast i ned-position.

Når jeg holder mit tilbageområde, slettes det ikke?

1) For en nøgle, der ikke gentages, når du holder den nede i Windows 10, er en almindelig løsning at slukke for filtertaster i Indstillinger > Nem adgang > Tastatur.

Hvordan slår jeg automatisk backspace fra?

Tryk på "Ins" -tasten for at slå overtype-tilstand fra. Afhængigt af din tastaturmodel kan denne tast også være mærket "Indsæt."Hvis du blot vil deaktivere overtype-tilstand, men holder evnen til at slå den til igen, er du færdig.

Hvordan ændrer jeg backspace-hastigheden på min iPhone?

Heldigvis er der en løsning... Gå over til indstillinger—> Generelt -> Tilgængelighed -> Tastatur -> Gentag nøgle. Sænk derefter værdierne for 'Tast gentagelsesinterval' og 'Forsink indtil gentagelse'. Hvis de er indstillet til deres minimum, vil du være i stand til at rykke tilbage med lynhastighed!

Hvordan ændrer jeg backspace-funktionen?

Klik på Indstillinger > Indstillinger. Vælg Vis under Kategorier. På fanen Tastatur i rullelisten Backspace skal du vælge den indstilling, der ikke er valgt i øjeblikket (enten Slet eller Backspace). Klik på OK.

Hvordan videresender du et backspace?

Hvert tastatur har en slet / backspace-tast for at slette baglæns, men hvis det ikke har en "slet fremad" -tast ⌦, skal du blot holde fn (funktion) -tasten og trykke på slet-tasten. Hvis det foretrækkes, kan du også bruge ⌃ kontrol + D til at slette videresend.

Hvad kan jeg bruge i stedet for Backspace?

3 svar. ctrl-w for at slette det sidste ord, ctrl-u for at slette hele linjen, du er på. I insert-tilstand gør ctrl + h det samme som backspace-tasten (i.e. sletter et tegn baglæns). Du kan bruge u til at fortryde.

Hvorfor er min backspace så langsom?

Backspace er altid langsom på grund af hele klæbrig taster og tilgængelighed indbygget i windows. Den hurtigste måde at slette et ord eller en gruppe af ord på har altid været musens højdepunkt, og tryk derefter på Slet. bro67 sagde: Backspace er altid langsom på grund af hele klæbrig nøgler og tilgængelighed indbygget i windows.

Hvorfor lader mit tastatur mig ikke tilbage mere end én gang?

Kontroller tastaturindstillingerne i Kontrolpanel for at sikre, at gentageforsinkelse og gentagelseshastighed er indstillet til anvendelige grænser. Der er en testboks der, hvor du kan teste dine indstillinger. Var dette svar nyttigt?

Sådan identificeres en Bluetooth-enhed?
Hver eneste Bluetooth-enhed har en unik 48-bit adresse, ofte forkortet BD_ADDR. Dette præsenteres normalt i form af en 12-cifret hexadecimal værdi. De...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
Kan du få Bluetooth-hardware til at fungere out-of-the-box i Boot Camp?
Nej, dette er ikke muligt. Ser man på dette fra det perspektiv, dit tastatur er, mener det, at det opretter forbindelse til to forskellige maskiner. N...